Известие

Collapse
No announcement yet.

охраната на колите ни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• охраната на колите ни

Ще ви подхвърля идея върху която да си поблъскате главите и да я усъвършенствате.Може и да съществува вече нямам идея.Взимате някой от старите си телефони зарядно за този телефон на 12 волта -за да стои батерията винаги заредена и го включвате някъде на скрито към захранването на колата.После нагласяте бутон за бързо набиране и го свързвате към осветлението на колата, когато се отвори врата осветлението се задейства активира бутона за бързо избиране и телефона в джоба ви звъни-поглеждате дисплея и там пише- помощ крадат ме .Изглежда ми като перфектна охрана.
    Last edited by lordliness; d.m.y г., 09:20.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Колега има аларма която се продава с пеиджар и горе доло май върши същата работа
    Last edited by kibika88; d.m.y г., 01:22.
    ALFA ROMEO 145 1.8TS ex ALFA ROMEO 156 2.4JTD ex
    ALFA ROMEO 147 1.9JTD ex
    ALFA ROMEO 155 2.5 v6 ex
    ALFA ROMEO GT 1.9JTD now

Comment

чувал съм за опция на аларма където има как да се върже мобилен телефон и да звънне. От пълно каско в дзи армеец или някоя такава по-голяма и сигурна компания по-хубаво няма.

Comment

Още по сигурен начин има да се предпази колата от кражба !
        Сваляте бушона на стартера или релето на помпата и готово !
        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Никой не е тръгнал да ги крадеМоже и без аларми да си седят
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Абе и алармата не помага, ето го и доказателството: http://www.cars.bg/autonews/curious/719 Откраднали му вратата на човека. Това също е и доказателство, че се крадат и по-смотани коли от нашите
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Това го има измислено, а и както казаха колегите много от алармите от най-висок клас имат тази опция, че и по-добри...
              Иначе културното решение наистина си е застраховката... Какво ще направиш ако колата "ти се обади", излезеш пред вас и видиш двама дето са по 2 пъти колкото теб и единия примерно държи пистолет..?

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                Абе и алармата не помага, ето го и доказателството: http://www.cars.bg/autonews/curious/719 Откраднали му вратата на човека. Това също е и доказателство, че се крадат и по-смотани коли от нашите
                е "нема такава държава" баси ъпсурда

По темата, алармите с пейджър са много добри. Аз съм точно с такава, защото във Виена не винаги намирам място да паркирам пред вратата на входа, а си се притеснявам. Много съм доволен от устройството. Монтирах една преди 3 месеца, не се оплаквам. Дистанционното е с дисплей и показва статуса на колата постоянно. Когато се активира аларкмата т.е. започне да писка дистанционното дрънка и свети като моб. телефон. Връзката между двете е посредством FM и уж е 5 км, ама на около 3-4 вече обхвата намалява. Алармата има и 2 имобилайзера, но аз съм си направил и скрит за помпата и подгр. свещи.
                In God we trust, all others pay cash.
                Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Абе решат ли да ви я откраднат ще го направат! Както каза един ключар в едно предаване "Всяка врата е направена да се отваря"
                  Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                  Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                    Още по сигурен начин има да се предпази колата от кражба !
                    Сваляте бушона на стартера или релето на помпата и готово !
                    И я връзват на ласото и я теглят където искат!
                    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Аз пък си мислех за тази услуга Вива Бипър на ВикваКом, дето можеш да разбреш дето ти къде е винаги.Взимаш един стар телефон с тази услуга( плащаши нещо там на месец), криеш телефона в багажника (нпр.) и дори и да тя откраднат, ще знеш къде е Естествено правиш някакви работи апарата да те винаги на зряд или нещо такова
                      Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщение
                        Аз пък си мислех за тази услуга Вива Бипър на ВикваКом, дето можеш да разбреш дето ти къде е винаги.Взимаш един стар телефон с тази услуга( плащаши нещо там на месец), криеш телефона в багажника (нпр.) и дори и да тя откраднат, ще знеш къде е Естествено правиш някакви работи апарата да те винаги на зряд или нещо такова
                        От прочетеното до момента, това според мен е най-добрият вариант. При другите варианти дори и да знаеш, че ти крадат колата, нищо не можеш да направиш.
                        Last edited by soldier; d.m.y г., 14:39.

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                          Че те всички коли са по-смотани от нашите....
                          каско му е майката...
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщение
                            Global Positioning System или иначе казано GPS
                            The greatest of all scientific hobbies!

Comment

и аз го замислих номера с телефона ,но като добавка към алармата,но ме притеснява консумацията на зарядното няма ли да скапе акумулатораако я оставя някой ден без да я карам
                              alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                              alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Working...
                              X