Известие

Collapse
No announcement yet.

Интернет + Цифрова за София ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    Аз съм на близуто, преди бях на кейбълтел, същото преди да се обединят общо от около 7-8 години и съм много доволен.Брато също е на тях, майка ми и др.Ползвам цифрова, НВО, синемакс и т.н., интеренет, проблеми нямам, дребни неуредици разни, които според са нормални.
    Плащам около 45 лева май за всичко сега,
    Проблема с Близуу е, че ползват технология сходна с аДСЛ (но по коаксиален кабел) - ъплоуда е 8 до 16 пъти по-нисък от даунлоуда.
    Инак като цяло докато бяха ЕстНет... нета беше отличен, като станаха Кейбълтел започнаха да го развалят драстично и ги разкарах, не знам след обединението какво са натворили.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

http://bulsat.com/internet.php

Булсатком Ви предлага високоскоростен оптичен интернет, гарантиращ надеждна, сигурна и постоянна връзка. Разнообразие от абонаментни планове, изключително конкурентни на пазара подходящи, както за домакинства/физически лица/
      Ако нета им е като цифровата, няма по-добро решение. Аз лично бих го посъветвал да си вземе нет различен от доставчика на ТВ....
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Ще имат някога оптична мрежа в София... значи отпадат за Интернет, за ТВ не знам

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от J_I_V_K_O Покажи съобщение
          за сега се спирам на това, и благодаря за съвета за Blizoo че се бях ориентирал към тях
          Комшия си ми явно
          Та в момента телевизията ми е на кейбъл тел или там близо ли са далече ли са ... и смятам като ми изтече тоя месец, директно да се местя на някой друг ...
          Интернет в района ни най-добър е на БГЛАН, на който съм в момента и са наистина супер, но нямат телевизия ...
          Дебна Мегалан да видя дали ще прекарат до мен, че в блока срещу моя имат, ама в моя ... греда ...
          Та ще видим кат' ми изтече кабелната кой ще викам
          „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Проблема с Близуу е, че ползват технология сходна с аДСЛ (но по коаксиален кабел) - ъплоуда е 8 до 16 пъти по-нисък от даунлоуда.
            Инак като цяло докато бяха ЕстНет... нета беше отличен, като станаха Кейбълтел започнаха да го развалят драстично и ги разкарах, не знам след обединението какво са натворили.
            Може, не съм спец, аз лично ползвам интеренет с малка скорост, не свалям почти и като цяло съм доволен, отделно гледам и ТВ да е на същата мрежа, да не се разправям с две мрежи.
            А тия Мегалан и Спектрум ще стана МТел явно:87498+66+33
            http://business.actualno.com/news_315511.html
            Last edited by fred; d.m.y г., 22:01.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Ще станат... след почти 2 год. - до тогава я камилата... я малките камилчета.
              А и Мтел нямат полза да бастисват услугата, не и ако искат да бъдат някаква конкуренция на аДСЛ и ДОСИКС доставчиците, на НЕТ1 (които имат общ собственик с Глобул) и на кварталните.
              За момента и Спнет и Мегалан си запазват безсрочните договори... 5 лв на месец е разликата.
              Понеже съм ползвал нет през кабелната, сега съм на ПОН... нямат сравнение, нито като скорости, нито като стабилност, нито като латенции.

Comment

В смисъл, че тоя ПОН е по добър демек?
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Да
                  Пасивна оптика, няма междинни устройства по трасето, няма закъснения и зависимости от тях.
                  Бодеш един UPS на оптичния конвертор и другите джаджи около него (ако имаш такива) и ако имаш лаптоп с читава батерия имаш нет дори и ако половина София няма ток
                  Сега не ми се мести на другия комп (на лаптоп през уайрлес съм) да меря латенции и прочие но като се преместих го мерих - 3 пъти по-ниски са при ПОН от колкото при ДОСИКС (за онлайн гейминг например, УоУ през Кейбълтел даваше минимум 180-200мс... на ПОН пада до 80).
                  Дори коаксиалките ако са калпави може да са опасни ... това е стъкло, не лови статични заряди, не се влияе от светкавици, единствения кусур е да положиш правилно влакното.
                  За скоростите няма да говоря, че там всичките тия несиметрични технологии умират прави... а на мен ми трябва ъплоуд за служебен ВПН.
                  Вярно преди известно време и те ограничиха международния ъплоуд, 1/2 е съотношението... пак е в пъти по-добре от 1/16 при аДСЛ и 1/8 при ДОСИКС (70 мб/с ми е канала, 30 ъплоуд ги прави стабилно).
                  Едно е да работиш с 30 мб/с ъплоуд, друго с 2 нали

Comment

Едно е да работиш с 30 мб/с ъплоуд, друго с 2 нали
                    да ме прощаваш за въпроса от чисто любопитство, ама у дома защо са ти 30мб/с ъплоуд?!?
                    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                      да ме прощаваш за въпроса от чисто любопитство, ама у дома защо са ти 30мб/с ъплоуд?!?
                      а на мен ми трябва ъплоуд за служебен ВПН.

Пише по-горе... ама чаршафа голям стана и явно се пропуска

Comment

а на мен ми трябва ъплоуд за служебен ВПН.

Пише по-горе... ама чаршафа голям стана и явно се пропуска
                        Това хубаво, че на теб ти трябва, ама човека пита за домашен нет
                        Lexus IS200

Comment

Е аз да не ползвам фирмен ... съвсем домашен си е
                          Просто изброих всички предимства на технологията и това е едно от тях... несиметричните технологии повече от 1/8 не могат изобщо, а доставчиците ползващи ги перкат на 1/16.
                          Пък всеки да си прави сметката.

Comment

Първоначално публикувано от Jenata na Drigata Покажи съобщение
                            Blizoo (Кейбъл Тел)- ползвам 3 в 1 (кабелна, телефон, интернет), и не съм доволна изобщо!Преди 1 месец, всеки ден им званях да ги тормозя че интернета ми е много бавен, накрая след 1 месец тормоз от моя страна, си оправиха проблема, който е бил във външната мрежа.Снощи пак си говорехме и ми казаха "Ами при нас всичко е наред, незнаем защо ви е бавен интернета." и ми затвориха най-нагло..така че моя съвет- помисли и виж всички възможности и оферти на различните фирми
                            Точно три дни им ползвах интернета и изхвърлих модема. Нищо не става от тия.
                            "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

А някой дали ползва цифровата телевизия на Виваком, че преди малко мернах една реклама, офертата в която е страхотна?
                              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от souze Покажи съобщение
                                Точно три дни им ползвах интернета и изхвърлих модема. Нищо не става от тия.

Ами, подкрепям те...много ме е яд, че работя в интернет доставчик и си плащам нета, надявам се да не е за дълго )...А за един месец дето ги тормозих да си оправят повредата, поне ми вдигнаха скоростта, не е с много но поне е нещо....а и аз го ползвам за скайп, форум и фейсбук, и 2-3 пъти в месеца да сваля някой филм..така че за сега ми е достатъчно! А и се надявам скоро да сменя доставчика
                                sigpic

Comment

Working...
                                X