Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте съвет за климатик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Дълга ... или жълта ?
    Никой нищо не каза за Осака ?
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
      Осака навярно е хубав град, но в службата имаме 2-3 такива и като ги гледам какви са нашарени с едни мигащо-светещи дисплеи и направо ме хваща страх, още повече на фона на едни Mitsubishi-та, намиращи се в съседство, за които просто нямам думи - върхът.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
        Дълга ... или жълта ?
        Осаката са евтини климатици .Много от потербителите като чуят Осака мислят че е японски . Да ама не е той за това е и толкова евтин
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
        sigpic

Comment

Ясно
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

За Осака, доколкото ми обясниха е с "японски" части, но ест. е правен в Китай. Другото, което знам, е че като го наглася на 18 градуса в стаята, другата стая в съседство и на терасата, просто не се живее от студ. 510 лв. с монтаж. Работи до -15C. Ще кажа повече зимата, ако го ползваме изобщо за отопление. Сложих го в съседната стая, заради папагалчетата ми, но пак изстудява и в мойта - през терасата. Сложно ми е да го опиша. Все пак слагаш това, което можеш да си позволиш. Моя съвет е ако имаш пари си сложи по-скъп и хубав, но да е инверторен.
            Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Осака е сбирщайн на компоненти от много марки и се получава едно голямо нищо, обикновено имат много слаба електроника "китайка" и с такъв инвертор си вкарваш таралеж в гащите. Залагай на традиционните японки.
              Arena Coast Customs

Comment

Колега, ако не жалиш пари това са марките - TOYOTOMI, SHARP и GENERAL.
                sigpic
                Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                BMW E30
                BMW E36

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                  Осака е сбирщайн на компоненти от много марки и се получава едно голямо нищо, обикновено имат много слаба електроника "китайка" и с такъв инвертор си вкарваш таралеж в гащите. Залагай на традиционните японки.
                  Не ме разбра. Аз не ги хваля. Казах, че имам такъв и духа много студено. 9-ка е.Нямам повече наблюдения

Comment

Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
                    Колега, ако не жалиш пари това са марките - TOYOTOMI, SHARP и GENERAL.
                    General, Fuji и Fujitsu са едни и същи климатици с различна търговска марка само.
                    Arena Coast Customs

Comment

на мен и 4-те климатика са НЕО.Имам ги от 3 години (слагах си ги на куп) ,до момента да чукна на дърво работят перфектно. Зимата топлят неимоверно много ,лятото в апартамента правят зима . 9-ки са във всички стаи ,освен в хола- там е 12-ка

Аз съм супер доволен от тая така наречена куча марка . Хладилник,фризер ,печка двд системата ,един телевизор тфт са ми все нео и не са мръднали до момента.А и е супер евтина марка

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                        Фуджицу и Дженерал се сглобяват в Китай, но са отлични климатици. Пробвали сме 4 инвертони - 2 Фуджицу и 2 Дженерал. Всичките са перфектни и за охлаждане и за отопление.

---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                        на мен и 4-те климатика са НЕО.Имам ги от 3 години
                        И аз имам същото инфо за тая марка и то от повече години. Като са евтини, не значи че не са хубави, но не съм ги виждал по магазините в последно време. Търся нещо евтино и да върши работа, че Фуджицу си е цифра.
                        2014: Deutschland über alles

Comment

Еми щом търсиш нещо евтино - слагай, каквото ти допадне. Имам наблюдение и в/у Crown, но е купуван преди 4 години. В офиса работи нон-стоп и зиме и лете. Преди да купя Осака-та си мислех, ест. да взема Crown, понеже в офиса е перфектен. Но от магазина ме разубедиха за новите Crown-ове. И за това си сложих Осака, пък и беше по-евтин от Crown.

Comment

Днес случайно забелязах, че в момента има на промоция японски Хитачита като моите малките - 1049лв.
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                              Сваляш целият външен капак на вътрешното тяло, изсмукваш първо с прахосмукачката, после напръскваш обилно с меглио, оставаш малко и плакнеш, гледаш да не прелива от ваничката, в самата ваничка където също се насъбира мръсотия, която през лятото от конденза се размеква и мирише може да налееш малко разтвор на хлоро съдържащ препарата, плакнеш обилно и това е. За съжаление турбината така няма да можеш да изчистиш, а тя също събира много мръсотия. За нея ти трябват повече опит и сръчност за да я изчистиш
                              Колега, благодаря още веднъж !!!
                              Преди малко завърших с почистването на всички климатици в къщи - напръсках ги първо по топлообменниците с меглио, после с един препарат почистване за никелирани повърхности и след това естествено с вода.
                              Турбините не съм ги чистил.
                              В момента си пуша на свеж въздух - като замиришат пак ще ги почистя.
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                                Колега, благодаря още веднъж !!!
                                Преди малко завърших с почистването на всички климатици в къщи - напръсках ги първо по топлообменниците с меглио, после с един препарат почистване за никелирани повърхности и след това естествено с вода.
                                Турбините не съм ги чистил.
                                В момента си пуша на свеж въздух - като замиришат пак ще ги почистя.
                                Колега, като чета какво пишеш започвам да си мисля , че или имаш доста обща култура , или се занимаваш с топлотехника(за другия колега съм сигурен).... ....един въпрос не ми дава мира :как не си чул досега и пък и как не си се сетил , че освен със сваляне на капака и основно почистване с препарат друг начин няма , всичко останало е мижи да те лажем!!!
                                ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Working...
                                X