Първоначално публикувано от fred
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Катастрофа с 156
Collapse
X
-
Спокойно, след година-две 156-ците ще са по 100-1500 лева и ще се срещат предимно в циганските махали.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеСпокойно, след година-две 156-ците ще са по 100-1500 лева и ще се срещат предимно в циганските махали.Alfa romeo 156
Comment
-
Даваха по новините за колата. Шофьорът бил избягал най-вероятно защото е бил пиян на туч.
Когато е отшил екип на бърза помощ са се появили две коли с приятели на избягалия шофер. Както може да се досетите са оказали насилие върху медицинския екип. (защо не знам)
По едно време се обадили на шофьора и като разбрали, че е жив избягали.
На какво прилича това?
Някои ако има по-точна информация да пише.
Comment
-
Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщениеДаваха по новините за колата. Шофьорът бил избягал най-вероятно защото е бил пиян на туч.
Когато е отшил екип на бърза помощ са се появили две коли с приятели на избягалия шофер. Както може да се досетите са оказали насилие върху медицинския екип. (защо не знам)
По едно време се обадили на шофьора и като разбрали, че е жив избягали.
На какво прилича това?
Някои ако има по-точна информация да пише.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщение
Някои ако има по-точна информация да пише.sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Виж скоростния лост - с повдигащ се лост за задна е - или е жтд, или V6......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеВиж скоростния лост - с повдигащ се лост за задна е - или е жтд, или V6.......
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеСпокойно, след година-две 156-ците ще са по 100-1500 лева и ще се срещат предимно в циганските махали.
---------- Post added at 14:43 ---------- Previous post was at 14:42 ----------
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеПросто е извадил късмет - 156 се мачка като станиол.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
ндааам снощи и по телевизията го гледах тфа ...
сичкото мангали и селяндури се качиха на Алфи вече ..
требе да сменяме марката момчета .. примерно с Мазерати .. че по-достъпно ...Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение...требе да сменяме марката момчета .. примерно с Мазерати .. че по-достъпно ...
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеСпокойно, след година-две 156-ците ще са по 100-1500 лева и ще се срещат предимно в циганските махали.
п.п. А селтаците от Симитли ги знам много добре( една година изкарах в местното поделение на времето), така че никак не ме учудва случката.
Учудва ме само това, как можеш да нападнеш полицейски патрул и да не лежиш в затвора след това?
Крива държава, ей!Last edited by bager; d.m.y г., 10:37.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
Comment