Първоначално публикувано от Ichkin
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Един апел ...
Collapse
X
-
Аз пък установих, че и радиатора ми е спукан, освен другите глупости ...„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
аз пък онзи ден си паркирах колата пред едно кафе в Лагера излизам и какво забелязвам шофиорската врата хлутнала ... ега му гръмне мотора на тоя дето ме е ударил ...Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Днес един дядо, който очевидно не знае що е то пътна маркировка без малко да направи рендето хечбек! На всичкото отгоре и ръкомахаше и псуваше!
Луди хора се движат по улиците!Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Мен за 10мин на 2 пъти щяха да ме ударят. Карам и в последния момент този от дясната лента до мен с по-ниска скорост, влиза в платното, едвам намалих, за да не се ударим.
2рото карам си, и паркирала кола решава да се включи в движението на 2метра пред мен. Тръгва без мигач и след това поглежда и спира. Добре, че бях с много ниска скорост.
А на колко идиотщини се нагледах, просто не е истина. Никаква толерантност няма на пътя. Трябва да си купя черен джиБ.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеМен за 10мин на 2 пъти щяха да ме ударят. Карам и в последния момент този от дясната лента до мен с по-ниска скорост, влиза в платното, едвам намалих, за да не се ударим.
2рото карам си, и паркирала кола решава да се включи в движението на 2метра пред мен. Тръгва без мигач и след това поглежда и спира. Добре, че бях с много ниска скорост.
А на колко идиотщини се нагледах, просто не е истина. Никаква толерантност няма на пътя. Трябва да си купя черен джиБ.Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениезаваля, защо да си чистим преспите от колите, а що пък и да включваме фаровете
Издребняваш! Какво толкова като хвърчи сняг, нали са празници!
П.П.: И мен вчера на два пъти щяха да ме ударят разни заблудени...Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Аз отивам сега да покарам буса на лед да го тествам как е„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
Comment