If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
брей тия жени много отворени
да не смее се напие човек в наши времена
Винаги едно на ум, щото по-добре да се събудиш сам, отколкото с жената на Змей Горянин
Успех!!!
А той Змея Горянин нали имаше жена красавица - е как да имаме ум тогава - сега ще Ви разкажа един виц по темата.
Една женска мисъл влязла в главата на мъжа да види как са мъжките мисли. Взела да се лута по коридорите на мозъка- обаче не вижда никакви мъжки мисли. В един момент в нея се блъснала някаква мъжа мисъл тичайки бързо и викайки - "Бързо , бързо да слизаме - всички са доло"
Та като докарат до това състояние не можеш да мислиш
всеки е бил тинейджър хехехе
лошото е че някои си остават такива
и да забавно е да ги гледаш и да се смееш
Аууу,абе вие знаете ли колко са нахални лапетата Некви 18-19 годишни пикльовци ,тръгнали да забиват какиПреди неколко седмици некво момченце в дискотеката,има-няма 20годинки(да не казвам,че беше под 60кила) идва при мен ми казва-"Много ме кефиш,ще бъда директен -искам да правим секс".Щях да умра да се хиля К'во са ме нападнали тея деца незнам Ако си легна с такъв трябва да е в присъствието на бърза помощ и полиция,че ако го повредя да се знае ,че е било по взаимно съгласие
уоу
ти си някаква фурия значи хехехе
аз до коклото си спомням и преди ги имаше такива
(да не казвам че и аз съм бил такъв)
ужас
сега като се замисля колко е смешно
Аз пък нигога не съм имал такава смелост - дори като тинейджър
А защо сегашните тинейджърки не идват и да ни казват директно - само на жените им се предлагат така. Ама то може и аз да съм тъп и да не разбирам от намеци или просто реагирам бавно докато разбера какво става и съм изпуснал момента,
Миналата година на морето си седя и чакам едни познати да доидат в дискотеката - идват до мен две момиченца (около 16 до 18 годишни) и ми викат "Случайно да имаш един презерватив повече" аз загубих ума и дума - извадих си портфела и дадох на едната един презерватив, другата се хилеше дадох и на нея един и те изчезнаха смееки се
А защо ли искаха само един се питах после - две момичета а пък искат един презерватив [/quote:1wsa8537].... И СЕ СЪБУДИ ЦЕЛИЯ В ПОТ,НАЛИ?
Comment