Известие

Collapse
No announcement yet.

А какво стана с личният пример....?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами може и да не е задължително да са с колани,но са участници в движението и те също трябва да спазват ЗЗДП ако не са в "специален режим на движение",особенно да не ползват мобилен телефон,най-малкото за да не си отвличат вниманието.А ако стане ПТП докато говори.....?
    По тази логика нека карат и пили по 6-7 бири,а??? ....ТЯХ не ги хваща...
    Last edited by me4o4ko; d.m.y г., 19:56.
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
    Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
    http://www.family-sozopol.com/

Comment

За какъв личен пример ми говорите бре !!!!!
      Ето няколко случки - без коментар.
      1.Един приятел удря патрулка отзад (Стоп светлените НЕ работят) . Идва друга патрулка да пише протокол за ПТП, при което му казват " Глей си работата, светлините са изгорели при удъра (стоповете са непокътнати), не си спазвал дистанция"
      И именно по този повод виждам след седмица друга такава ОТНОВО БЕЗ стоп светлини. На следващото кръстовище свалям прозореца и казвам:
      "Господа, да вземете да си купите 2 крушки за стоповете а ? "
      -Купи ни ти !

2. В Плевен , зад гърба на Дирекцията на Полицията минава двупосочен булевард с по две ленти за движение в едната посока. Има десен завой, с НЛЕВА видимост, поради високата бетонна ограда непосредствено до платното за движение. Има 3 последователни знака "забранено спирането" именно поради причината, че ако някой спре там, а в същото време карат 2 автомобила успоредно по двете ленти , ако е сухо, десният може и да успее да сре, на мокро - забрави. Там редовно спира патрулна кола , тъй като отсреща има еднопосочна улица и си чакат поредната жертва. Няколко пъти хората едвам успяват да спрът до тях, със свирене на гуми , но те си се хилят нагло !

Comment

за хората на закона, законът не важи
        а грешка, те не са хора, а безмъртни
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Поздрави за търговишките полицаи,страшни пичове!
          Варненските тоже
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Куки пичове нЕма - всичкото кука е леке... ама НАЙ-долно!
            sigpic

Comment

Еее,хайде сега-нали сме се разбрали за слагането под общ знаменател
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

Вики, куките са толкова зле, че даже знаменател нямат!
                sigpic

Comment

Е,добре !Значи аз попадам на някакви изключително добронамерени изключения
                  Да не стават грешки-не,не са ми искали пари,нито са ми опростили акт вчераБеше към 10 вечерта,прибирах се от София.При превключване на къси/дълги единият ми фар изгасвалПосле се оправя,но как да е.Спряха ме,за да ме предупредят,че имам проблемИ...в случай,че пак ме спрат,колегите им щели да ми сменят крушката (ако е изгоряла)
                  На входа на Варна пак ме спряха за същото-пак изключително учтиви бяха.Може снощи всички готини полицаи да са били на смяна

Comment

Че то във Варна полицаи ли са?Те само се водят такива на ведомост,иначе са си стандартни гларуси.Жената е с пълен комплект точки и дори и камерите не я ловят,как става това не знам.

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                      Че то във Варна полицаи ли са?Те само се водят такива на ведомост,иначе са си стандартни гларуси.Жената е с пълен комплект точки и дори и камерите не я ловят,как става това не знам.
                      Аз на полЮсаите съм им любимка,вечИ във всяка патрулка ще има моя снимка
                      Шегувам се,
                      имаме пълен комплект точки,защото...сме добри шофьорки

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                        Е,добре !Значи аз попадам на някакви изключително добронамерени изключения
                        Да не стават грешки-не,не са ми искали пари,нито са ми опростили акт вчераБеше към 10 вечерта,прибирах се от София.При превключване на къси/дълги единият ми фар изгасвалПосле се оправя,но как да е.Спряха ме,за да ме предупредят,че имам проблемИ...в случай,че пак ме спрат,колегите им щели да ми сменят крушката (ако е изгоряла)
                        На входа на Варна пак ме спряха за същото-пак изключително учтиви бяха.Може снощи всички готини полицаи да са били на смяна
                        Вики, няма готини и кисели полицаи. Просто има точно 3 вида хора от тяхна гледна точка, с които се държат тотално различно, когато ги спрат:
                        - красива жена - хахо-хихи, закач, усмихнато мрън-мрън, и "хайде, бягай"
                        - колега със служебна карта/журналист с прес карта - сърдито мрън-мрън, гледа лошо, щото няма да намаже нищо и накрая "да не се повтаря, айдИ бЕгай"
                        - всички останали - "и кво ша пра'им ся? актче или ше мислим нещо?"

И в крайна сметка, и тук, както при всичко останало в милата ни родина, положението е "кой как се уредил"...
                        Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Working...
                        X