Първоначално публикувано от 156 m-jet
Известие
Collapse
No announcement yet.
Интересно има ли.....
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от 156 m-jetАбе има една поговорка - "Сития на гладния не вярва" - много ясно че ще купувам оригинални ако имам възможност - е ако нямам обаче не мога да бъда фен ли .
Естествено, че можеш
Искаш ли да ти приЗная аЗ на какво в момента съм ФЕН.............На W215 MB или по ясно каЗано CL 500, събрал съм каде що някога е писано и иЗдадено За тая кола, мога и историята и от чертожната маса до днес да ти раЗкажа. В момента най иЗмъчените екЗемпляри струват тук при нас около 25.000 еуро 1999 год., на около 150.000км
И кво сега, имам ги парите За да я купа..........ама
Ама това да я купиш Значи и да я подържаш, а в момента още не мога да си поЗволя, ако и се раЗвали АктивнияЗеменКонтрол да и сменя един....не Знам как е на БГ, тук му викат строителен елемент...........щтото е 1500 еуро, беЗ ДДС и беЗ монтаж в сервиЗ на Мерцедес, а и се сменят винаги по два, ако, и само един да е Заминал.....така каЗват от Мерцедес и аЗ не сам никой да седна да коментирам това Защо е така.
Мога обаче да поставя обикновенни пружини и амортесиори, и иЗлиЗа в пъти по ефтино и пак си кема колата, а и от вън не се вижда..........да ама тогава в мойте очи не съм ФЕН , а човек който седи в грешната кола
Така, че продължавам да се облиЗвам и да си мечтая и да чакам да Забогатея, За да мога да съм истински ФЕН
Това е едно лично гледище и не виЗирам никого
Ето я
Просто всеки си гледа от неговата камбанарийка.
Ами тези момчета от форума дето реставрират и карат Алфи от 80-84 година - те не са ли фенове- като са изкарали кола от моргата и я връщат към живот както могат (купуват втора такава за части, правят ръчно части, приспособяват и т.н.т) Интерсно колко ще им излезе да направят поръчка в завода за такава част-даже така са по големи феново - щото освен каква е часта знаят точните и размери , материали и куп други подробности - да лесно е да си фен с пари - ама за истинския фен не само парите са важни - е много по-лесно е с тях ама.....2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
точно това ви е най-големият проблем на тези като теб от "големото добрутро"-стремите се да изглеждате някакси в очите на хората без вие да сте сигурни дали искате да изглеждате така в очите им!фен не е човек който може да си позволи дадено нещо,а е човек който харесва това дадено нещо.Аз съм фен на космонафтите пък,а сега ми кажи че немога да съм им фен щото немога да съм като тях
Ами нали точно това и АЗ го написах, ФЕН сам, но не мога да си го поЗволя
А кой сме тея ние от това Голямо Добрутро
Че, вместо да ходя, да си плакна Задника на морето, не сам го виждал от 8 години ли
Че, не сам бил на почивка повече от 8 години
Че, работа като луд , да спеста някой лев, да го инвестирам в БГ и да съЗдам няколко работни места и да осигуря поминик на няколко човека
Че, ако и да ги имам парите спестени, не сам скочил в Мерцедес и не кисна пред НЕРО, да ме гледа цяла София какъв тарикат сам ли.....сигурно Знаеш За НЕРО и какви коли спират там...
Би ли каЗал, моля
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от Димо
Въпросите ги написах точно за това: всеки да си направи сметката.
За всяка стока обаче има ценово ниво под което качеството започва да става съмнително.
примернов шишенце по 2.50 литъра слагал съм на кадета на фиата на баща ми, бадженака ми също кара Кадета с такова и минава на ден по 250/350 км .
И какво му е на маслото че несхващам {е не е рейсинг но и колите не са}.
A до колегата М-jet лесно е да си фен с пари доста по трудно е без тях
А кой е по голям фен от двата варианта е друга тема
За съжаление тук е малко по така но кат нямам пари {или по точно не бих дал толкова за уж оргинални от вносител}
da не карам алфата,не просто слагам добри и пак съм фен.1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Първоначално публикувано от lazyкатинарче, плс !
Да не би 156 m-jet да не е прав ?! Защо трябва да се дразниш от това, че някои може да си позволи скъп автомобил, ако си е изкарал парите с бачкане. Или скъпи коли могат да си купуват само лигльовците от NERO ?
И защо въобще човек трябва да се чувства виновен или да се срамува, че има финансови възможност над средните ? Дай боже всекиму !
Не знам на каква възраст са участниците във форума, но по соц-време имаше един филм "История на света". От него остана следната крилата фраза: "ДА ГО ДУХАТ БЕДНИТЕ !!!"
Нищо лично. Просто тъй рече Заратустра (това последното да Ви го разтълкува младия ницшеанец)Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от ДимоПросто тъй рече Заратустра (това последното да Ви го разтълкува младия ницшеанец)
аз нещо не разбрах кво искаш да кажеш
би ли бил ката добър да обясниш
и друго
ти си тук от скоро - мислиш че познаваш хората?
и дали е редно да даваш квалификации за хора които не познаваш?
обясни и това моляНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от 156 m-jetточно това ви е най-големият проблем на тези като теб от "големото добрутро"-стремите се да изглеждате някакси в очите на хората без вие да сте сигурни дали искате да изглеждате така в очите им!фен не е човек който може да си позволи дадено нещо,а е човек който харесва това дадено нещо.Аз съм фен на космонафтите пък,а сега ми кажи че немога да съм им фен щото немога да съм като тях
Ами нали точно това и АЗ го написах, ФЕН сам, но не мога да си го поЗволя
А кой сме тея ние от това Голямо Добрутро
Че, вместо да ходя, да си плакна Задника на морето, не сам го виждал от 8 години ли
Че, не сам бил на почивка повече от 8 години
Че, работа като луд , да спеста някой лев, да го инвестирам в БГ и да съЗдам няколко работни места и да осигуря поминик на няколко човека
Че, ако и да ги имам парите спестени, не сам скочил в Мерцедес и не кисна пред НЕРО, да ме гледа цяла София какъв тарикат сам ли.....сигурно Знаеш За НЕРО и какви коли спират там...
Би ли каЗал, моля-там е проблема
Темата е друга и се изясни - в БГ само след като се провери, пита се патило - чак тогава пробваш и ти и когато нещо си заслужава - ок - ако не - ами не.
Колега евала че бачкаш много - ама поне за една почивка отдели време - че живота и здравето не се връщат и не се мерят с пари - тея пред НЕРО ги мани - и те (или татковците им ) няма да си умрат в къщи (поне до сега умираха по улиците простреляни де)- а те тия пари не са ги изкарали като теб.
Евала че се бориш - ама вземи и да почиваш - МБ-то ще почака.8 години без ваканцияЯ вземи някоя мацка и се поглези на морето - докато рипа животното с мацка - на МБ ще се кефиш когато му дойде времето
2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от Димо
Не знам на каква възраст са участниците във форума, но ...
не познаваш никой от "участниците" , регистрирал си се преди няколко дни, и вече започна присъди да раздаваш, оценки ....
бих те призовал малко по-внимателската все пак ...
да форума си е форум, може да се пише обшо взето квото ти падне, но до едно време....'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
[quote=търтей]Първоначално публикувано от "Димо":3dviy26pПросто тъй рече Заратустра (това последното да Ви го разтълкува младия ницшеанец)
аз нещо не разбрах кво искаш да кажеш
би ли бил ката добър да обясниш[/quote:3dviy26p]
Майтап бе ! Какъв Ницшеанец си, ако не си чел "Тъй рече Заратустра" (Фр. Ницше).
Имам предвид свръхчовека, бедните (духом, финансово и т.н.), духането и други хубави работи от философска гледна точка.Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от valjoПървоначално публикувано от Димо
Не знам на каква възраст са участниците във форума, но ...
не познаваш никой от "участниците" , регистрирал си се преди няколко дни, и вече започна присъди да раздаваш, оценки ....
бих те призовал малко по-внимателската все пак ...
да форума си е форум, може да се пише обшо взето квото ти падне, но до едно време....
Няма вече да правя така.
Извинявам се, ако някой се е почувствал обиден.Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.
Comment
-
Абе, мамка му и прасе, стига говорихте глупости, кой бил фен, кой бил финка, кой бил беден, кой бил богат, тука някви снимки на Мерцедси, някви глупости
Димо, мислиш ли, че не мога да си позвиля да карам Алфа
Няма от каде да знаеш и затова ще ти отговоря - МОГА
Фен ли съм на Алфа
И това няма от каде да знаеш, затова и на това ще ти отговоря - ФЕН СЪМ
А сега познай, защо карам Пунто
Нема ка да познаеш и затова ще ти отговоря - защото ми е два пъти по-изгодно, защото има хиляди фактори около мен, с които трябва да се съобразя при избора и защото смятам, че все пак и Пунтото е хубава /нормална кола за моите нужди
Същото е и с частите за които говорите, и какво се оказа сега-Тия измишльотини дето си ги смучете от пръстите с "156..." може да важат за вас, но кои сте вие...
и мен к'во ме боли дедовия
sigpic
Comment
-
айде са сички да спрете да се плюете
адвокатин , счетоводител, германец, секви кефове
молим ви се, а довечера, темата - към коша'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
И кво става сега, ние дето сме фенове, но нямаме възможност да имаме собствени коли, не сме никакви фенове, правилно ли съм разбрал? Ми наложете тогава имуществен ценз, а на такива като мен- БАН до момента, в който покажат на модераторите талон за закупена Алфа на свое име.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment