Известие

Collapse
No announcement yet.

Lexus IS200- мнения

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
    аааааааааааа нтцъ! Предлагам ви за най-строго наказание и двамата! Ще ви спрем достъпа до мезе на Италфеста и ще жулите ракия на сухо!

Ей ся са разривахми със Стоенча и тая вечер ще се напием със сок от маракуя от мъка..Както посягате на мезето ни, така ще посегнете и на пражолите и тогава незнам какво яе правим
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

ма вие и пражоли ли си мислите че ще има бря? и да има ще са за мене! за вас най-много некоя възкисела краставица и 1/2 карфиол от царска туршия!
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
        ма вие и пражоли ли си мислите че ще има бря? и да има ще са за мене! за вас най-много некоя възкисела краставица и 1/2 карфиол от царска туршия!

бааа само кУрнишони...поне по едно парче бахур нема ли да има..
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi

Comment

батко, с половин карфиол от кисела туршия 2 литра ракия изпивам

ракията даже сам ще си я донеса
          Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 18:27.
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

Абе Х5 е ОК ама тоз мотор най ме кефи в 7-мака. Изключваш всички блокажи и прави 19-ките на пастет докато вървиш с вратите напред. Пък и най добре върви 7, Х-а след 100 е по бавен а Рейнджа си е крепостна стена и не е кой знае колко бърз.

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
              Абе Х5 е ОК ама тоз мотор най ме кефи в 7-мака. Изключваш всички блокажи и прави 19-ките на пастет докато вървиш с вратите напред. Пък и най добре върви 7, Х-а след 100 е по бавен а Рейнджа си е крепостна стена и не е кой знае колко бърз.
              Е при 7-цата е задно а при х5 си е зацепено 4х4. Нормално е да е мааалко по-различно усещането. А рейнджа си е достатъчно бърз, е разбира се след няколко интервенции стана още по-добре
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi

Comment

Хора какви са тия лайна в последните 2 страници. Какви Х5-ци какви Космичи и т.н. Направо сте се на акали......

Иначе тоя Лексус искам да го видя на живо. Уникален автомобил, Аз страшно се замислям за такъв.

Върти ми се в главата една мисъл да продам Гранде Пунто-то и да си взема един ИС200. Пък и като се върна от бригадата на есен ще има пари да му се возя.

Голяма дилема е за мен и я мисля няколко месеца вече.
                Фиата е на 3500 км в момента и подръжката му е без пари, разхода също.. Ама тая пластмаса вътре ох незнам
                (Варианта с Фиата е да го чипна малко визуални подобрения и едни 17ки и да си го карам. Но след 5 години цената му ще е 5000лв а в момента могат да му се вземат някакви пари.)

На някоя среща ще дойда да седна в лексуса да видя за какво става въпрос.

Преди половин година в Мобиле.бг имаше един ИС 200 обърнат през таван няколко пъти. Размазан с ляв волан и в движение Спорт модификация (Не че можеше да се кара тавана беше опрял в седалките) за 4000лв
                Обмислях варианта на купуване на евтин екземпляр с десен волан и правенето на един автомобил с ляв волан от двата и донор за части в задния двор.

Просто всеки път като се разровя някъде и видя този лексус нещо трепка в мен

Страшно се радвам за покупката ти. Ако не е тайна колко лв. ти струваше

Даже си харесах един в момента малко под 2000ЛВ с удар от пред ама е в движение......(ако беше Спорт модификацията утре се качвах на самолета пък десния волан ще го мисля по натам как да го оправя)
                Last edited by The_Game; d.m.y г., 23:52.
                sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Working...
                X