Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся джип

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами няма начин, аз съм си в правото, особено като знам, че съм прав и казвам само истината и цялата работа с викането на мобилната група на мястото на произшествието и с цел за да няма проблеми с това как и къде е станало, но уви точно това се случи с мен. Нает е адвокат и скоро ще е внесен и в съда иск.

Сега имам и малко по различна молба, ако някой може да разпознае мигача и стопа от какво МПС е ще ми е от голяма помощ. Мигача е странен целият от вътре е на изпъкнали пъпки, а гладък отвън. Стопа е гладък и от двете страни.

След малко ровене има и победител Мицубиши L200, утре ще отида да го погледна и на живо, но имим чувството, че това са джипките на енергото, но и това ще проуча.

E мога ли така да се ударя аз сам някъде?!? Ццц ще Ви държа в течение как се развиват нещата по делото и датата на самото дело, ако се стигне до него.
    Last edited by raiders; d.m.y г., 00:14.
    sigpic
    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
    0889 636 093

Comment

Стискам палци и вярвам,че нещата ще се развият добре за теб !
      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Eй, наистина са идиоти от Лев Инс, то не че другите са божи крави де, ..
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Не мога да повярвам..... Пишеме им застраховки, водиме им нови и нови клиенти и накрая ни отказват плащания.... Нямам думи.
          ДЗИ са същите.
          Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

Ех щом толкова пишете застраховки и толкова приходи реализирате как така не сте в час за кой работите
            Собственните коли не може да си оправите по щета клиенти им водитеАма клиентите ше ви се разбягат по този начин на изплащане на обещетение
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
              Ех щом толкова пишете застраховки и толкова приходи реализирате как така не сте в час за кой работите
              Собственните коли не може да си оправите по щета клиенти им водитеАма клиентите ше ви се разбягат по този начин на изплащане на обещетение
              Не се познаваме, но долавям една натрапчива ирония в думите Ви, ясно е, че и Вие правите застраховки, но защо така с лошо?

Думата колегиалност надявам се знаете какво значи, ако нямате как или с какво да бъдете полезен, не смятам, че коментарите са Ви на място и за моята тема.
              sigpic
              0889 636 093

Comment

от няколко дена се оглеждам да разпозная стоповете на кой модел е, но нямам особен успех
                на повечето задните мигачи вече са бели с жълти крушки или изяло червени отвън
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Днес се позагледах в един фиат "Мултипла" и ми се видя нещо подобно, но не съм убеден, защото много набързо минах покрай него... Сигурно ли е, че е джиБ или е предположение заради високата точка на удара..?

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                    Сигурно ли е, че е джиБ или е предположение заради високата точка на удара..?
                    Ами той написа Митцубиши L200 май е с такива мигачи
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ами мога само да предполагам, че не е лека кола, но рано или късно ще разбера каква е точно. Имам стоп и мигач само да намеря някъде и мицубиши L200 и нещата стават ясни.

В тази държава всеки сам трябва да си върши работата явно...
                      sigpic
                      0889 636 093

Comment

Това с Лев Инс е ужасно!
                        Имам каско в Лев Инс, за последно там тази година, поради други причини, лични...но винаги са ми плащали щетите. Онзи ден на връщане от Варна, ударих дупка няколко км преди Русе и викнах мобилната група, снимаха, писаха нова гума, боя и ремонт джанта.
                        Аз ги оправих нещата, сега ще видим какви парички ще ми платят!
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Владо, не е джип. Рено Канго е с такива мигачи. Оня ден случайно загледах на кварталното Спиди баничарката.
                          Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                          Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                          Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                          Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Делото ми е на 01.12.2011г. от 15ч. в СОфийски районен съд, сега вече ме изкараха и че не съм се обадил на кат, не съм ги уведимил и тях и не е станало там и тогава, с две думи не е вярна информацията дето съм дал и на мобилната група.

Съда казва- докаже, че не е така иначе губя делото. Казват ти, че имаш сестра, но не го ли докажеш значи имаш..., пародия пълна, не знам още какво ще измислят, сигурно съм пияница и това е смисъла на живота ми да правя застрахователни измами.
                            sigpic
                            0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение
                              Делото ми е на 01.12.2011г. от 15ч. в СОфийски районен съд, сега вече ме изкараха и че не съм се обадил на кат, не съм ги уведимил и тях и не е станало там и тогава, с две думи не е вярна информацията дето съм дал и на мобилната група.

Съда казва- докаже, че не е така иначе губя делото. Казват ти, че имаш сестра, но не го ли докажеш значи имаш..., пародия пълна, не знам още какво ще измислят, сигурно съм пияница и това е смисъла на живота ми да правя застрахователни измами.
                              Мошенници... Дано го осъдиш.
                              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщение

Вземи си разпечатка от моб. телефон. Това поне ми се вижда лесно. Освен това всички обаждания до 112 се записват - само незнам как може да вземеш такъв запис.
                                Subaru Legacy 3.0R
                                Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                                sigpic

Comment

Working...
                                X