Известие

Collapse
No announcement yet.

официална титла "Селяк прост"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от AlfaFen145
    Ти се оправяй с тея кабели ,като направих съсирек 30 сантиметра на бедрото на някои и после като си извади медицинско за 30 000 хиляди лева ,ще си говорим ))
    Е, ти с бухалката целувка по бузата ли ще му оставиш?!
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Е, ти с бухалката целувка по бузата ли ще му оставиш?!
      Няма да коментирам
      155 96' 1.6 16v 1++hp???
      Mazda 626 84'
      Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
      ex' 145 97' 16V TS

Comment

за поведението

За съжаление тука шофьорите нямаме толерантност и търпимост. И тоя с по-скъпата кола е с негласно и общоизвестно предимство (като съм с Ягуара не смеят да карат близо до мен и да ми вземат предимство...) Дори и някой да е в нарушение, ако няма друг начин и най-важното ако има риск за собствената ми кола, го пускам и отминавам. 300 ядове и разправии са ако се сблъскаме, независимо кой виновен. Той ако е бил толерантен, е нямало да ме засече.Затова е безмислено да споря и "да си изясняваме картинката"...
        давайте кротко, няма смисъл да се палим по пътищата, ако няма ПТП. Пък и от собствен опит съм разбрал, че поради неуредеността на забатачения пътен трафик може без да искаш да си на част от пътя, на която не трябва да си.
        А вече ако някой ми блъсне колата - ей богу 11 бона съм пръснал само по тая алфа и ще ми притъмнее-то откакто ми ударят колата излизам да го трепя и много ми е зор като мен ли е, ненормален ли е, с пистолет ли е.
        Alfa 156 2.0 - ех,
        Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
        Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
        Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Няма за какво да му се ядосваш... 99% съм сигурен, че той самия ще попадне на неправилния човек с такова държание, защото явно това си е нещо нормално за тоя гражданин учен...

Знам за подобен случай при който някакъв подобен извадил пистолет и го насочил към шофьора, който бил в точно същата ситуация като теб, човека обаче без да се замисли и за секунда дал "леко у лево" като видял извадения пистолет и гражданина учен не само, че поизпънал мантинелата за сметка на колата си, но и в процеса се оказал със счупен врат...
          Лошото е, че не знам дали случката му е подействала образователно

Comment

Днес ходих до село ... да видя баба
            Нямате си идея , за какви идиоти става въпрос по пътищата ... средно правя по 50 000 км. годишно . Ако за всеки тъпак слизам да се карам и да се бия ... щяха да са ме взели в националния по бокс ! Скапаняците си ги слагам на к... ! Карайте си , и не обръщайте внимание . По някога човек не издържа ...то е пълно с дебили .
            Някъде из Северна България ми се случи преди 2 зими ... пред полицаите !
            Един калъф ... с един ТИР ( турски ) ... ми засече пътя ( не спря на СТОП на междуградски път ) , а на самото кръстовище имаше патрулка с радар !
            От зор влязох в канавката до патрулката ! Полицая вика ... момче , дай да ти видим документите ! Е тираджията ли да бия , или да изкарам пистолета и да гръмна полицая ?
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
              Возя си се днес със служебната кола (алфата нещо малко се повреди) и и от Младост тръгвам да се качвам на Цариградско, престроявам се в дясната лента както си му е реда, отпред едно фиатче и то така аха да почнем да се качваме по детелината и изведнъж ми се мярка накакъв силует до мен от ляво и яко свиркане. Викам си може да се е повредил нещо тоз шевролет щото онзи (мерцедес 3 - 4 ръка) продължава да свири та аз леко намалих и си свалих стъклото да разбера какво го притеснява. Изравнява се с мене юнака, запенен чак с един странен поглед и крещи "Ти що не ме пускаш да мина бе селяк прост". Явно съм го погледнал неразбиращо аджеба защо да го пускам като хем се движа правилно хем други коли на пътя няма и не е необходимо да излиза по детелината директно от най-лявата лента и затова последва още по интересната фраза "Искаш ли сега да те блъсна" и се опитва да ме натисне в бордюра. Аз обаче не съм хич плашлив пък за служебата кола още по-малко та не мръднах и той направо щеше да си изяде волана.
              Ама после се замислих колко такива дето си мислят че пътя си е техен имаме по нашите улици и защо само у нас те виреят така добре. И ако утре този тръгне да натиска не мене дето не помня вече от кога карам кола а някоя майка с бебе или току що взел книжка колега какво може да стане. И защо този дето кара по правилата е "селянин прост" .......

Сега остава да ми кажеж,че е било и черна 124-ка и тоя с очила.Значи и при мен се е получила такава картинка пак вчера.
              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

дам, черен жиБ сутринта за 2 минути успя да ни засече 2 пъти
                да не говорим, че мигачите горят много и икономисваме гориво от тях
                и какво да го правим с астричката, че и клаксон няма да го напсуваш, да ти мине
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Тия, дето пестят ток от мигачи/фарове или са им скъпи изгорелите крушки на стоповете, всичките заслужават: и после:

Вчера карах зад една "Брава" на която и светеха само две крушчици от тези малките в третия стоп (а те вътре са доста повече от две) при натискане на спирачките... добре, че видях навреме и погледа ми беше все в тях докато карах зад този защитник на природата

Comment

Такива случки колко много има Мечтая да си взема един москвич, да му сложа метална клетка вътре и ролбари отвън и да играя на блъскащи се колички.
                    Lexus IS200

Comment

Джип "УАЗ"-ка е колата за такива изпълнения... Иначе и аз от одавна си го мечтая

Comment

С един Т-72 и ще си играете на Агент 007
                        No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                        Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                        e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

Без да давам съвети или мнения искам да споделя на какво станах свидетел преди време на кръстовището на НДК .Светофара свети червено , първа кола е доста нов(1-2 годишен) мерцедес с-клас. От хемус по заснеженият булевард приближават с крайцерска скорост няколко автомобила сред които ауди а8 бакшиши и пр. Аудито се движи във втората лента броени от ляво на дясно.С-класата чака в най-лявата.Един от жълтите спецове със завидно подаване на газ и виртуозна маневра се опитва да се вмъкне пред аудито.За да избегне страничният удар човека върти волана в ляво и се опитва да спре ....успява ... в задницата на с-класата. Падат стопове , фарове ...Бакшата се възползва от вече зеления сигнал и изчезва в посока община Лозенец.Очаквам от двете коли да слязат разни мамуни и да се хващат за гръцмулите...Нищо подобно - слизат двама изискани типа оглеждат безмълвно колите си (установяват , че щетите са малки), разменят си визитките , качват се и най-спокойно си продължават на следващият зелен сигнал.
                          Честно казано бях и във възторг от развоя и леко разочарован ,все пак българинът си е сеирджия.
                          Last edited by Alexandrov70; d.m.y г., 23:54.
                          ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Преди време по неведоми причини баща ми имаше една ловешка лада 7-ца и ми беше адски любимо някой като ме засече или засвири да се подам през прозореца с въпроса "Кво искаш, селски?". Физиономията им е неописуема.
                            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Днес един на нула за мен пред един селянин прост с пежо - дядо почти, возеше момче на около 10 на предната седалка и тръгнал да излиза от кварталната улица от лявата част, където аз трябва да вляза съответно. Редовен номер, защото в платното за излизане сутрин си става доста опашка. А аз чакам 10 мин някой да благоволи да ме пусне да си завия в уличката с ляв завой. Спират колите (не че нещо, то и без това им свети червено, но пак си трябва малко мозък да оставят пролука да мина) и тръгвам аз да си влизам, онзи срещу мен почва да ми крещи. Спирам и най-спокойно му правя зняк да изчезва. Повъртя се, видя, че няма да стане номера и даде заден. После се опита да ми обясни да се качвам на тротоара, за да минел. Казах му той да ходи по тротоара, аз си имам платно за тази работа Направи 3 маневри, изхлузи се, напсува ме, и сигурно целия му ден се скапа, че жена не е могъл да прецака Та така стоят нещата - днес един прост селянин дава пример на един подрастващ прост селянин, утре ще са двама и така. Добре се развива държавата... На мен ума ми не го побира как може хем да е виновен, хем да псува пред дете, но явно аз съм сбъркана
                              GTV 2.0 TS '95
                              Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

infernus дам.. и тва е вариант ама.. :Д

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
                                #aMoRe при вас е достатъчно да се усмихнете )))
                                ако не викате мен хахха )
                                окк

Comment

Working...
                                X