If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От написаноти разбрах че БМВ е пълен кенеф и тея дето си ги купуват нови са будалиЗа тов започвам да се чудя на един приятел защо аджеба оня ден си купи нова Х5 ами не си взе една 159И като се замисля тоя се набутва с 3то Бмв защото са трошливи кенефиЕйй колко заблудени хора има да си купуват Бмвта ,Мерцедеси и там някви скапани ТойотиКупувайте си италянска марка там е истината за вечния автомобил
Будали са тия, които са си ги купили на старо непосредствено след изтичане на гаранцията, а ония с чисто новите са просто без въображение
БМВ не стават, Мерцедес-боза, ФВ-дараци, Опел-има ли смисъл да говорим, Японските-дефектни, Френските-......... ,Форд-батаци, е то какво остана Италианските. Разбира се Италианските коли се чупят най-малко, харчат най-малко, подържката им е най-евтина и се продават най-много.
Та от казаното дотук става ясно следното: ако имате пари за нова кола ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отидете и си купете Алфа, Фиат или Ланча.Всяка друга марка е дарак. Дори да е и кола на старо, пак да е италианска и по възможност да е директно от полуострова. Те там се обгрижват автомобилите си.
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
при немските коли като bmw има много голям момент,че правят корпоративни коли за министри президенти и така на татак и от там им идва голям имидж.Докато алфа по скоро е за маняци като нас.Алфата е като хубавата жена искаси своето.
БМВ не стават, Мерцедес-боза, ФВ-дараци, Опел-има ли смисъл да говорим, Японските-дефектни, Френските-......... ,Форд-батаци, е то какво остана Италианските. Разбира се Италианските коли се чупят най-малко, харчат най-малко, подържката им е най-евтина и се продават най-много.
Та от казаното дотук става ясно следното: ако имате пари за нова кола ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отидете и си купете Алфа, Фиат или Ланча.Всяка друга марка е дарак. Дори да е и кола на старо, пак да е италианска и по възможност да е директно от полуострова. Те там се обгрижват автомобилите си.
Не разбира се, но да се абсолютизира качеството премиум марките е твърде пресилено. Факт е какво се случва с коли купени чисто нови в България от споменатите марки така, че да не ми ги приказват тия на мен. Ако някой каже, че само сменя масла, филтри и сипва гориво почвам да се смея неистово
Да се абсолютизира качеството на която и да е кола е безсмислено. Машини са, чупят се. Съвсем нормално. Особено като се има в предвид в какви условия ги караме тук. Човек чисто нов танк с найлони по седалките да си купи, ще го строши за нула време. Другото са си приказки на хората. Всеки един знае по състаянието на джоба си какво кара. И аз харесвам, като почнат да ми говорят какъв кенеф е алфата хора, които седят повече в бокса, отколкото на пътя, ама щом ги влече проблема си е техен.
Най-смешното е че такива приказки слушам от хора, които никога през живота си не са карали алфа или друга италянска кола. Та приказките колко са лоши едните или другита са достатъчно несериозни.
Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
А бе квото и да си говорим бмв не са случаина марка кола.А ко мислите,че някои баровец му дреме ,че е дал 5 6 хиляди лева за ремонт много се лъжете.Примерно някои които кара х6 5.3 и му харчи 18 градско и данака му е мани мани сигуно и поддръжката няма да му е проблем
Koolio: Ми не е задължително да се чупи много и все да има проблеми. Има не повече от която и да е кола нааналогична възраст. Аре стига сме подхранвали градските митове и легенди.
Мога да го докажа, все пак освен 3 алфи (155, 145, 156) имам удоволствието да поддържам бмв v8 и рейндж ровър v8 на 24 години. Статистиката е ужасяваща за алфа. Едно е вярно обаче - всички алфи правят уникален кеф! За 155 да не говорим, влюбен съм в тази кола! Не случайно и казват The Legend!
През 94-95г. автопроизводителите са разбрали , че повече имат сметка да продават части , а не автомобили.
Затова от Мерцедес обявиха модела 123 за "големия провал" - никой не си купувал резервни части ....
За нов Мерцедес S с автоматична кутия на 3000 Км има случай от Варна - изсипа си скоростната кутия на пътя .
Нека да се чупят алфите после .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Колеги излагате се и наистина само даваме повод да ни се смеят във форума на BMW. Имал съм две BMW-a преди алфите и почти не са виждали сервиз (освен за смяна на консумативи), и не ми се е налагало нищо да човъркам по тях - нещо, което е всекидневна практика при алфата. Но пък от друга страна колегата Nikiboy е много прав, че кефа с алфа е много голям и това до известна степен компенсира другите неща.
Колеги излагате се и наистина само даваме повод да ни се смеят във форума на BMW. Имал съм две BMW-a преди алфите и почти не са виждали сервиз (освен за смяна на консумативи), и не ми се е налагало нищо да човъркам по тях - нещо, което е всекидневна практика при алфата. Но пък от друга страна колегата Nikiboy е много прав, че кефа с алфа е много голям и това до известна степен компенсира другите неща.
И какви модели и години са ти били БМВ-тата бе, колега Нали в началото на темата казвах точно това, че хората плюещи италианското производство карат такива антики и още не са се сблъскали челно с "новото качество" на БМВ, Мерцедес и Ауди
И какви модели и години са ти били БМВ-тата бе, колега Нали в началото на темата казвах точно това, че хората плюещи италианското производство карат такива антики и още не са се сблъскали челно с "новото качество" на БМВ, Мерцедес и Ауди
В предния си пост точно това се опитвах да кажа и аз .
То и от Алфа до Алфа от Фиат има драстична разлика .
Я питайте тия които са със Алфа 159 дали си нямат дребни и дразнещи проблеми . Проблема е на всички марки и модели автомобили ..
След 1990-92г. Всички европейски марки автомобили си понижават драстично качеството и издръжливоста .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment