Известие

Collapse
No announcement yet.

Новите винетки - на стари цени, санкциите обаче - тройни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
    Благодаря.
    днес си взех една седмична ,днес я ползвах повече няма да ми трябва ,някой ако я иска да дойде да я мъчиме .[COLOR="Silver"]
    Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 14:24.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Аз тръгнах да пиша номера, след 3 химикалки, които не пишеха върху смотаната винетка, го написах с химикалка-гел. Резултата е - лявата част се разтече. Колко ще изкара другата част незнам.
      http://hopenhagen.org/

Comment

Май си прецаках винетката.Вместо да напиша номера където трябва,съм го написал долу,в бялото поле,до седемте печатни цифри. Като я залепих,видях къде трябва,ама..... късно.

Comment

Първоначално публикувано от Георги Живков Покажи съобщение
          Май си прецаках винетката.Вместо да напиша номера където трябва,съм го написал долу,в бялото поле,до седемте печатни цифри. Като я залепих,видях къде трябва,ама..... късно.
          Абе хора, на годишните винетки не е задължително да пишете номера тая година.
          Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
          Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Мдам, не е ... Но от 01 Януари 2012 ще е задължително, а нови винетки ще има чак от 01 Февруари ... кой ще покрие липсата на номер през този един месец ?????
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
              Мдам, не е ... Но от 01 Януари 2012 ще е задължително, а нови винетки ще има чак от 01 Февруари ... кой ще покрие липсата на номер през този един месец ?????
              на годишните винетки от 2011 може да не пишеш номера и немогат да те глобят

http://spisanie.mobile.bg/avtomobili...a-vinetka.html
              Last edited by Galof; d.m.y г., 14:03.
              Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
              Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Working...
              X