Известие

Collapse
No announcement yet.

Бяла магия .

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бяла магия .

Колеги , някой знае ли каде може да ми направят бяла магия . Имам чувството че съм прокълнат ( една бабичка ме самнява, че ми е направила магия ) Не може за 4 месеца 2 алфи да тотализирам. А и като цяло нещо не ми върви в последно време . Не ме мислете за луд

Може да са те уручасали . Иди да ти леят куршум и да ти баят , и ще ти кажат какво става
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

Стига с тия глупости, ходи и пални една свещ в църква и дай една литургия по добре, отколкото да ти бае някой вещер
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Приятел, не се занимавай с глупости, не ти знам случките, ама вместо да си измисляш оправдания с бабички и магии, внимавай повече...
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

...

Ако са те урчасали трябва да намериш някой който да ти бае. Куршум се лее за други работи. Принципно не вярвам, но знам за много реални случей, който просто немога да обесня. Колега това че не го разбираме не значи 100% че не е истина...
          АR 146 '97 Junior 1.4 TS Totaled
          AR 156 '99 1.9 JTD
          Mercedess-Benz E 270 CDI '01

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
            Колеги , някой знае ли каде може да ми направят бяла магия . Имам чувството че съм прокълнат ( една бабичка ме самнява, че ми е направила магия ) Не може за 4 месеца 2 алфи да тотализирам. А и като цяло нещо не ми върви в последно време . Не ме мислете за луд
            Пии си бирата и си свиркай.
            Поздрави на Слави.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Трябва да хванеш гола до кръста 80 годишна баба и на пълнолуние, да ти бае с крилце от прилеп и змийска отрова от черна мамба докато около нея играят самодивско хоро 30 годишни дественици за да ти развалят магията
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                Трябва да хванеш гола до кръста 80 годишна баба и на пълнолуние, да ти бае с крилце от прилеп и змийска отрова от черна мамба докато около нея играят самодивско хоро 30 годишни дественици за да ти развалят магията
                Колега , остави всяка надежда , втората част от условието е неизпълнима - 30 годишни девственици няма.
                ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
                  Колега , остави всяка надежда , втората част от условието е неизпълнима - 30 годишни девственици няма.
                  Има ама няма да ти хареса
                  156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                    ...... да хванеш гола до кръста 80 годишна баба .........
                    После не куршум, а танк да му леят няма да се оправи!
                    Last edited by Kuker; d.m.y г., 00:26.
                    sigpic
                    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Стига с тия глупости, ходи и пални една свещ в църква и дай една литургия по добре, отколкото да ти бае някой вещер
                      Пробвах със свещи , не помага.

---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:22 ----------

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                      Пии си бирата и си свиркай.
                      Поздрави на Слави.
                      Без алфата Слави е напред от мен. Иначе само колички наливам .

---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:24 ----------

Не знам какво да правя .Свещи , бабички , магий явно просто е трябвало да се случи. Да се надяваме че следващата ще излезе сполучлива, все пак три за щастие.

Comment

Голяма тема се оформя тука... кажете кога да дойда пред народното събрание, да протестирам против увеличението на памперсите, че като гледам сме първия авто-форум, който е тръгнал по пътя на бг-мамма

Приятел, как точно успя да ги тотализираш тия Алфи, щото аз ако имам под ръка Алфи за тотализиране мога без никаква магия две да ги оправя и за 4 седмици (да чукнем да дърво) Тотала става много лесно според законите на физиката (и на психиката), не е необходима свръхестествена намеса Така, че мене ако питаш изобщо не се занимавай с тия глупости.

Всеки шарлатанин, при който можеш да идеш ше ти каже, че са те урочасали и ше ти земе пари да ти развали магията, няма как да знаеш лъже ли те, а резултата е неясен. Дори няма как да знаеш, какви са точно способностите на тоя при който си отишъл - всеки ше ти каже, че е най-големия и говори с извънземни За мен лично 99,9 % от тия хора са чисти измамници, които печелят на гърба нещастието на хората

А и всеки има периоди в които никак не му върви, както и такива в които много му върви. Такъв е живота - bitter-sweet symphony Така, че тия пари дето ще ги дадеш на някой измамник, по-добре ги похарчи за нещо забавно. Излез с приятели, почерпи ги за твое здраве - със сигурност ще се почувстваш по-добре отколкото да хвръляш черупки от яйца под течаща вода
                        Last edited by Sm0k; d.m.y г., 00:56.
                        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                          Голяма тема се оформя тука...

Приятел, как точно успя да ги тотализираш тия Алфи, щото аз ако имам под ръка Алфи за тотализиране мога две да ги оправя и за 4 седмици (да чукнем да дърво) Така, че мене ако питаш изобщо не се занимавай с тия глупости.

Всеки шарлатанин, при който можеш да идеш ше ти каже, че са те урочасали и ше ти земе пари да ти развали магията, няма как да знаеш лъже лите, а резултата е неясен. Дори няма как да знаеш, какви са точно способностите на тоя при който си отишъл - всеки ше ти каже, че е най-големия и говори с извънземни За мен лично 99,9 % от тия хора са чисти измамници, които печелят на гърба нещастието на хората

А и всеки има периоди в които никак не му върви, както и такива в които много му върви. Такъв е живота - bitter-sweet symphony Така, че тия пари дето ще ги дадеш на някой измамник, по-добре ги похарчи за нещо забавно. Излез с приятели, почерпи ги за твое здраве - със сигурност ще се почувстваш по-добре отколкото да хвръляш черупки от яйца под течаща вода
                          Бабата забравяш 80+ е по добре дори
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Ей, в кой век живеем мама му стара?!?!
                            Преди да си купиш кола - ходи на диагностика, да я види някой който разбира.След това подръжка - това най-вече е"бялата магия".

Пробвах със свещи , не помага.
                            Е, не става. Ако ставаше всичките автосервизи отдавна да бяха закрити и пред църквите да имаше огрооооооомни паргинги!
                            Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 02:09.
                            Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                            Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Всичко е нагласа, събирай се с позитивни хора, гледай позитивни филми, чети добрите новини, отделяй време за себе си, занимавай се с интересни неща и т.н. Както казва бат Доко "Не мисля за пирона и следователно не го настъпвам"
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
                              X