Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на баничарка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Всичко е относително, това са работни коли и важното е да могат да бъдат експлоатирани дълго и ползотворно с минимум разходи и главоболия. Всеки има предпочитания и всеки е различно.
    Last edited by Светланчи; d.m.y г., 14:08. Основание: Има раздел за обсъждане на форумните функции.
    Range Rover Vogue 4.4
    Rexton 270 cdi
    Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
    Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Колега и аз мога да се похваля от Добло 1.3 мултиджет. Всички писали по горе са доволни, както и аз.
      Купихме такава на баща ми, 2008 година беше модела, 1.3 Мултиджет, за конете не помня колко бяха. Разходи по него за 50 000км. само смяна на масло и един накрайник на кормилна щанга. Бащицата всеки ден се хвалеше за разхода и вървенето в градски условия. Беше пътнически, но седалките се вадят и става товарен. Направих ремонт на къща с него, вървеше прилично, дори и натоварен. На извънградско при скорост около 120 км/ч гори много малко. Интериора не е впечатляващ, но е приятен. С две думи, заслужава си автомобила.
      Last edited by Светланчи; d.m.y г., 14:09. Основание: Има раздел за обсъждане на форумните функции.
      In God we trust, all others pay cash.
      Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
      Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Форд колега само Форд турнео кънект... това е колата с която още на 50000км ще започваш да чакаш по 10 мин колата да работи на място за да си намести тракащите клапани.Личен опит а не празни приказки са това.
        Last edited by Светланчи; d.m.y г., 14:09. Основание: Обида на етническа основа.

Comment

Благодаря на всички за коментарите.Реших първата читава независимо рено пежо фиат или форд да я напазарувам.За сега в нета на изискванията ми отговаря само това добло което съм дал на линка по горе , но още не мога да се освободя да се поразходя до Враца и да го разгледам.
          Ако някой знае за някоя подобна кола да се продава читава да казва.
          Най много клоня към форда защото го пробвах и ми е много удобен.Фиат не съм пробвал и не знам ,но като завъртя по автокъщите ще се разбере.Пежо също го пробвах и то не е лошо , но форда е някак по добър според мене.
          Първо се бях навил за чисто нова кола ,но после ми се досвидяха паричките които трябва да дам.Все още не съм твърдо решен нова или втора ръка.
          Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

http://www.motopfohe.bg/mp_auto.php?...er=p_asc&view=

Хвърли едно око и тук.
            Range Rover Vogue 4.4
            Rexton 270 cdi
            Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
            Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от Оги Покажи съобщение
              Благодаря на всички за коментарите.Реших първата читава независимо рено пежо фиат или форд да я напазарувам.За сега в нета на изискванията ми отговаря само това добло което съм дал на линка по горе , но още не мога да се освободя да се поразходя до Враца и да го разгледам.
              Ако някой знае за някоя подобна кола да се продава читава да казва.
              Най много клоня към форда защото го пробвах и ми е много удобен.Фиат не съм пробвал и не знам ,но като завъртя по автокъщите ще се разбере.Пежо също го пробвах и то не е лошо , но форда е някак по добър според мене.
              Първо се бях навил за чисто нова кола ,но после ми се досвидяха паричките които трябва да дам.Все още не съм твърдо решен нова или втора ръка.
              Колега 2 съвета

- Сметни си разходите по колата за срока на употреба ако е нова и втора употреба - това дето по света му викат ТСО - тотална стойност за срока на притежаване/ползване. Така ще можеш да оцениш дали да ти се свиди за нова или не.
              - Ако ще пазаруваш 2 ръка, не бързай... провери добре и вземи онова дето е най-читаво, това може да ти спести доста разходи независимо от марката.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Аз се си викам , че всичко е до късмет.Алфата например за 30 хиляди и то предимно градско само масло и бензин ,правил съм неща по нея ,но от кеф не че се е трошила.На който съм казал никой не ми вярва , само тези в сервиза дето ходя ми вярват.Малко ме е яд ,че я продадох така на бързо , но до края на другото лято мисля да се обзаведа с друга алфа.
                Сега съм в процес в търсене на товарна кола.
                Семейна голяма си имам.
                А после ще търся 156 вагонче за жената.
                Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Късмет има, но не го насилвай... помисли пак какво съм писал
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                  X