Известие

Collapse
No announcement yet.

Времето е в нас и ние сме във времето!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Някои от днешната младеж даже не го знаят ,нито него нито Ботев.Аз познавам такъв екземпляр
    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
      Някои от днешната младеж даже не го знаят ,нито него нито Ботев.Аз познавам такъв екземпляр
      Такъв с камъни да го убиеш. За това обаче е виновно образованието, което получават. И аз познавам такива екземпляри- при това са със средно или висше образование.
      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
        е това вече не го вярвам
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Не вярвам да си го признае , защото след базиците, които изяде не вярвам да не ги помни.
          Случката се разигра на маса бях пил няколко големи с дядото и говорехме за най-различни неща.Въпросния индивид седеше и не обелваше дума.Дядката е изчел доста книги и е с добри знания по история.Аз съм малко вързан в мозъка , като трябва да се помнят години и дати и тн... Но поназнайвам малко колкото да се отсрамя.
          Стигнахме до темата 2-ра световна война и човека пита -"ама как така втора световна, то имало лие изобщо 1-ва".
          С дядката направо изтрезняхме ,онемяхме и тн...
          При разпита, който проведохме с човека разбрахме ,че не знае 90% от извесните историчиски личности.
          Например Ботев и Левски не ги знаеше.Не знаеше как са убити и тн.... а има 8-ми клас в училище Христо Ботев и всяка година училището е имало празник ма за кво от де да знае.
          Аз няколко дни не исках да повярвам ,защото човека ми е близък и някак си не подозирах , че е толкос зле но кво да се направи , това е днешната младеж.
          Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Working...
          X