If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това го има измислено, а и както казаха колегите много от алармите от най-висок клас имат тази опция, че и по-добри...
Иначе културното решение наистина си е застраховката... Какво ще направиш ако колата "ти се обади", излезеш пред вас и видиш двама дето са по 2 пъти колкото теб и единия примерно държи пистолет..?
Ами ще им дадеш примерно ключовете да не се мъчат и да не я трошат или просто ще извадиш гранатомета който криеш зад гърба си.И още когато ти звънне "колата" може да и вдигнеш и да слушаш какво става -може да чуеш и къде отиват,когато има връзка между двата телефона ,както знаете от филмите те могат да се проследят -при добро желание на властите.Съвременните телефони имат и камери-може дори да си гледаш крадеца онлайн ,а при втора камера и пътя по който се движат и къде отиват -3G.
Никой не е тръгнал да ги крадеМоже и без аларми да си седят
Баш така си е, затова толкова харесвам италианските автомобили А ако живеех в провинцията и каско нямаше да си правя, че там няма кой да те драска и подпира по улички и паркинги
и аз го замислих номера с телефона ,но като добавка към алармата,но ме притеснява консумацията на зарядното няма ли да скапе акумулатораако я оставя някой ден без да я карам
Глупости Телефона виж каква му е малка батерия, а държи 7-8-9 дена Този акумулатор ще го изтощи ако не я караш поне 10 дена
Баш така си е, затова толкова харесвам италианските автомобили А ако живеех в провинцията и каско нямаше да си правя, че там няма кой да те драска и подпира по улички и паркинги
Провинцията имаш в предвид на село ли? Щото за нас Търновци и Софето е провинция Иначе сериозно и тук има кой да те удари ожули и тн.. некадърници навсякъде. А аларма имам само заради каското и ако някой ме удари, да го хвана в крачка. Иначе си мислех, че спокойно можем да си правим каско само за щети без кражба.. Тъкмо ше е по тънко
Слагате си изкуствено лайно на шофьорската седалка - никой няма да припари.....ако за чалъми ще си говорим.......
със истинско е 100% гаранция
А иначе това с телефоните е пълна простотия.Предлагат гпс системи , при които можеш да следиш положението на колата в реално време .Вижда се дали е запален мотора ,къде се движи , с каква скорост и пр. , като за капак информацията се пази в сървър 6 месеца назад.естествено ,ако ти крадат гумите шоковият датчик на алармата е по-подходящ.Шефа ми наслага такива гпс-и на служебните коли и доколкото разбрах не е много скъпо.М-тел предлагат услугата.
Провинцията имаш в предвид на село ли? Щото за нас Търновци и Софето е провинция Иначе сериозно и тук има кой да те удари ожули и тн.. некадърници навсякъде. А аларма имам само заради каското и ако някой ме удари, да го хвана в крачка. Иначе си мислех, че спокойно можем да си правим каско само за щети без кражба.. Тъкмо ше е по тънко
Имам предвид место с доста по-малко от 800 000 регистрирани автомобила, без пернишките и кюстендилско-дУпнишките, които идват всеки ден на работа във въпросното местенце
Сега четох в един форум за друга марка коли там наистина са го решили проблема с телефон,но повечето имат пейджъри-пише че струват около 40 лева и имат обхват около 200-500 м.при добра антена.
Comment