---
Известие
Collapse
No announcement yet.
До нос Калиакра и назад!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеКато прочетох тоя пост и аз
Само дето е още рано. Нека преполовим септември, да стане човешка тимпературата, да се поизпразни от гости, да се появи и зарган....
За сега не искам у Варна, ама се налагаAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеНека преполовим септември, да стане човешка тимпературата, да се поизпразни от гости, да се появи и зарган....
За сега не искам у Варна, ама се налага
Че то кой ли иска да си е във Варна лятото ?
Може да е на 10Км под или над Варна но не и на варненския плаж .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениеааа и по пътя за Варна е пълно с метанстанции, че га Търтьо ходеше до там за 100лв в едната посока, аз в двете не можех да похарча 40лв
Иначе и аз искам в Одесос да се завлекъ. Ма Виктория само некви тюлени ми показва и се пуашим
Мое втората седмицъ на септември да видим как е ако има кинтьи че предстои сега ино големо изваждане шгое
Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеИ три пъти по-бавно
Иначе и аз искам в Одесос да се завлекъ. Ма Виктория само некви тюлени ми показва и се пуашим
Мое втората седмицъ на септември да видим как е ако има кинтьи че предстои сега ино големо изваждане шгое
ПП/бе хубаво с тая кирилица, ама картинките ми излазЯт като текстове!?/-това към модераторитеAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеПП/бе хубаво с тая кирилица, ама картинките ми излазЯт като текстове!?/-това към модераторите
Това на телефон или компютър/лаптоп ?
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеИначе и аз искам в Одесос да се завлекъ. Ма Виктория само некви тюлени ми показва и се пуашим
:
Все пак тези хора с години са давали всичко от себе си,за да изглеждат такаЗа какво мислиш са всичките кръчми по плажа,м?Направени са ,за да могат хората да се напиват,та всички да им се струват прекрасни.И да поддържат килограми.Плажът оказва пагубно влияние на теглото-адски дехидратира
п.п.
Разбирам,че като първи подгласник на Мистър Вселена имаш големи претенции,затова оазисът"Топлата вода" ще бъде твой втори дом“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
Comment