If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ферарист, не знаеш теорията ти колко е вярна, лично аз съм работил по подобни случаи и на мнима изнасилена и на съпруга която осъди съпруга си.
Русия86, не е срамно да не знаеш.
Не знам ама ми се струва, че нещо си развихрихте фантазиите.
Кажете все пак като гледате да бият жена какво бихте направили.
Аз поне щях да и дам акъл под формата на майтап как да му отвърне, а пък ако той ми налети тогава вече нещата стават други.
Не знам ама ми се струва, че нещо си развихрихте фантазиите.
Кажете все пак като гледате да бият жена какво бихте направили.
Аз поне щях да и дам акъл под формата на майтап как да му отвърне, а пък ако той ми налети тогава вече нещата стават други.
Ако сме двама тези които виждаме грозната сцена, много просто, викаме полиция и съобщаваме за силното ни възмущение от поведението на мъжкият индивид- следва БПП по чл. 325 от НК, задържане за 24 часа на същият, а ако е в Пловдив почти сигурни 72 часа отгоре, ако е на обществено място не е задължително и да сме двама възмутените. Жената и да се жалва и да не се жалва все тая- тъпака го отнася.
Проверих записките си, та найстина това са ни диктували, както споменах преподавател от УНСС. Проверих в интернет, и си бил прав колега, грешката е моя!
Comment