От работата са ме напълнили с купони, които трябва да изхарча за ядене и безалкохолно до края на годината.Ваучерите важат за Фантастико,била,ХИТ,КFC,Пикадили и още доста други.Понеже съм си направил сметка, че няма да мога да ги изхарча се обръщам с молба към някой колега от София, ако планува голямо пазаруване да направим трампа - аз му давам купоните, той ми дава парички колкото тяхната стойност,аз си купувам цигари и алкохол и всички сме щастливииии.......
Всъщност нито пия и нито пуша, но ми трябва кеш. Ако пък е на територията на Люлин и околностите ще има и безплатен транспорт при нужда.Ако някой се смили нека ми пише на лично или пък тук, за да се разберем.Мерси за вниманието и се пазете по празниците.
P.S. талоните са за по 20 лева минимум.не е казано, че трябва да ги изхарчим всичките пари на едно пазаруване, но трябва да са минимум 20 лева - стойността на един талон.талоните са ОК лично съм пазарувал с тях, а и са от добре позната фирма така че........

P.S. талоните са за по 20 лева минимум.не е казано, че трябва да ги изхарчим всичките пари на едно пазаруване, но трябва да са минимум 20 лева - стойността на един талон.талоните са ОК лично съм пазарувал с тях, а и са от добре позната фирма така че........
Comment