Известие

Collapse
No announcement yet.

Как отговаряте на простотията и некадърността ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Моят съвет към теб е като разбереш на кого е колата, така случайно да се срещнете и да го подпиташ пак така случайно тва опелче аджеба негово ли е и той като ти каже ми да, отклончиво му отговаряш гледам, че е одрано отстрани точно като моята кола и понеже знам, че не съм виновен аз все си мисля, че трябва да си бил ти.. Вариянтите ти са 2- или да ми поемеш щетите или не. Ако ти откаже вече сам преценяваш дали да се "Забавляваш"

П.С. Онзи ден през нощта към 2.30 в студентски град паркирам аз паралелно и някакъв голфаджия точно в този момент решава да излезе.. аз търпеливо намалям и почти спирам и в този момент усещам едно скърцане.. бяхме с едно приятелче и излизаме точно с идеята, че или ще плаща кеш или в натура и точно в този момент чичко полицай се появява и започва да ми крещи: "Махай се от тука уе чуек"; "Примисти колата"; "Нидей паркирай тука" и аз съответно решавам, че иска да обърна, защото съм паркирал върху тротоара- обръщам аз и през това време голфаджията се изниза, а полицаят изчезна, накрая се оказа, че 3 общижития горят и за това е имало полиция...

Comment

Ами с простотията се сблъсках, като бях дете, на 4-5, години, сега съм с 40 отгоре, като цяло се уморих да и отговарям, по точно да се боря с нея и да и се противопоставям.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Не....твърде лесно е.......
        Кило захар, основен ремонт, и понеже надали ще си смени тва в резервоара, после ще направи още един.....перфектно е просто.......
        Мойто е по лесно, минаваш и му сипваш, иначе къртене на капачки, тва онва... по рисковано е

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Мойто е по лесно, минаваш и му сипваш, иначе къртене на капачки, тва онва... по рисковано е
          Не ставаш за мръсник браточка, не те бива с мизериите, спирачна течност ала-бала......то кога ще е да му ръснеш нещо отгоре, по добре да е киселинка......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

За отгоре знам : лютеница , яйце , йод ...
            Друга мизерия е да му напълниш де що може с пяна и най вече ауспуха .
            Ама пробвай преди това с нещо по-културно като бележка .
            Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
            Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

На некадърността и простотията трудно може да се отговори ако не си такъв.
              Изчакай и бъди такъв какъвто си и времето ще покаже какво да направиш - може би пък времето да покаже да смениш колата.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Хубави и изкушаващи идеи изчетох, и честно казано не мога да си избера вариант
                Иначе заради едното ожулване колата няма да сменя, това е 1000% сигурно! В тоя час ми се ще обаче да видя дали Опелчето е още долу, и да видя какво настроение ще ми дойде ...
                Иначе май с тоя тип простотии наистина няма оправяне
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                  Хубави и изкушаващи идеи изчетох, и честно казано не мога да си избера вариант
                  Иначе заради едното ожулване колата няма да сменя, това е 1000% сигурно! В тоя час ми се ще обаче да видя дали Опелчето е още долу, и да видя какво настроение ще ми дойде ...
                  Иначе май с тоя тип простотии наистина няма оправяне
                  Алекс, пий си питието и не се занимавай с глупости и без това ще ти мине.
                  Хубаво е да споделиш яда и болката, ама ако направиш простотийка като оня, после ще те е яд на себе си!
                  Ти си повече от тях, не го забравяй!
                  "...по делата им ще ги познаете..."
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Удряш ракия, вадиш рибарския нож и 4 гуми по радиуса му ги правиш непоправими, после се прибираш да си допиеш Може предварително да му разпечаташ едно стихотворение на Пушкин и лепнеш под чистачките:

К ***
                    Я помню чудное мгновенье:
                    Передо мной явилась ты,
                    Как мимолетное виденье,...
                    Arena Coast Customs

Comment

Колега, отговора ти е във въпроса.
                      Ако бях модератор, темата ти щеше да е във коша!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                        Хубаво е да споделиш яда и болката, ама ако направиш простотийка като оня, после ще те е яд на себе си!
                        На Същото мнение.
                        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

По принцип ми минава, но не толкова лесно ... Всеки път като сляза до колата и ми се вдига кръвното като си видя одраната врата. Миналата година така един "колега" ми одра предния ляв калник от мигача до гумата чак, после някой ми се подписа на тъкмо излъскания преден капак, качваха ми се с кални и песъкливи обувки по багажника и спойлера (сега са ужасно надрани и те...), та ми стига толкова.
                          Иначе по темата - Опелчето се размина с ответния удар ... засега. Но ще го наблюдавам под лупа всеки път като идва да спира пред блока, и при следващо провинение (било то напречно спиране или задиране на друга кола) прошка няма да има !
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Точно така
                            Аз също всеки път като си намеря колата одрана ,първоначално ми се иска да стрелям,но след изблика на емоция-нещата придобиват друга окраска
                            Самата мисъл,че ще тръгна да "отмъщавам" ме кара да се чувствам зле в кожата си
                            Всичко се връща на този свят,не съм аз тази която раздава възмездие
                            Та Алекс ,не се занимавай с глупости
                            Last edited by viki; d.m.y г., 13:01.
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                            X