Известие

Collapse
No announcement yet.

Един апел ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
    Гумите ми са зимни, дот средата на 2009 година с ..
    На лед нищо не пее, не са измислили нищо освен шипове......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Утре ако имам време ще кача малко снимки,за да видите на разтояние от триста метра колко коли могат да закъсат и да се блъснат.
      Alfa Mito 1.4
      156 2.0 155 ex
      156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Сега се прибрах от дискотека , и беше страшна поледица ... Пещера - Пазарджик ( 20 км ) около 1 час ми отне .
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Аз пък установих, че и радиатора ми е спукан, освен другите глупости ...
          „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

аз пък онзи ден си паркирах колата пред едно кафе в Лагера излизам и какво забелязвам шофиорската врата хлутнала ... ега му гръмне мотора на тоя дето ме е ударил ...
            Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
            Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Моята кола е от Понеделник в сервиза ... лекуват я
              145 1.6 ТС '97 ех.
              145 1.9 JTD '00
              307 CC 2.0 '04

Comment

Днес един дядо, който очевидно не знае що е то пътна маркировка без малко да направи рендето хечбек! На всичкото отгоре и ръкомахаше и псуваше!
                Луди хора се движат по улиците!
                Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Мен за 10мин на 2 пъти щяха да ме ударят. Карам и в последния момент този от дясната лента до мен с по-ниска скорост, влиза в платното, едвам намалих, за да не се ударим.
                  2рото карам си, и паркирала кола решава да се включи в движението на 2метра пред мен. Тръгва без мигач и след това поглежда и спира. Добре, че бях с много ниска скорост.
                  А на колко идиотщини се нагледах, просто не е истина. Никаква толерантност няма на пътя. Трябва да си купя черен джиБ.

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                    Мен за 10мин на 2 пъти щяха да ме ударят. Карам и в последния момент този от дясната лента до мен с по-ниска скорост, влиза в платното, едвам намалих, за да не се ударим.
                    2рото карам си, и паркирала кола решава да се включи в движението на 2метра пред мен. Тръгва без мигач и след това поглежда и спира. Добре, че бях с много ниска скорост.
                    А на колко идиотщини се нагледах, просто не е истина. Никаква толерантност няма на пътя. Трябва да си купя черен джиБ.
                    е споко днес са излезнали всички неделни и празнични шофЕри ... и аз днес имах лошия късмет да хода по центъра .... ужас колко пъти се разминах някой да не ме удари защото не си гледа огледалата ... незнае правилата за предимство и т.н.
                    Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                    Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

заваля, защо да си чистим преспите от колите, а що пък и да включваме фаровете
                      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                        заваля, защо да си чистим преспите от колите, а що пък и да включваме фаровете

Издребняваш! Какво толкова като хвърчи сняг, нали са празници!

П.П.: И мен вчера на два пъти щяха да ме ударят разни заблудени...
                        Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Аз отивам сега да покарам буса на лед да го тествам как е
                          „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Working...
                          X