Известие

Collapse
No announcement yet.

течен азот или заместител

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
    с бормашината също можеш сама да се справиш
    С една бормашина трима души два часа се мъчихме едно време, хем единия си е майстор, не ключар де, но не е с две леви ръци като мен
    Най добре е човека да си викне ключар, ама негова работа
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Хм... номера с катинара и дрелката ми е добре познат...
      Проблема е никакъв... вземате дрелка (най-добре с регулация на обороти), здрави клещи (да държите катинара без риск от поражения) и действате.
      Пробива се в долната част на въртящия се елемент - за да се освободят задържащите елементи в него или основата на държащите ги пружини (2 ия вариант е по-труден на повечето катинари).
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Ако е катинар, имам опит с чук да ги смъквам. Вдига се врява и съседите излизат да видят дали не се краде, ама голяма работа.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Аз не видях обаче дамата да казва някъде "катинар", прочетох само патрон, а това означава че най- добре е да си викне ключар. Налагало ми се е и на мен, срещу двайсетина лева ще я отворят бързо и без проблеми.
          Успех, ако не сте я отворили вече, де!
          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Още не сме я отворили. Врата с патрон е, а не с катинар.

Comment

Ритник, кози крак, бормашина, ключар....и още много, много. Ценна ли е вратата та я пазиш?
              Last edited by detelazurno; d.m.y г., 15:47.
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от alra Покажи съобщение
                Още не сме я отворили. Врата с патрон е, а не с катинар.
                Колежке, колко се подава навън патрона?
                Ако има възможност да се захване с тръбен ключ ще ти напиша на лични как да отворите за по-малко от минута, пораженията ще са само патрона (естествено) и вероятно (част от) бравата.
                166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                x145 1.6 boxer

Comment

Напиши и на нас, бе. Може и ние да отваряме тавани некой ден ))
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Патрон се разпробива по-лесно и от катинар... не ти трябват клещите даже.
                    Дупчи се по същия начин - в най-долната част на въртящия се механизъм, където са всъщност заключващите елементи.
                    А с тръбния ключ (големия) се иска сила... хващаш си здраво патрона и въртиш... чупи се в средата, после с отверка или клещи можеш да отвориш бравата.
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Да, все пак врата ни е ценна, защото няма какво да сложим. На всички съвети съм благодарна и после ще почерпя!

Патронъг се подава около 5мм навън. Смятам, че може да се захване.

Comment

Да, все пак врата ни е ценна, защото няма какво да сложим. На всички съвети съм благодарна и после ще почерпя!

Патронъг се подава около 5мм навън. Смятам, че може да се захване.
                        5 мм са си напълно достатъчни. Захванете го с тръбен ключ и го чупете смело. Ако можете даже да си удължите рамото на ключа ще ви е по-лесно.
                        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                          Напиши и на нас, бе. Може и ние да отваряме тавани некой ден ))
                          Е, ся, като че ли не знаете... Той и матричаря достатъчно добре го написа.
                          Аз така, за правилата, да не стане че подтиквам към насилствено отваряне на врати и взлом!
                          166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                          x145 1.6 boxer

Comment

......Патронъг се подава около 5мм навън. Смятам, че може да се захване.
                            Ако се подава 5мм е крайно трудно да се счупи с водопроводен ключ. Използвайте бормашина и за 5мин сте вътре. Успех!
                            "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Уе-уеее, ако събера всички мнения мога да издам наръчник на взломаджията

Имаше един филм, в който килъра направо избиваше целият патрон със сгъстен въздух от една бутилка
                              146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

И аз съм за бормашината. В краен случай патронът може да се разбие и със стоманен център и чук.

Comment

Working...
                                X