Известие

Collapse
No announcement yet.

Един апел ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ей като почнете летни зимни гуми и ме хвърляте в оркестъра.
    Аз като за първи път се качих на кола таково животно зимна гума в магазина немаше. Ем не беше мноо отдавна. Па некакси съм жив.
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
      Ей като почнете летни зимни гуми и ме хвърляте в оркестъра.
      Аз като за първи път се качих на кола таково животно зимна гума в магазина немаше. Ем не беше мноо отдавна. Па некакси съм жив.
      мисла че в държавицата ни хората който отговарят за тези пътища си изпълняваха задълженията доста по добре и с летни и зимни нямаше да има проблем ... но леда който е по улиците и с 15мм грайфер да си все тая ...
      Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
      Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Потвърждавам, че в Лагера е некъв ужас некъв ад! И аз бях там тая вечер, и аз се пързалях, даже заорах на един лед! А съм със зимни Гудиър Ултрагрип 7 - втори сезон!
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Е кажете ми сега ... как да не ме е яд ...
          Оня ден по дяволите смених предният капак ...
          „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
            Споко, мен също в Лагера вчера ме изтресе една хондичка, а колегата VFTI е уцелен огледално на мен пак от хонда. И двете сребърни сивици хахах
            И мен Хонда ме нацели днес Тия да не са ни обявили война ...
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

Бе не знам за хондите, ама аз го върнах на шкода
              „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Стискайте палци, днеска трябва да тегля едно БМВ от Младост до Павлово...дано няма аварии
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Мда, беше перфектно време за кънки по улиците в Лагера миналите 2-3 дни.
                  Гледам аз, че е хлъзгаво и не смея да ударя спирачката и намалявам от далеч и съм почти спрял и вече ще правя десен завой, ама йок, колата си се пързаля направо все едно, че не завивам, поглеждам километража, стрелката ударила дъното, почти съм спрял. Та се зачудих докато се пързалям дали да не си продължа направо ама взех да завивам вече и вдясно нямаше коли в насрещното та с малко игра и пързаляне и с голяма дъга в насрещното си завих с <20 км/ч.
                  Та внимавайте щото понякога гадости се случват колкото и да сме преценили ситуацията ...
                  Last edited by Stefo; d.m.y г., 12:04.
                  146 1.6 TS '00
                  156 2.4 JTD '01

Comment

Зимните гуми са си много полезно нещо... това, че едно време ги е нямало, не означава, че не трябва да се ползват.
                    Съвсем друга тема е, че на лед никаква гума не те спасява
                    Зимната може да помогне при излизане от леда... ако не е вече късно или не се е вече паникьосал шофьора.

Проблема тук обаче е, че масата шофьори карат без да се съобразяват с пътните условия (единия му били потни стъклата, другия се лепнал на малка дистанция с кофти гуми).

За недоклатеноста на почистването няма да отварям дума... нея си я знаем отлично.
                    И въпреки това, масово се кара като да сме на сух асфалт... ей това е лошото.
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Дам, в Лагера наистина е ад, аз последно четвъртък карах там и беше много зле. В Хиподрума също, карах по една улица с легнали полицаи, спирам от под 20км/ч на 10-15м от легналия полицай и нищо не става, та поне тези неравности убиват скоростта. Добро решение са (в кръга на шегата)
                      Last edited by soldier; d.m.y г., 18:35.

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                        обиват скоростта
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          редактирано
                          нещо бързината, безсънието и натрупаната умора са ме предали.

П.П. а и не съм от тези, които претендират, че пишат безгрешно.
                          Last edited by soldier; d.m.y г., 15:37.

Comment

само лагера да беше
                            снощи трябваше да се върна 10м назад, да си взема пряката, че от първия път я пропуснах

айде, задуха южняка, после пак
                            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

То и през летните месеци трябва да се шофира внимателно, щото пък тогава народа се олабя , някои си карат и със зимнит гуми даже, бре гадове, грррр
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                                само лагера да беше
                                снощи трябваше да се върна 10м назад, да си взема пряката, че от първия път я пропуснах

айде, задуха южняка, после пак

Ръчна имаш под ръка
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                                Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Working...
                                X