Известие

Collapse
No announcement yet.

охраната на колите ни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
    Че те всички коли са по-смотани от нашите....
    Това си е живата истина, ама май само ние си го знаем
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      Това го има измислено, а и както казаха колегите много от алармите от най-висок клас имат тази опция, че и по-добри...
      Иначе културното решение наистина си е застраховката... Какво ще направиш ако колата "ти се обади", излезеш пред вас и видиш двама дето са по 2 пъти колкото теб и единия примерно държи пистолет..?
      Ами ще им дадеш примерно ключовете да не се мъчат и да не я трошат или просто ще извадиш гранатомета който криеш зад гърба си.И още когато ти звънне "колата" може да и вдигнеш и да слушаш какво става -може да чуеш и къде отиват,когато има връзка между двата телефона ,както знаете от филмите те могат да се проследят -при добро желание на властите.Съвременните телефони имат и камери-може дори да си гледаш крадеца онлайн ,а при втора камера и пътя по който се движат и къде отиват -3G.
      Last edited by lordliness; d.m.y г., 08:44.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
        Никой не е тръгнал да ги крадеМоже и без аларми да си седят
        Баш така си е, затова толкова харесвам италианските автомобили А ако живеех в провинцията и каско нямаше да си правя, че там няма кой да те драска и подпира по улички и паркинги
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщение
          и аз го замислих номера с телефона ,но като добавка към алармата,но ме притеснява консумацията на зарядното няма ли да скапе акумулатораако я оставя някой ден без да я карам
          Глупости Телефона виж каква му е малка батерия, а държи 7-8-9 дена Този акумулатор ще го изтощи ако не я караш поне 10 дена
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
            Баш така си е, затова толкова харесвам италианските автомобили А ако живеех в провинцията и каско нямаше да си правя, че там няма кой да те драска и подпира по улички и паркинги
            Провинцията имаш в предвид на село ли? Щото за нас Търновци и Софето е провинция Иначе сериозно и тук има кой да те удари ожули и тн.. некадърници навсякъде. А аларма имам само заради каското и ако някой ме удари, да го хвана в крачка. Иначе си мислех, че спокойно можем да си правим каско само за щети без кражба.. Тъкмо ше е по тънко
            Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
            ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

Слагате си изкуствено лайно на шофьорската седалка - никой няма да припари.....ако за чалъми ще си говорим.......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Слагате си изкуствено лайно на шофьорската седалка - никой няма да припари.....ако за чалъми ще си говорим.......
                E това е наистина добра идея ...

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  със истинско е 100% гаранция
                  А иначе това с телефоните е пълна простотия.Предлагат гпс системи , при които можеш да следиш положението на колата в реално време .Вижда се дали е запален мотора ,къде се движи , с каква скорост и пр. , като за капак информацията се пази в сървър 6 месеца назад.естествено ,ако ти крадат гумите шоковият датчик на алармата е по-подходящ.Шефа ми наслага такива гпс-и на служебните коли и доколкото разбрах не е много скъпо.М-тел предлагат услугата.
                  ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Първоначално публикувано от WarsteineR Покажи съобщение
                    Провинцията имаш в предвид на село ли? Щото за нас Търновци и Софето е провинция Иначе сериозно и тук има кой да те удари ожули и тн.. некадърници навсякъде. А аларма имам само заради каското и ако някой ме удари, да го хвана в крачка. Иначе си мислех, че спокойно можем да си правим каско само за щети без кражба.. Тъкмо ше е по тънко
                    Имам предвид место с доста по-малко от 800 000 регистрирани автомобила, без пернишките и кюстендилско-дУпнишките, които идват всеки ден на работа във въпросното местенце
                    Giulietta 1,6 JTDm 2013
                    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Сега четох в един форум за друга марка коли там наистина са го решили проблема с телефон,но повечето имат пейджъри-пише че струват около 40 лева и имат обхват около 200-500 м.при добра антена.
                      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                      X