Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся кръводарител...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся кръводарител...

Здравейте,
    Търся един кръводарител от Русе и региона с кръвна група AB, кръвта е нужна за мой близък. Благодаря предварително на отзовалите се!
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
    Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
    Alfa Romeo 146 ti

Здрасти,аз съм регистриран кръводарител.
    Ако може в Кръвен Център София да се дари с удоволствие ще помогна.Кръвната ми група е В+(едва ли има значение).
    155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
    Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от soldier81 Покажи съобщение
      Здрасти,аз съм регистриран кръводарител.
      Ако може в Кръвен Център София да се дари с удоволствие ще помогна.Кръвната ми група е В+(едва ли има значение).
      Какво имаш в предвид колега? В смисъл под едва ли има значение? Мен в центъра тук ми обясниха тази вечер, че има значение и въпреки, че АБ може да приемат от всяка група, те можело да прелеят само ограничено количество от друга група... Затова търся и точно AБ. А за резус фактора вече нямало значение, защото АБ + можела да приема и от +, и от -.
      Alfa Romeo 146 ti

Comment

Ако ти искат дарител за да направят операция на твой близък да знаеш, че кръвната група от дарителя е без значение. Не се хаби да търсиш човек с определена кръвна група.

Важното е да си запишеш добре номерцата на бележките от кръводаряването и дарителите да кажат за кого е и той в коя болница е.

Болния така или иначе не получава точно дарената кръв. Тя се изследва и прочее. Просто искат хикс литра кръв за дадена операция.

Ако не намериш приятели, най-вероятно пред вашето място за кръвопускане трябва да има чакащи желаещи. Поне в голямото село е така.
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Точно това имах впредвид.
          Миналата година давах за човек от Благоевград,само продиктувах номера,те хората се оправяха на там.
          155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
          Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Аз също бих се отзовал,веднъж съм го парвил ще го направя пак.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Колеги, от кръвният център тук ми казват, че искат задължително AB и никаква друга група! Даже се опитахме да се "пазарим" за 2, 3, 4 банки от друга група срещу една от AB, но без резултат...
              Alfa Romeo 146 ti

Comment

Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
                Колеги, от кръвният център тук ми казват, че искат задължително AB и никаква друга група! Даже се опитахме да се "пазарим" за 2, 3, 4 банки от друга група срещу една от AB, но без резултат...
                Мн.странно,в София искат само бележка.
                0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                  Мн.странно,в София искат само бележка.
                  Може би в София като по-голям град с повече жители и повече банки кръв, могат да си позволят замяна на групите една с друга.
                  Alfa Romeo 146 ti

Comment

Аз съм А(-) ,ако може от Варна ...само кажи!
                    п.п.
                    Някой друг колега ако има нужда от помощ-насреща съм
                    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Не знам защо търсят същата група като не преливат от кръводарителя. Аз съм 0+ и ако мога да помогна съм насреща. По спомени от училище мога да давам на всички. Ако не става в София да дам кръв и не е късно в четвъртък ще съм в Горна Оряховица и мога да отскоча до Русе.
                      Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                      Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                      Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                      Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Преди няколко месеца дарявах кръв, бяхме няколко човека, всеки с различна кръвна група. Нямаше значение каква е кръвната група на човека, за който дарявахме. Наистина причината да е по-големия поток в София.

ps дават ти шоколадчета, колички и други неща за съвземане, а що ми дадоха русенско варено така и не разбрах.
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                        Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                        Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Благодаря за отзивчивостта колеги, с доста зор намерихме 2-ма души с AB. Които ест. в случая не даряват, а продават кръвта си, но като искат от кръвния център само АБ - няма какво да направим. И трети човек намерих с помощта на Стелт, засега не се знае дали ще е необходимо да се вземе кръв и от него...
                          Пожелавам на всички ви скоро да не се сблъсквате с абсурдите в БГ болниците и с киселите и надути старши сестри, на които вечно си длъжен за нещо!
                          Alfa Romeo 146 ti

Comment

Сигурен ли си че искат точно АВ и не те ебават нещо. Защото са гадове и се възползват.
                            НАдявям се всичко да е наред.
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
                              Здравейте,
                              Търся един кръводарител от Русе и региона с кръвна група AB, кръвта е нужна за мой близък. Благодаря предварително на отзовалите се!
                              Трябва ли кръводарителя да е точно от Русе и с кръв АБ? Ако -не пиши.
                              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Working...
                              X