Ще ви подхвърля идея върху която да си поблъскате главите и да я усъвършенствате.Може и да съществува вече нямам идея.Взимате някой от старите си телефони зарядно за този телефон на 12 волта -за да стои батерията винаги заредена и го включвате някъде на скрито към захранването на колата.После нагласяте бутон за бързо набиране и го свързвате към осветлението на колата, когато се отвори врата осветлението се задейства активира бутона за бързо избиране и телефона в джоба ви звъни-поглеждате дисплея и там пише- помощ крадат ме .Изглежда ми като перфектна охрана.
Известие
Collapse
No announcement yet.
охраната на колите ни
Collapse
X
-
охраната на колите ни
Last edited by lordliness; d.m.y г., 09:20.Не всички, които се скитат, са изгубени.Тагове: Няма
-
Абе и алармата не помага, ето го и доказателството: http://www.cars.bg/autonews/curious/719 Откраднали му вратата на човека. Това също е и доказателство, че се крадат и по-смотани коли от нашитеAlfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
-
Това го има измислено, а и както казаха колегите много от алармите от най-висок клас имат тази опция, че и по-добри...
Иначе културното решение наистина си е застраховката... Какво ще направиш ако колата "ти се обади", излезеш пред вас и видиш двама дето са по 2 пъти колкото теб и единия примерно държи пистолет..?
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеАбе и алармата не помага, ето го и доказателството: http://www.cars.bg/autonews/curious/719 Откраднали му вратата на човека. Това също е и доказателство, че се крадат и по-смотани коли от нашитебаси ъпсурда
По темата, алармите с пейджър са много добри. Аз съм точно с такава, защото във Виена не винаги намирам място да паркирам пред вратата на входа, а си се притеснявам. Много съм доволен от устройството. Монтирах една преди 3 месеца, не се оплаквам. Дистанционното е с дисплей и показва статуса на колата постоянно. Когато се активира аларкмата т.е. започне да писка дистанционното дрънка и свети като моб. телефон. Връзката между двете е посредством FM и уж е 5 км, ама на около 3-4 вече обхвата намалява. Алармата има и 2 имобилайзера, но аз съм си направил и скрит за помпата и подгр. свещи.In God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Абе решат ли да ви я откраднат ще го направат! Както каза един ключар в едно предаване "Всяка врата е направена да се отваря"Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщениеОще по сигурен начин има да се предпази колата от кражба !
Сваляте бушона на стартера или релето на помпата и готово !Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Аз пък си мислех за тази услуга Вива Бипър на ВикваКом, дето можеш да разбреш дето ти къде е винаги.Взимаш един стар телефон с тази услуга( плащаши нещо там на месец), криеш телефона в багажника (нпр.) и дори и да тя откраднат, ще знеш къде еЕстествено правиш някакви работи апарата да те винаги на зряд или нещо такова
Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...
Аlfa Romeo 145 1.6 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщениеАз пък си мислех за тази услуга Вива Бипър на ВикваКом, дето можеш да разбреш дето ти къде е винаги.Взимаш един стар телефон с тази услуга( плащаши нещо там на месец), криеш телефона в багажника (нпр.) и дори и да тя откраднат, ще знеш къде еЕстествено правиш някакви работи апарата да те винаги на зряд или нещо такова
Last edited by soldier; d.m.y г., 14:39.
Comment
-
Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщениеАбе и алармата не помага, ето го и доказателството: http://www.cars.bg/autonews/curious/719 Откраднали му вратата на човека. Това също е и доказателство, че се крадат и по-смотани коли от нашите
каско му е майката...sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщениеАз пък си мислех за тази услуга Вива Бипър на ВикваКом, дето можеш да разбреш дето ти къде е винаги.Взимаш един стар телефон с тази услуга( плащаши нещо там на месец), криеш телефона в багажника (нпр.) и дори и да тя откраднат, ще знеш къде еЕстествено правиш някакви работи апарата да те винаги на зряд или нещо такова
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
и аз го замислих номера с телефона ,но като добавка към алармата,но ме притеснява консумацията на зарядното няма ли да скапе акумулатораако я оставя някой ден без да я карамalfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL
Comment
Comment