Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво се случва!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Решил е явно да гледа зъбите на коня... да знае струва ли си ваденето от реката
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
      Те ти един Сбарвам.. да сбарам някого.
      М да!
      На пръв поглед си прав, НО...
      Сбарам е нормалната дума за момента, но аз използвам много често и стари форми, които са по-описателни.
      Сбарам, означава, че действието е външно.Тоест развива се отвънка на субекта.
      Збарам е стара форма, която много отдавна не се използва, но при нея действието се развива вътре в субекта.
      Запазено е при всички шопи.
      Пример:
      Да го збарам за джигера!
      Джигера(черния дроб) е вътре.
      Не можеш да го сбараш!
      Можеш да го збараш!
      Желателно на живо!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Хихи софист номер едно
        Няма такава дума Збарам. Просто Б-то озвучава и съгласната пред него - сега ще кажеш че и Здобивам е старам дума
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Филолога и специалиста по Езикознание е до мене. Прочете, какво сме писали и ми даде още по-фрапиращи примери , противоречащи си в правописа ни, но понеже мнението и за мене е, че съм неграмотен по презумпция и е невъзможно да знам тия неща, взе твоята страна!
          Гласно се оплакак от тая несправедливост, преследваща ме от най-ранно детство!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
          X