If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Скачам на клаксона, когато ми се бутат отпред от съседното платно по пет коли, с не когато се забави някой 3 секунди. Смятам, че има известна разлика. Не съм типичната истеричка
Явно не можем да се разберем. Аз говоря за нещо съвсем различно. Както и да е. Карайте както си можете само не разчитайте после някой друг да ви оправя! Без лоши чувства към никой! Мир!
Колега без лоши чувства и без желание за война но не си прав.
Не говорим кой как кара а говорим че този който трябва да следи за нарушения явно приема че средно статистическия автомобилист е виновен, че го е засекъл задник, който си мисли, че е едновластен ръководител на държавата.И смятам че може да предприеме най малкото описаните от мен действия. Неможе да е нормално в която и да е държава наркоманизиран посерко да кара мощна кола само защото тати или мама са милионери и плащат на някои ръководни кадри да се разминава на синчето. А мен да ме третират като национална заплаха за държавата. Това са принципи и те са залегнали дълбоко в управлението. След като националната служба за охрана действа по същия начин ( репортажа за засечения бус и следващата кола) за какво коментираме. Само хипотетично - ако този същия е шофирал и колата на НСО естествено че няма виновни и той ще си кара и личния джип така. Ако има служба на мястото си да си свърши работата няма да обсъждаме това тук.
По повод чужбина ще дам един пример малко в страни от темата : Имам приятел 'рист той ме запозна със немския законник, който е променян само веднъж за повече от 150 г. Та в него има клауза според която съдията става подсъдим ако се докаже че е действал непрофесионално по дадено дело.
Повече няма какво да кажа по този случай. Да преживях го и скоро ще съм със друга алфа но не това е важното. Важното е че неправоспособни водачи(пак визирам че и тези с книжка са такива) са проблемите на пътя и докато не се изчистят пътищата от такива няма да има оправия.
Не давам воля на злоба или каквото и да е друго чувство освен на това за ред и спазване на утвърдени правила.
sigpic Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г
Comment