Известие

Collapse
No announcement yet.

Опасни шофьори

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Скачам на клаксона, когато ми се бутат отпред от съседното платно по пет коли, с не когато се забави някой 3 секунди. Смятам, че има известна разлика. Не съм типичната истеричка
    GTV 2.0 TS '95
    Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
      Явно не можем да се разберем. Аз говоря за нещо съвсем различно. Както и да е. Карайте както си можете само не разчитайте после някой друг да ви оправя! Без лоши чувства към никой! Мир!
      Колега без лоши чувства и без желание за война но не си прав.
      Не говорим кой как кара а говорим че този който трябва да следи за нарушения явно приема че средно статистическия автомобилист е виновен, че го е засекъл задник, който си мисли, че е едновластен ръководител на държавата.И смятам че може да предприеме най малкото описаните от мен действия. Неможе да е нормално в която и да е държава наркоманизиран посерко да кара мощна кола само защото тати или мама са милионери и плащат на някои ръководни кадри да се разминава на синчето. А мен да ме третират като национална заплаха за държавата. Това са принципи и те са залегнали дълбоко в управлението. След като националната служба за охрана действа по същия начин ( репортажа за засечения бус и следващата кола) за какво коментираме. Само хипотетично - ако този същия е шофирал и колата на НСО естествено че няма виновни и той ще си кара и личния джип така. Ако има служба на мястото си да си свърши работата няма да обсъждаме това тук.
      По повод чужбина ще дам един пример малко в страни от темата : Имам приятел 'рист той ме запозна със немския законник, който е променян само веднъж за повече от 150 г. Та в него има клауза според която съдията става подсъдим ако се докаже че е действал непрофесионално по дадено дело.
      Повече няма какво да кажа по този случай. Да преживях го и скоро ще съм със друга алфа но не това е важното. Важното е че неправоспособни водачи(пак визирам че и тези с книжка са такива) са проблемите на пътя и докато не се изчистят пътищата от такива няма да има оправия.
      Не давам воля на злоба или каквото и да е друго чувство освен на това за ред и спазване на утвърдени правила.
      sigpic
      Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
      АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
      АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Working...
      X