If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мдам, съгласна съм с момента с наспиването... Мацката до мене мисли, че аз нещо клатя леглото, тя си мисли, че съм аз.. Добре сме А накрая даже тя толкова се въодушеви, осъзнавайки, че има земетресение, че реши, че и аз трябва да стана...
п.п. Ако съм писала много несвързнано се извинява, спя още, а кафето даже не съм си го подушила..
Мдам, съгласна съм с момента с наспиването... Мацката до мене мисли, че аз нещо клатя леглото, тя си мисли, че съм аз.. Добре сме А накрая даже тя толкова се въодушеви, осъзнавайки, че има земетресение, че реши, че и аз трябва да стана...
п.п. Ако съм писала много несвързнано се извинява, спя още, а кафето даже не съм си го подушила..
ееееххх студенти Преди като ни клатеше в студентската стая мислехме че е от алкохола
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Хаха кво пък прайте 2 момичета в леглото?
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment