Известие
Collapse
No announcement yet.
Катастрофа с 156
Collapse
X
-
Тагове: Няма
-
156-цата ще измести циганскоро ферари "Калибра" ми се струва в скоро време.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение156-цата ще измести циганскоро ферари "Калибра" ми се струва в скоро време.
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение156-цата ще измести циганскоро ферари "Калибра" ми се струва в скоро време.
Направо ми се сгадиWelcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеНе знаех, че в Палермо говорят на мешан българо-цигански
и малко на арабите
демек нищо чудноНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Тия новини нещо са пълна мъгла......
Тези думи нажежили обстановката, тъй като повечето от пристигналите от Железница били пияни. Те започнали да блъскат двамата полицаи и лекарския екип.Спешният екип от Благоевград веднага уведомил полицията за нападението."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТия новини нещо са пълна мъгла......
Е как така там хем е имало полиция, хем спешните уведомили полицията.....която уж била там......
Comment
Comment