Известие

Collapse
No announcement yet.

разменям храна за пари (имам излишни ваучери за пазаруване)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• разменям храна за пари (имам излишни ваучери за пазаруване)

От работата са ме напълнили с купони, които трябва да изхарча за ядене и безалкохолно до края на годината.Ваучерите важат за Фантастико,била,ХИТ,КFC,Пикадили и още доста други.Понеже съм си направил сметка, че няма да мога да ги изхарча се обръщам с молба към някой колега от София, ако планува голямо пазаруване да направим трампа - аз му давам купоните, той ми дава парички колкото тяхната стойност,аз си купувам цигари и алкохол и всички сме щастливииии....... Всъщност нито пия и нито пуша, но ми трябва кеш. Ако пък е на територията на Люлин и околностите ще има и безплатен транспорт при нужда.Ако някой се смили нека ми пише на лично или пък тук, за да се разберем.Мерси за вниманието и се пазете по празниците.
    P.S. талоните са за по 20 лева минимум.не е казано, че трябва да ги изхарчим всичките пари на едно пазаруване, но трябва да са минимум 20 лева - стойността на един талон.талоните са ОК лично съм пазарувал с тях, а и са от добре позната фирма така че........
    Last edited by sen7; d.m.y г., 12:34.
    мене ме нема, в целата схема........

Пусни ги на намалена цена ако наистина няма да успееш да ги изхарчиш - така има по-голяма вероятност някой да се пусне, пък и на теб трябва да ти е все тая ако другата ти опция е да останат неизползвани...

Comment

В доста супермаркети не им пука за какво харчиш ваучерите.
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

Взимай си уиски за всичките хартии - иначе, ще ти се увиди ако даваш банкноти за него.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Във Фант***ико на симеоновско, с такива ваучери си купуваш каквото ти е на душа, вярно че на тях пише без алкохол и тютюневи изделия, ама до сега не са правили проблем

Comment

Working...
          X