Известие

Collapse
No announcement yet.

Нема такава държава (ала Слави)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

че не ни трябват 240 Дупитати не ни трябват, ама няма как да подпалим и пребием държавата и да очакваме нещата да се случат. Най-малкото това ще донесе на България много негативна репутация пред Европа и Света, дори повече и от сега. Просто си представям как пламват весниците и списанията по Европа и след това никой няма да иска да припари до България по никакъв повод, камо ли пък туристи.
    Протест се прави като се блокират пътищата, като никой не си плати данъците, винетките, гражданската, парното и т.н., защото по този начин ще им се бръкне в джоба на тия изроди. Неможе да се напишат актове и да се направят санкции на цяла държава! Как се живее с 140 лв. пенсия, защо не дадът глас на Пенсионерите да си кажат как се яде, плащат режийни и се купуват медикаменти
    In God we trust, all others pay cash.
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Колега,мисля че в предния пост,друг колега го беше казал много точно!Държават няма страх от нас!!Една проста истина която повечето знаят но не признават.Неможе полицайте да бият пенсионери и студенти!!Неможе говн.т. с пагони да ми кара без фарове,говорейки по телефона и размахвайки палката през стъклото да ме спира защото му е кеф!!Те просто нямат страх от нас!Аз неискам Костов,Волен,Станишев,Доган.....Неискам и да свалям Борисов!Това което искам аз,е моите пари да отиват по предназначение;от винетките - за пътища,от здравните - за здравеопазване.....Кога ще се научат че тези пари не са да си купуват служебни коли,да си строят почивни станций и да си живеят като крезове!!!
      Само с бой и затвор ще се научат че ние вече не пасем трева!
      Вижте само колко бързо се научиха че европейските пари не са като тези на БГ-данъкоплатеца!Помните ли колко бързо ги спряха защото потъваха някъде?!Значи баба знае 2 и 200! А последния случай с паричните премий в Агенция Пътища??!?!?!

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
        ...ама няма как да подпалим и пребием държавата и да очакваме нещата да се случат. Най-малкото това ще донесе на България много негативна репутация пред Европа и Света, дори повече и от сега. Просто си представям как пламват весниците и списанията по Европа и след това никой няма да иска да припари до България...
        Колега, забележи гърците какво правят, при най-малкото нарушаване на интересите им се вдигат и си отстояват правата със стачки, блокади и бой. Не съм чул някой да ги е анатемосал за това, дори ЕС им отпусна една много тлъста субсидия, която ще ги дръпне доста напред, а ние ще продължим да боксуваме по нанагорнището...
        GTV

Comment

Следващият откъс е поздрав за революционно настроените младежи.
          Пием, пеем буйни песни
          и зъбим се на тирана;
          механите са нам тесни -
          крещим: "Хайде на Балкана!"
          Крещим, но щом изтрезнеем,
          забравяме думи, клетви,
          и немеем и се смеем
          пред народни свети жертви!

А тиранинът върлува
          и безчести край наш роден:
          коли, беси, бие, псува
          и глоби народ поробен!

О, налейте! Ще да пия!
          На душа ми да олекне,
          чувства трезви да убия,
          ръка мъжка да омекне!

Ще да пия на пук врагу,
          на пук и вам, патриоти!
          Аз веч нямам мило, ддраго,
          а вий... вий сте идиоти!
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

а този е за теб!

Тежко, тежко! Вино дайте!
            Пиян дано аз забравя
            туй, що, глупци, вий не знайте
            позор ли е или слава!

Да забравя край свой роден,
            бащина си мила стряха
            и тез, що в мен дух свободен,
            дух за борба завещаха!

Да забравя род свой беден,
            гробът бащин, плачът майчин, -
            тез, що залъкът наеден
            грабят с благороден начин, -

грабят от народът гладен,
            граби подъл чорбаджия,
            за злато търговец жаден
            и поп с божа литургия!

Грабете го, неразбрани!
            Грабете го! Кой ви бърка?
            Скоро той не ще да стане:
            ний сме синца с чаши в ръка!

Comment

Гърците-> МЪРЗЕЛИВИ- БОГАТИ
              Българите--> РАБОТЛИВИ-БЕДНИ

Гърците--> блокади, палежи, стачки
              Българите--> мрънкане по форумите и дипломация

Бъдещето-> Виж първия абзац.

П.П И някой каза да се спасяваме сами. Окей аз съм навит...всички 20-30-40г. ще се спасят който е умен ще успее, ами останалите?!
              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
              by RUBIG service

Comment

че не ни трябват 240 Дупитати не ни трябват, ама няма как да подпалим и пребием държавата и да очакваме нещата да се случат. Най-малкото това ще донесе на България много негативна репутация пред Европа и Света, дори повече и от сега. Просто си представям как пламват весниците и списанията по Европа и след това никой няма да иска да припари до България по никакъв повод, камо ли пък туристи.
                Защо да пламва Европа ?!? В Италия като се надигат ВСИЧКИ когато нещо не им изнася (за справка - размириците онзи ден след вота на недоверие на Берлускони...), да не би да са ги отлъчили от Евросъюза ??? Гърците като се надигат като един заради някаква неправда срещу тях, да не би да са ги анатемосали ???

Протест се прави като се блокират пътищата, като никой не си плати данъците, винетките, гражданската, парното и т.н., защото по този начин ще им се бръкне в джоба на тия изроди. Неможе да се напишат актове и да се направят санкции на цяла държава! Как се живее с 140 лв. пенсия, защо не дадът глас на Пенсионерите да си кажат как се яде, плащат режийни и се купуват медикаменти
                Дали не може да се напишат актове на всички,а ? Що не питате ония мръхльовци от КАТ - знаеш ли колко добре ще им дойде една такава кампания ? Освен това, кои ще са първите хиляда, които ще решат да отнесат актовете от по 300лв за неплатена винетна такса ??? Освен туй, има един огромен проблем, който някак ни убягва... А именно, че българина в масовия процент е абсолютна овца, незаинтересован капут или страхлив михлюзин ... как се организира такава сган в едновременно действие ??? А да не мислиш, че управляващите тва не го виждат или усещат ???
                Трябва ни радикална промяна в самите нас най-напред, и после да извадим сопите и да мачкаме наред. Най-страшното за мен е, че не виждам как и кога ще се изпълни първото условие в задачата
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Ерик Кантона наскоро в интервю каза нещо - "изтеглете си парите от банките". Мисля, че сами се сещате какъв ще е ефекта. Нема смисъл от простести.Спрете да плащате данъци, глоби, фишове, винетки да видим кво ще стане...
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi
                  Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                  Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                    Защо да пламва Европа ?!? В Италия като се надигат ВСИЧКИ когато нещо не им изнася (за справка - размириците онзи ден след вота на недоверие на Берлускони...), да не би да са ги отлъчили от Евросъюза ??? Гърците като се надигат като един заради някаква неправда срещу тях, да не би да са ги анатемосали ???

Дали не може да се напишат актове на всички,а ? Що не питате ония мръхльовци от КАТ - знаеш ли колко добре ще им дойде една такава кампания ? Освен това, кои ще са първите хиляда, които ще решат да отнесат актовете от по 300лв за неплатена винетна такса ??? Освен туй, има един огромен проблем, който някак ни убягва... А именно, че българина в масовия процент е абсолютна овца, незаинтересован капут или страхлив михлюзин ... как се организира такава сган в едновременно действие ??? А да не мислиш, че управляващите тва не го виждат или усещат ???
                    Трябва ни радикална промяна в самите нас най-напред, и после да извадим сопите и да мачкаме наред. Най-страшното за мен е, че не виждам как и кога ще се изпълни първото условие в задачата

Не бери грижа,много сме тези които ще го изпълним,а времето ще е скоро Сега вече можеш да си имаш едно на ум

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                      Не бери грижа,много сме тези които ще го изпълним,а времето ще е скоро Сега вече можеш да си имаш едно на ум
                      Дай Боже да е така !!!
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Колеги,вижам няколко човека,на които просто им е кеф да седят и да злорадстват над мненията на другите...просто седят и си правят та*ак ,е така за спорта...или нямат мнение или както един колега е казал ,са овце чакащи байряка и кучето ...

за жалост,наистина много мразя така наречениете "кажуелча" (casual) ,обществото в България,защото е много фалшиво и изтъркано ,като цяло половината ,не знаят защо са такива и не знаят защо трябва да са такива... но както и да е...
                        мисълта ми е ,че ако нещо стане ,преврат,бунт,протест,бой,кражби,убийства и каквото искате ...то ,те ще го направят...а хора като 90% от този форум и 90% от всички такива интернет пространства ,мога да кажа, че ще седят с пуканки и кола пред ТВ-то и ще си казват ,охохохох -е на тоя му казах ония ден фъф форума ,да не го прави ,виж го са ,ако му !!!!!
                        ....замислете се ...

не знам дали има нещо общо но просто исках да постна нещо ,много силно и много истинско,всеки път когато го прочета ми става нещо от вътре ,нещо хубаво ...

СИЛНИТЕ Силните плачат сами. Не ръкомахат.Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого. Те овладяват света, без да си губят душата. Ала вървят и вървят само напред и нататък! Въпреки вечния страх. Въпреки всяка измама. Никой не може без тях. Рамо за силните няма. Те знаят как да простят, Как на доброто да служат. Те не поглеждат назад И не говорят ненужно. Те са внезапни искри От небесата дарени. Тяхната воля твори Нови, незнайни вселени. Въпреки цялата мъст И доживотната завист- още влекат своя кръст и до безкрай се раздават. Мъката не ги ломи. Прави ги по- всемогъщи Силните плачат сами. Но времената обръщат.
                        155 96' 1.6 16v 1++hp???
                        Mazda 626 84'
                        Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                        ex' 145 97' 16V TS

Comment

Умът ми не проумява защо хората се страхуват,да отстояват правата си?!Ей,хора вижте се!От какво ви е страх?!България е наша,не на политиците,не на мутрите!Защо се страхувата дори тук да покажете волята си за живот?Защото начина ни на живот и ежедневие,този който ни налагат - е да се унищожи всяка свободна мисъл!В тази държава ли ще отглеждате децата си,а те техните деца?Ако отговаряте с да,тогава,защо мълчите?!От какво ви е страх,от политиците?От законите написани в наш ущърб?От полицаите които се имат за безнаказани?От какво ви е страх бе хора?!
                          Мен ме естрах от такива като вас и колкото сте повече,толкова повече се отчайвам!Че ние сме една от най-старите държави и народ във Европа!Че нашата култура е дало началото на голяма част от европейската!От какво ви е срам и страх да покажете че сте българи?Че шепа брадясали мъже,на повечето от които и имената им не се знаят със саби и пушки кремаклийки освобождават цял народ?Че нямаме загубена война?Че нямаме загубено знаме в бой?
                          Оставяме се да ни командват шепа осрани политици!

Comment

Приятелю, силните преди всичко овладяват писмената и устната форма на родния си език добре, за да могат останалите да се убедят в силата им и за да ги последват.

П.П. Митак, ти всъщност какво предлагаш?
                            Last edited by BLUE1; d.m.y г., 11:40.
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Кой съм аз да убеждавам?Не мога да накарам никой да тръгне след мен,защото нямам силата на водач.Стига ми да знам че,все още има Българи.И когато се намери водач,ще се намерят и хора които да застанат зад него.

Comment

И кой ще е водача, слави или новия месия в управлението?
                                За политически протест или за търсене на права си говорим?
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X