Известие

Collapse
No announcement yet.

Поздрав за PK0700AX!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И да добавя още нещо само РК0700АХ е Форд Мондео.И да не се окажат 2метра а не 20 см?А сигурен ли си,че нее АС
    Last edited by ludkanar; d.m.y г., 23:42.
    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
      И да добавя още нещо само РК0700АХ е Форд Мондео.И да не се окажат 2метра а не 20 см?А сигурен ли си,че нее АС
      От казаното от теб по пътя на логиката,остава вярно само принадлежността към област Перник...
      П.П. А, и цифрите 0700....
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
        От казаното от теб по пътя на логиката,остава вярно само принадлежността към област Перник...
        П.П. А, и цифрите 0700....
        Е щом нее видял буквите сигурно са били 20см...аз бих запомнил номера.

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
          Почти бях забравил тази тема... Регистрацията беше Перник, и числото 0700 се видя съвсем ясно. А че се сви точно пред левия ми калник и жена ми буквално изпищя, съм напълно сигурен.

Comment

Първоначално публикувано от jamesdavidso Покажи съобщение
            Почти бях забравил тази тема... Регистрацията беше Перник, и числото 0700 се видя съвсем ясно. А че се сви точно пред левия ми калник и жена ми буквално изпищя, съм напълно сигурен.
            Добре де,няма значение вече.И ако си помислиш реално навскъде има такива хора,които изпреварват неправилно и засичат след това.Ет опресен пресен пример по пътя от Радомир за Диканя един с пасат 5 какъвто карах и аз днес взе че се ръгна да изпреварва и се заби точно пред мен,като замалко камиона отсреща него удари и ако небях натиснал спирачката и аз го отнасях заради него.Но това неме провокира по никакъв начин...

Comment

Working...
            X