Известие

Collapse
No announcement yet.

Поздрав за PK0700AX!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Поздрав за PK0700AX!

Колегата с пернишката Алфа 166, който днес ме изпревари на непрекъсната линия по пътя Благоевград - София и се прибра в лентата на 20 см от левия ми калник да се чувства поздравен! И той, и всичките му роднини!
    Last edited by jamesdavidso; d.m.y г., 18:09.

Хаха правилно !
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от jamesdavidso Покажи съобщение
      Колегата с пернишката Алфа 166, който днес ме изпревари на непрекъсната линия по пътя Благоевград - София и се прибра в лентата на 20 см от левия ми калник да се чувства поздравен! И той, и всичките му роднини!
      И от мене много поздрави на всички такива "герои" по нашите пътища! На тях и на роднините им от женски пол...
      Скоро имах такъв случай, ама жената беше с мене и не ми се разправяше...
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

И от мен много по-здрави за таквизи герои на нашите пътища. За такива само здрав бой!
        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Ми толко си може шофера
          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

На тоя един ФОЛКсваген Голф тройка ГТИ(естествено,че на газ,тва е задължителен атрибут) би му прилягал.Аман от некадърници-оптимисти.
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
              На тоя един ФОЛКсваген Голф тройка ГТИ(естествено,че на газ,тва е задължителен атрибут) би му прилягал.Аман от некадърници-оптимисти.
              Е защо пък точно голф?

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                Е защо пък точно голф?
                Защото такъв им е начина на мислене и живот НА ГОЛФАДЖИИТЕ .
                Начина на каране произтича от горните две също както битието определя съзнанието.
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Значи аз лично невярвам да има някой от нас,който да не е изпреварвал така поне няколко пъти.Следователно сме алфаджии.Поне 70% от хората във форума правят такива изпреварвания без збачение от региона в който живеят.

Comment

Нещо малко ме съмняват тези статистически данни.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                      Значи аз лично невярвам да има някой от нас,който да не е изпреварвал така поне няколко пъти.Следователно сме алфаджии.Поне 70% от хората във форума правят такива изпреварвания без збачение от региона в който живеят.
                      Колега, алфаджии няма.По цял свят феновете на марката Алфа Ромео се начират АЛФИСТИ.
                      Поздрави!

B&B Racing | bb-racingteam.com
                      Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

На всеки се случва...
                        По улиците и във форума има и Алфисти,които карат този автомобил защото го обичат,има и алфаджии,които са си купили Алфа оти има клима.,ел. джамци и МноУ върят

Предполагам ludkanar има това в предвид като казва алфаджии
                        Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                        sigpic

Comment

Според мен убиждате един от видните управители на клуба с тази тема!
                          Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
                          Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
                          Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Такъв човек във форума няма да намериш ,защото сигурно неможе и да пише даже на ШлокЪвицЪ.
                            Жалко е че автомобилите ни стават толкова масови.Имам един познат който купи на сина си 156-ца,а келешцето едва се подава над волана,сложи си възглавница ,че да изглежда по висок в колата и да го виждат пичките,и тоя същия индивид оня ден ме изпреварва по магистралата ,че даже и ми свети,сигурно караше с над 180,малко след това май се усети и понамали ,че да не взема да кажа на баща му къф е звер по магистралата,естествено в колата имаше пичка,даже беше по висока от него

Така че сте прави ,че понятието Алфисти доста се изражда напоследък.
                            Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от manolito Покажи съобщение
                              Според мен убиждате един от видните управители на клуба с тази тема!
                              Ако говориш за Иво MrX - не е той

Comment

Working...
                              X