Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнение за килим за стая!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мнение за килим за стая!

Здравейте, малко странна тема знам, но няма как. Мн трудно вземам решения, а от месец предекорирах вс в нас, вс мебел, стени, абе каквото се сетиш.
    Днес взех едно килимче и се чудя дали стой добре в стаята, дали не е малко, и да взема като модел същото но по голямо. Това на снимката е 120см/170см. По-голямото е 230см/160см.

Ако има някой, който се занимава с вътрешно обзавеждане или дизайн да даде мнение, че до утре трябва да реша ще го сменям ли.
    Мерси за отзивите!
    Attached Files
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Според мен малее малко. По-големият ще е по-добре.
    Иначе темата кърти
    146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Не знам какво кърти и не кърти, питането е много удачно.
      Аз съм фен на килимите.От опита ми, а и вкуса, който съм формирал , съм стигнал до извода, че килима не е необходимо да бъде мокет.По малкия килим е по удачен и за подръжка, стои и по добре според мен, а и подчертава и оклоността, около него, ако е нужно подчертаване де .Не е необходимо, а и проява на лош вкус да праснеш някакъв огромен килим.
      В конкретния случай, не мисля, че ти трябва по-голям размер, визирам килима.
      Last edited by fred; d.m.y г., 22:30.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Като за автомобилен форум си понакъртва
        По принцип съм съгласен, че не е нито красиво, нито практично да сложиш огромен килим, който да подпъхваш под мебели и т.н. но в случая разликата в размера не е голяма и ми се струва, че по-големият ще запълва по-добре пода.
        146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Идеално си е килимчето според мене . И като размер и като цветова гама .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

А масичката каква ще е? Къде ще стои, върху килима, извън него или частично? Не ми се вярва да не си сложиш масичка, иначе къде ще си поставяш чашите с питиетата, а и краката, като гледаш филм .
            Добре ще е да е със стъклен плот за да се вижда килима, иначе ще го закрие.
            Реши каква ще е масата и тогава смятай килима - това е моето мнение.
            п.п. Иначе килимчето е готино.
            п.п.п Бенджамина ти хич не е добре, да не го поливаш много често, или си го преместил от друго място? Май не е много удачно да е под климатика.
            Last edited by bager; d.m.y г., 22:21.
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Този е добре, не го сменяи с по големия.
              sigpic Alfasud/156 1.8ex
              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

За килима не знам, но климатика е отврат!
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
                  Като за автомобилен форум си понакъртва
                  По принцип съм съгласен, че не е нито красиво, нито практично да сложиш огромен килим, който да подпъхваш под мебели и т.н. но в случая разликата в размера не е голяма и ми се струва, че по-големият ще запълва по-добре пода.
                  E имай предвид че това се общи приказки все пак и т.н,
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

според мен всичко си е на мястото!свежо е!
                    alfa romeo 145 1.6

Comment

Килимчето е чудно, само една малка ама не прекалено малка стъклена масичка с овални форми ти трябва.

Comment

Абе и аз така мисля, ама ми вкараха муха за по-голям и така. Бенджамина какво му е, стой си там една година ?!
                        Относно климатика това пък какво ще рече, с японски конпресор си е, лично хора занимаващи се с климатични системи като го видяха ме поздравиха за избора. Вс в него е японско.
                        Масата е избрана, със стъкло изцяло отгоре на два етапа, интересна е, краката са от тъмно дърво като тъмните ивици на килима са.
                        Аз от гледна точка на това че го гледах тоя под един месец по ламинат и ми харесва, но някак си е по уютно с килимче, искам го като декорация само, иначе е мн интересен, като гоблен е, пухкав
                        Вярно автомобилен форум, но какви ли не теми се пускат, викам да се допитам яко има някой занимаващ се с такива неща!
                        Мерси на отговорилите.
                        Тоест май си е баш добре едно леко килимче така декоративно!
                        Last edited by rusiq86; d.m.y г., 01:36.
                        sigpic

Comment

Според мен размера на килимчето е ОК,но мисля си ,че ще стои по-добре ако го изтеглиш още цялото килимче към дивана-т.е да няма такова разстояние от дивана до килимчето.Така ще се оформи пътечка между 2-та част на диванчето,вратата и килимчето и след като сложиш масичка ще се оформи кътче пред основната част на дивана.Дългата част на дивана да е наравно с края на килмчето-според снимките ми се вижда,че ще остане достатъчно място между килима и дивана,за да не стои "забито".
                          Отностно климатика - тръбите стоят доста накриво(поне така се вижда от снимките).Ако имаш възможност си вземи пластмасов канал с размер,достатъчен да се поберат и си ги скрий вътре - хем ще изправиш линията,хем ще стои по-добре.
                          Моят бенджамин също стои под климатик в трапезарията и няма проблем - доста добре се е развил
                          Лично мнение,продиктувано от снимките...
                          Attached Files
                          Last edited by me4o4ko; d.m.y г., 07:46.
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
                          Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
                          http://www.family-sozopol.com/

Comment

Тръбата на климатика трябва да има наклон, това си е задължително, за декоративна кутия която да ги скрие ще има!
                            Имаш добре декорирана трапезария колега. Това ми е всекидневна на мен, тъкмо подмених почти вс в нея без бюрото дето си държа компа!
                            sigpic

Comment

ако няма да слагаш нещо отгоре - не ти трябва по-голям
                              ако е нещо малко - също, ако масичката ще е с размер подобен на сегашния килим - вземи по-голям
                              но имаш огромна нужда от цвят в тази стая, например оранжево, резеда или тъмно червено, за да се запази гамата - завеси, възглавнички, ваза, фруктиера... с нещо такова да вкараш цвета
                              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
                              X