Известие

Collapse
No announcement yet.

Нема такава държава (ала Слави)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги, бихте ли ми обяснили, кой да излезе да протестира? - Лекарите които оставят бедните пациенти без помощ? Тези дето кърпят некадърно дупките по улиците? Учителите дето само изпяват урока и не им пука за децата? Полицаите, които си прибират рушветчето? Държавните служители, които по цял ден си клатят краката? Монтьорите които Ви баламосват и Ви дерат кожата?
    В тази държава никой не си върши работата качествено, всеки гледа да натовари другия, който е под него в пирамидата и единствения закон, който важи в България е закона на джунглата - по-силния оцелява. Докато всеки от Вас не започне да си върши работата качествено, да е коректен към общността, няма да има промяна.
    Всеки си мишкува и си трае- изпищява само като го ужилят.
    GTV

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
      Ааа нидей бърза..оправдаха се. За едни чашата е наполвина пълна, за други наполвина празна. То не било така а иначе.То за 10 месеца бил тоя бонус..Що един даскал или мед.сестра не взема по 800 лв бонус на месец да го ева. Пътища та дрънка...А ако те гепали без винетка ти спирали колата от движение и ти вземали малкия талон...смееех
      ..а т'ва дето ти го говориш ,че куките ако решат да стрелят на месо ,кво ще стане ... ! .....нали се сещаш ,че тва няма как да стане,а ако стане ,нали вече наистина се сещаш ,че точно за 1 седмица става гражданска може смешно да ти изглежда ,гражданска в ЕС и то в 21в ,но съм почти сигурен ,че ще стане нещо такова,ако не поне корените й ще бъдат пуснати
      Дъъъълго и широко
      155 96' 1.6 16v 1++hp???
      Mazda 626 84'
      Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
      ex' 145 97' 16V TS

Comment

хах ин бг дат ис инпосибъл..
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
          хах ин бг дат ис инпосибъл..
          С всеки изминал ден става все по-посибъл... Хората обедняват и се обезверяват все повече...
          GTV

Comment

като гледам разрастването на темата и доста дългите постове.......клипчето постигна целта си , да ни накара да се замислим ...къде живеем ,какви са тия дето ни управляват .. и т.н.т.
            ...а както е тръгнало може и това клипче да е началото на новото излизане на хората ...макар да има все още много заблидени.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
              като гледам разрастването на темата и доста дългите постове.......клипчето постигна целта си , да ни накара да се замислим ...къде живеем ,какви са тия дето ни управляват .. и т.н.т.
              ...а както е тръгнало може и това клипче да е началото на новото излизане на хората ...макар да има все още много заблидени.
              Съмнявам се това клипче да накара мнозинството от Българи да се замисли. Да клипа е як, но в него няма нищо което нормалните хора, интересуващи се от това какви хора ги управеляват да не знаят. Надявам се клипа да се задържи по-дълго време, но имам съмнения, че ще го премахнат от нета и то скоро. Аз още и в началото казах, клипа е много истински. Трифонов може да е всякакъв, но с екипа му са се справили много добре да покажат съвсем простичко за 3 минутки в едно клипче какво е положението в държавата ни.
              In God we trust, all others pay cash.
              Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
              Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

....някои каза ,че е инпосибъл ...значи мога да кажа едно голямо ПОСИБЪЛ ....

малко странното е ,че посибъла идва от хора ,които не знаят защо го правят ,но ще направят толкова груби неща ,по простата причина ,а тя - престиж в социялната култура в младежкото общество ,ако така мога да го кажа...по-просто - гъзареене (аз се сбих с еди кой си) ,да това може да е наивно,но е първата крачка ,от там на татъка идват хора които не го правят заради това ,а заради възскресението и кефа на БЪлгария !!! както искайте ме разбирайте ))
                аз с удоволствие ,бих счу*** доста полице**** кол* ,е така ,просто щото съм им насъбрал доста на гроз**** ку** ...нека се държа като дете ...
                155 96' 1.6 16v 1++hp???
                Mazda 626 84'
                Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
                  ....някои каза ,че е инпосибъл ...значи мога да кажа едно голямо ПОСИБЪЛ ....

малко странното е ,че посибъла идва от хора ,които не знаят защо го правят ,но ще направят толкова груби неща ,по простата причина ,а тя - престиж в социялната култура в младежкото общество ,ако така мога да го кажа...по-просто - гъзареене (аз се сбих с еди кой си) ,да това може да е наивно,но е първата крачка ,от там на татъка идват хора които не го правят заради това ,а заради възскресението и кефа на БЪлгария !!! както искайте ме разбирайте ))
                  аз с удоволствие ,бих счу*** доста полице**** кол* ,е така ,просто щото съм им насъбрал доста на гроз**** ку** ...нека се държа като дете ...
                  Като ти чета постовете ми се струва, че пропагандираш вандализъм. А относно култура в младежкото общество.... та то няма елементарно възпитание, че за култура говорим. Незнам на какво се учат в училище ама съм потресен като гледам за какво иде реч
                  In God we trust, all others pay cash.
                  Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                  Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Колега, с вандализъм можеш само да обслужиш интереса на тия дето искаш да протестираш срещу тях.
                    Ей последния случай пред парламента, ултрасите от "агитките" на няколко футболни отбора, опорочиха перфектно протеста.
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

AlfaFen145 - така е брат,с бой над полицията и палене на държавни учреждения,ТАКА СЕ ПРАВИ ПРОТЕСТ!!!Непомня големи промени дошли само с развяване на знаменца и плакатаи!В боя и размириците идва промяната,идва новото.Хайде вие всички кротки душици,замислете се дали Левски,Ботев,Раковски,кап.Петко са развявали плакати пред конака?!Я се вземете в ръце!Натискайте парцала и стойте на топло!
                      В момента ако се тръгне на протест,АЗ ще съм там,ще викам,ще гладувам,ще паля и ще бия всеки който се опита да ме спре!!
                      За песента на С.Т - добра е,както повечето му такива песни напипват болното място и постигат ефект.

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                        AlfaFen145 - така е брат,с бой над полицията и палене на държавни учреждения,ТАКА СЕ ПРАВИ ПРОТЕСТ!!!Непомня големи промени дошли само с развяване на знаменца и плакатаи!В боя и размириците идва промяната,идва новото.Хайде вие всички кротки душици,замислете се дали Левски,Ботев,Раковски,кап.Петко са развявали плакати пред конака?!Я се вземете в ръце!Натискайте парцала и стойте на топло!
                        В момента ако се тръгне на протест,АЗ ще съм там,ще викам,ще гладувам,ще паля и ще бия всеки който се опита да ме спре!!
                        За песента на С.Т - добра е,както повечето му такива песни напипват болното място и постигат ефект.
                        Силно се надявам такива хора да са единици!!! Я се огледайте малко и погледнете какво стана в Гърция и каква е ползата от точно такива действия. Аман от революционери. Въпреки, че всеки си има право на мнение.
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Силно се надявам хора като теб да са единици!!!Я погледни историята и виж там какво е ставало!5 века хората кротуват и мълчат и......нищо!22 години чакаме някой да "ни оправи'' и.....оправят ни!!!

Comment

Колега, ако има календар покрай теб - хвърли един поглед на датата. Отдавна не е 14, 15 или 19 век за да се решават проблемите по този начин.
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Колега е отвори някой сайт за новини и виж хората как се справят с тези които не ги "управляват" добре.

Comment

Някой по-умен беше казал, че няма безкръвна революция. Управляващите трябва да имат страх от народа за да си изпълняват задълженията. Ако 97-а година имаше бити депутати, следващите нямаше да крадат така безсрамно. Не знам дали гледахте новините след скандала с GSM-подаръците, но единия от депутатите най-безочливо заяви, че не го е срам и не е направил нищо лошо. За тях си е съвсем нормално да получават "подаръци" и да не ходят по заседания, какъв е смисъла да ходят по заседания като и без това гласуват като един. Аз се питам защо са ни 240 търтея, като гласуват като един?!
                                GTV

Comment

Working...
                                X