2.4 печка май беше!
Известие
Collapse
No announcement yet.
висок разход ЗАЩО???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеИ кво сега - всички пишат без да знаят колата ли?!? Ша коширам!
Меренето на разход също не касае колата... правилната експлоатация и поддръжка също.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеТо за потопената помпа е все тая каква е колата, все се охлажда от горивото (баща ми с подобни номера прецака една на Голф 3 1.6 бензин).
Меренето на разход също не касае колата... правилната експлоатация и поддръжка също.
За конкретната печка, ми на нея не й трябва дебитомер, може би и помпа не й трябва, чудя се защо въобще са й сложили и бутала и колянов вал ...
Колеги, дизеловите Алфи горят малко нафта, ама обръщайте внимание на техническото състояние и поддръжка на автомобилите. Те са Ваши! Грижете се за тях като съвестни стопани, а не само да хулите италианските първи собственици, че били палачори...
"Лозето иска мотика, а не - молитва ... ". И с Алфите е тъй - само с приказки не става, требе си да ги пипват хора, дето разбират и да им слагат хубави части, а не - дебитомери втора употреба или крадена от комбайна нафта ...
Сори, ама се разгорещих малко!
Comment
-
Тя тая тема стана буламач с кисело зеле... и е по-скоро за общите - с подзаглавие - как не се води тема и как не се отговаря.
Но все пак да му кажем на колегата, че не му е виновна колата, за неговите андрешковски глупости.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от gjulizar83 Покажи съобщениесмисъл неразбрах кви коне е.
ПП: От цялата тема ме накефи как се мери разхода, слагаш 5л и докато изгасне156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
@автора: Колега, от нещата които изписа става горе-долу ясно, че колата си я карал/я караш мърляшки и гледаш да минаваш тънко... Може и да не е така, но така изглежда от написаното от теб.
Това дразни отговарящите, повечето от които са фенове, които полагат зверски грижи за колите си, а пък изобилието от главни букви и препинателни знаци още повече утежнява нещата...
Някои колеги ти казаха какво трябва да се направи - ако искаш го прави, ако не, заклеймявай алфата като най-големия боклук, продавай я и така, но не мисля, че ще получиш по-сериозен отговор оттук в тая тема.
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеAз не знам с колко пари се кара алфа, обаче сега разбрах че когато караш алфа:
1) Повредени/счупени части не се заменят караш си така
2) Слагаш малко гориво и караш докато загасне - адски е полезно
3) Зареждаш от "бензиностанции с история".
А хубавата нафта каква е? От един проверен, сигурен, хубав човек, може би?
Моля погнете ми. Жената не ми пуска
От една година не ми става оная работа и карам на пръсти, сипвам и вода в уискито като я извеждам че по евтино. Когато се любим аз започвам и веднага след това спирам - за да мога да засека "разхода"
Моля за съвети защо чак сега ми отказва след като от 1 година вече е така?
xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxa))
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark
Comment
Comment