Известие

Collapse
No announcement yet.

Агнеса

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Историята прилича малко на епизод от латиноамерикански сериал, но живота предлага всякакви превратности.Ако трябва да слезем малко в грубата материална действителност - според мен, непременно децата трябва да знаят истината.Поздравления за стила на написаното.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Силен разказ! Има нещо в него! Напомня ми за всички онези неща.....
      Междудругото, mordohy, ако не си гледал "El amor perjudica seriamente la salud" или иначе казано "Любовта сериозно вреди на вашето здраве" задължително трябва да го направиш. Сигурен съм, че филмът ще ти допадне!
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Красива история...
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Историята прилича малко на епизод от латиноамерикански сериал, но живота предлага всякакви превратности.Ако трябва да слезем малко в грубата материална действителност - според мен, непременно децата трябва да знаят истината.Поздравления за стила на написаното.
          Може като станат на по 50 години да им разкажат. Докато са млади ще е грубо.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
            Може като станат на по 50 години да им разкажат. Докато са млади ще е грубо.
            Няма грубо - колкото по-рано, толкова по-добре, да не стане някоя беля.
            sigpic

Comment

Тез ша са познаят по бемките няма да се омешат.

Един селски преди 3-4 години си хвана гадже във ВТ, още учеше там. Хората не са се питали кой от каде е и си комсумират любовта. Един ден девойката разбира, че момчето е от Карайсен и споменава, че баща и е от там, но още от бебе ги е изоставил нея заедно с майката. Той пита за бащата, може да го познава пък то да излезе собствения му баща.

Comment

Абе защо бъркате все пак и разказа, като произвдение,в което има и измислица, художествена с действителността
                Last edited by fred; d.m.y г., 22:15.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Абе защо бъркате все пак и разказа, като произвдение,в което има и измислица, художествена с действителността
                  Нищо не бъркаме - Мордохайчо си брулва една история и всеки си пише. Основната идея навярно е, че любовта може да създаде всякакви парадокси, а това дали историята е художествена измислица или не, никой не си задава въпроса - четящите и пишещите го приемат за истина.
                  Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:55.
                  sigpic

Comment

Абсолютно
                    На мен примерно би ми било наистина интересно, ако попадна в такава ситуация, как бих реагирал ...
                    Още ми е рано де, млад съм, макар и отракан, че даже прекалено, но ... някак не мога да се поставя в тази ситуация, и точно за това може би ми е толкова интересно
                    „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Нищо не бъркаме - Мордохайчо си брулва една история и всеки си пише. Основната идея навярно е, че любовта може да създаде всякакви парадокси, а това дали историята е художествена измислица или не, никой не си задава въпроса - четящите и пишещите го приемат за истина.
                      Е да, ама да имат едно наум все пак
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        Е да, ама да имат едно наум все пак
                        И двамата, колкото и да сте прави, все пак грешите.
                        Аз съм преполовил живота си и няма за какво да лъжа! Вярно, някоя история, може и да я поукрася, но тая боя се, че я позамазах доста. Истината е много по фрапираща. Не случайно ви дадох и истинското и име! Може пък хакерчетата ни да изкопаят нещо. Все пак, баща и беше фактор във ВВС.
                        Факт е обаче, че тя пак така тихомълком изчезна от живота ми, но явно децата си хортуват!
                        Там не може да стане грешка, защото имат 9 години разлика и по подозрения вече съм дядо!
                        Абе не знам, какво става!
                        Явно съм изкукуригал!
                        Разголвам си душата и си пиша в един технически Форум!
                        От друга страна, явно въпросния форум има душа!
                        Те за това ви обичам, мамка ви, алфисти!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ако може, съблечи се дибидюс гол и дай истинската история - няма само ей така да си пишеш..
                          sigpic

Comment

Алфистите сме хора със сърца.

Comment

Дери, стаурха, понеже сте ми близки, ще довърша историята за , Вас!
                              Агнеса е по нейния и път и тя е едно от нещата,които заслужава всеки мъж.Тя много прилича на една звезда, но е много по хубава, а освен това не кривогледа, като звездата.
                              Тогава, сигурно , като индианец, исках и докаателства
                              Пардон, видях го веднага,
                              Тя има рядката малформация и зъната и са навътре!
                              ТОЧНО ТАМ СЕ ОПУЛИХ И ПОЗНАХ1
                              Ха сега ме съдете, че съм перверзник!
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

И аз познавах една с такава малформация дет викаш, ама е друга
                                sigpic

Comment

Working...
                                X