Известие

Collapse
No announcement yet.

Знаехте ли, че бутилката Каменица от 2 литра била 2,6 литра?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
    Аз сипвам на Еко от доста време, преди обикновен 95, сега вече само 100 октана и досега не ми е разяден двигателя, или поне изглежда добре, според мен причината трябва да я търсиш някъде другаде, не е в бензиностанцията!
    На двигателя му няма нищо , маркуча в резервоара от помпата до тялото на помпата е свършил курса , също и маншона , който държи самата помпа и има цедка за грубо филтриране.Пък и в резервоара не е влизало нищо друго освен бензин , не знам къде дая търся пустата причина.....освен някой злосторник да е сипал коресилин или нещо от сорта без да знам , ама едва ли...
    ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
      На двигателя му няма нищо , маркуча в резервоара от помпата до тялото на помпата е свършил курса , също и маншона , който държи самата помпа и има цедка за грубо филтриране.Пък и в резервоара не е влизало нищо друго освен бензин , не знам къде дая търся пустата причина.....освен някой злосторник да е сипал коресилин или нещо от сорта без да знам , ама едва ли...
      Колега, при мене картинката беше същата (преди ок. 2 месеца), само дето помпата ми беше нова (сменях я преди това) и бензина е незнайно откъде, защото аз карам само на газ; най-странно ми се стори това, което каза газаджията ми (той ми сменя помпата): вече няколко пъти му се случвала подобна случка, на различни коли!Помислих, че ме хвърля по върбите, ама като ти прочетох предния пост...
      Last edited by nhg; d.m.y г., 04:10.
      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
      x145 1.6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от melenikos Покажи съобщение
        Браво, е това е вица на годината!!!!
        Пак ти повтарям чети по внимателно! Борда показва електронно колко точно литра имам в резервоара!
        А сега кажи ми ти как на една друга верига бензиностанции всичко си е точно? Който иска да ми вярва и да се вслушва в призива ми ДАЛЕЧ ОТ ЛУКОЙЛ!
        Ха сега, аз давам призив - само на Лукойл.
        До сега последните около 5 години съм зареждал само на Лукойл и един път на ЕКО. Никога не съм слагал каквато и да е добавка, ни зима, ни лете. Доволен съм.

Първоначално публикувано от melenikos Покажи съобщение
        За жалост колега след една седмица съм в сесия и не мога да се занимавам с тези глупости, а пък предния опит да се занимавам с такива идиоти претърпя пълен крах. Просто живеем в една страна с ненормална обстановка
        Отивай и подавай оплакване. Всичко ще ти коства един ден. От сигнала, там каквото трябва да попълваш и така. Няма да се занимаваш по-дълго.
        Опита не е сложен. Имаш ли мнение - изказваш го. Онези с истинските съдове идват, пълнят и гледат. Ако не си прав ще си понесеш съответната парична санкция за разкарването им - демек ще им платиш разходите. Ама както пишеш си сигурен на 100%, няма да плащаш нищо и ще останеш доволен от възмездието, което ще получиш.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Момчета, не знам как работят тия колонки и как се раздуват тия бутилки, ама аз зареждам на различни бензиностанции - една-две вериги ги предпочитам, ама понякога пълня и на други, и ако наистина навсякъде лъжеха с по 25% от обема, излиза че моята кола гори 4.5 л. на сто... Тоя туин спарк, май си слага мултиеъра в малкия джоб а
          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Working...
          X