Някои от днешната младеж даже не го знаят ,нито него нито Ботев.Аз познавам такъв екземпляр
Известие
Collapse
No announcement yet.
Времето е в нас и ние сме във времето!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщениеНякои от днешната младеж даже не го знаят ,нито него нито Ботев.Аз познавам такъв екземплярДен без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщениеНякои от днешната младеж даже не го знаят ,нито него нито Ботев.Аз познавам такъв екземплярsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Не вярвам да си го признае , защото след базиците, които изяде не вярвам да не ги помни.
Случката се разигра на маса бях пил няколко големи с дядото и говорехме за най-различни неща.Въпросния индивид седеше и не обелваше дума.Дядката е изчел доста книги и е с добри знания по история.Аз съм малко вързан в мозъка , като трябва да се помнят години и дати и тн... Но поназнайвам малко колкото да се отсрамя.
Стигнахме до темата 2-ра световна война и човека пита -"ама как така втора световна, то имало лие изобщо 1-ва".
С дядката направо изтрезняхме ,онемяхме и тн...
При разпита, който проведохме с човека разбрахме ,че не знае 90% от извесните историчиски личности.
Например Ботев и Левски не ги знаеше.Не знаеше как са убити и тн.... а има 8-ми клас в училище Христо Ботев и всяка година училището е имало празник ма за кво от де да знае.
Аз няколко дни не исках да повярвам ,защото човека ми е близък и някак си не подозирах , че е толкос зле но кво да се направи , това е днешната младеж.Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
Comment