Известие

Collapse
No announcement yet.

Lexus IS200- мнения

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    Усещането е като в кола висок клас, само дето на габарити е по- малка 6 цилиндровия двигател е музика за ушите, особено като потегляш. Задното предаване също е много благо. Колата не е от най- пъргавите найстина, но на мен ми е достатъчно и ми създава удоволствие при шофирането. От никъде не се чуват поскърцвания или други станични шумове. Шумоизолацията е добра. Фабричната музика също е доста качествена- вади хубав и плътен звук. Климатика охлажда добре.

Вчера я карах по пътя за Самоков и на завоите доста добре се държи. Е не съм я пробвал на ръба на възможностите й. Аз до сега съм карал само инцидентно кола със задно и още ме е страх малко да я настъпвам, че незнам как да се оправя после ако поднесе

3-ката на БМВ и Ц класата на мерцедес са му преките конкуренти. В Ц класата не съм се возил, но определено мога да кажа, че ми харесва много повече от 3-ката.
    Кой набор е?
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
      Кой набор е?
      Нима това е най-важното?
      Човекът си го е написал - 2002-ра е.
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Нима това е най-важното?
        Човекът си го е написал - 2002-ра е.
        мм да 2002-ра е обаче има екстри, които доста нови коли по- висок клас нямат, като например ел. прибиране на страничните огледала. Но не е това най- важното. Качеството на материалите и сглобката са на много добро ниво. На практика колата е туко що разработена- на 40 000 км. и мога да се обзаложа, че са реални. Никой не ми вярва, като го казвам така, но който я е видял се е убедил, че е възможно.
        Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 10:58.
        Lexus IS200

Comment

С реалните километри на горубляне е малко....
          Там има хора който обикалят и само с това се занимават и аз определени модели става точно за 20сек
          Моя го купих от концесионария в Италия на 3год. започнал 4та на 97000км.Вярно е че бензина се кара по малко от дизела ама 40к за 2002год

Иначе със здраве да си я караш!
          смени си ремъците и ролките!стария ремък ще ти даде представа дали е на 40к.
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
            С реалните километри на горубляне е малко....
            Там има хора който обикалят и само с това се занимават и аз определени модели става точно за 20сек
            Моя го купих от концесионария в Италия на 3год. започнал 4та на 97000км.Вярно е че бензина се кара по малко от дизела ама 40к за 2002год

Иначе със здраве да си я караш!
            смени си ремъците и ролките!стария ремък ще ти даде представа дали е на 40к.
            Ремъците и ролките ще ги сменя задължително, макар да изглеждат доста добре. Аз лично също не вярвах, че е на 40 000 преди да огледам колата добре и да видя всичката документация. Или с колата се е заел някой много добър фалшификатор на километри или найстина е на толкова. Това, което ме кара да мисля, че е второто е, че гумите са фабричните гуми (ДОТ 2002) на колата- еднакви с резервната, която е чисто нова (ДОТ 2002), а грайфера им е запазен, но самата гума е остаряла, което ме навежда на мисълта, че тази кола е прекарала доста време на едно място. Отделно, че по салона няма една забележка.. Но както и да е важното е, че ме изпълва на максимул машината, пък на колко км. е- божа работа в крайна сметка.
            Lexus IS200

Comment

Ремъците и ролките ще ги сменя задължително, макар да изглеждат доста добре. Аз лично също не вярвах, че е на 40 000 преди да огледам колата добре и да видя всичката документация. Или с колата се е заел някой много добър фалшификатор на километри или найстина е на толкова. Това, което ме кара да мисля, че е второто е, че гумите са фабричните гуми (ДОТ 2002) на колата- еднакви с резервната, която е чисто нова (ДОТ 2002), а грайфера им е запазен, но самата гума е остаряла, което ме навежда на мисълта, че тази кола е прекарала доста време на едно място. Отделно, че по салона няма една забележка.. Но както и да е важното е, че ме изпълва на максимул машината, пък на колко км. е- божа работа в крайна сметка.
              Да уцелил си 6 от тотото Защото май наистина ще е на 40 000км...Честита да ти е още веднъж Новата кола, която всъщност е наистина нова
              Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 12:25.
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Най- после дойде моментът да я пробвам на магистралата. Много ми хареса като поведение и шумоизолация. Най- много вдигнах до 180, че беше тъмно и не исках да експериментирам, но със тази скорост колата си се чувстваше съвсем добре на пътя.

Също така се оказа, че имам екстри като променливо спирачно усилие на 4-те колела и усилване на спирачното усили при екствемно спиране.

Колата ме изненадва само приятно

Разбира се не закъсня и първата мизерия някой ми е жулнал задната броня и липсва парче от боята.
                Lexus IS200

Comment

радвам се, че тази кола ти хареса, на мен ми е като евентуална следваща покупка на автомобил... ис-ка(ама с някой от големите двиг.) или стара х5 4.4 (разлика от земята до небето, но и двете коли са просто завършени на макс - една недомислица няма)
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Браво за лексусчето, важното е на теб да ти прави кефа.

Стояне аз ти казах, меткай се на едно Х5 хич не му мисли.Дори да е преди фейс лифта пак нема да сгрешиш.Хубав чист в8 с уникална трансмисия и още по уникален разход
                    Range Rover Vogue 4.4
                    Rexton 270 cdi
                    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение

Стояне аз ти казах, меткай се на едно Х5 хич не му мисли.Дори да е преди фейс лифта пак нема да сгрешиш.Хубав чист в8 с уникална трансмисия и още по уникален разход
                      4.4 не лапа ли кат змей?
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        4.4 не лапа ли кат змей?
                        Погледнато пропорционално спрямо 1.4 ТС туинспарк на алфа този 4.4 пие мляко като котенцето на аватара ти

Аз лично ти вярвам за километрите...Сигурен съм, че си личи...а и колкото и да са опитни джамбазите има неща, които няма как да променят или не си заслужава да го правят....Наскоро гледах 155ца на 40хил км. 97г. на колега от форума...Както и да е...многооо км. да и врътнеш и още повече кеф да ти доставя
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

събирам пари за първите две седмици каране, че тогава ще я карам повечеко... като събера 20 бона и айде
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            радвам се, че тази кола ти хареса, на мен ми е като евентуална следваща покупка на автомобил... ис-ка(ама с някой от големите двиг.) или стара х5 4.4 (разлика от земята до небето, но и двете коли са просто завършени на макс - една недомислица няма)
                            Аз това лято се возих точно на такава Х5-ца. Уникално е усещането за масивност и мощност. Обаче найстина харчи като змей. Шофьора каза, че харчела 20-25 извънградско, но според мен е преувеличил малко. Но си струва всеки изхарчен литър определено.
                            Lexus IS200

Comment

Аз това лято се возих точно на такава Х5-ца. Уникално е усещането за масивност и мощност. Обаче найстина харчи като змей. Шофьора каза, че харчела 20-25 извънградско, но според мен е преувеличил малко. Но си струва всеки изхарчен литър определено.
                              Ланд ровъра ми е със същия мотор и ако се настъпва баш толкова си харчи, все пак зависи от много неща.При мен харчи 20-25 грачдско и 16-18 извънградско.Моето каране е по-агресивно. Иначе съм я смъквал до 18 градско и 13 извънградско ама...
                              Range Rover Vogue 4.4
                              Rexton 270 cdi
                              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Ланд ровъра ми е със същия мотор и ако се настъпва баш толкова си харчи, все пак зависи от много неща.При мен харчи 20-25 грачдско и 16-18 извънградско.Моето каране е по-агресивно. Иначе съм я смъквал до 18 градско и 13 извънградско ама...
                                Хвала на таквиз левенти задето правят Вальо Златев още по-неприлично богат
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X