Въпроса е следния - имате ли несъбрани плащания и как се справяте с този проблем.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Събиране на просрочени плащания
Collapse
X
-
Зависи от договорните отношения.Разбирам, че имаш да вземаш пари от фирми или хора на които си доставял дадена стока и съответно си фактурирал или греша?
Ако няма договор процедурата е тромава. Звъниш и натискаш, спираш доставки и тем подобни, зависи от ситуацията..Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Имам да вземам пари от фирми на които съм извършил услуга и съответно съм фактурирал. Занимавам се с транспорт.Имам и договори срещу всяка една фактура. Факторинга е неприложим при мен поне на този етап.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Продължаваш ли да работиш със същите контрагенти,които са в просрочие, по други доставки?
В понеделник ще ти пиша ЛС, ако не са ти отговорили дотогава деAlfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Не, не продължавам да работя с длъжници. За съжаление част от длъжниците изчезнаха. Дори не са обявили фирмите си в несъстоятелност.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Покана, обезпечително производство, исково производство, изпълнително производство. Има и други тънкости, но най-добре си хвани адвокат, ако нямаш някого предвид - пиши на ЛС.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
При подписани фактури сравнително лесно се стига до изпълнителен лист и съдия изпълнител.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
В момента всичко в бизнеса е толкова задръстено, че трябва да се прецизират отношенията - времената са трудни, доверието между партньорите е на изпитание и трябва да се изпипват разплащанията.
Повечето фирми предпочитат да играят на сигурно с цената на намалени приходи само и само да оцелеят, така, че според мен трябва да се наблегне повече на разговорите - влизането в съдебни спорове е с неясен завършек.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеСлед последния разговор по телефона , испанеца обяви нова дата за превод на парите ... счетоводителите му се били объркали . За мен лично , това са цигански номера ! Но пък аз съм си старомоден ... обичам да става така , както е казано .
Понякога отсрещната страна има желание да бъде коректна, но няма възможност.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Тука едни ни задлъжняха и поради това доста и ни смениха с друга фирма ,за да не ни платят разбира се.Ходихме търсих ме ги те се крият кът цървули.Дадохме некой лев на адвокат и за месец някъде сумата беше в джоба ми.Не знам какво им е говорил и тн....Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic
Comment
Comment