Известие

Collapse
No announcement yet.

Лоялността на "колегите"...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз знам ,че когато обещаеш нещо трябва да го направиш независимо от цената,за едната чест живеем все пак и се наричаме мъже и се гордеем с това.Поне аз и моите приятели.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Малко да изместя темата , ясно е че няма какво различно да кажа по случая от вече казаното .Може би , че все пак такива са все още малко сред нас и би било добре малко да си останат.Купувал съм от съфорумници няколко пъти и съм оставал винаги доволен и нямам забележки или претенции.Да използвам случая да изкажа благодарности за коректността на Тренди,Васил Петров и Иво33.
      ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

То има и тема за доволни/недоволни купувачи и продавачи.
        А иначе думата навремето е замествала и нотариалната заверка дет се вика, ама знаеш ли в днешно време на кой можеш да имаш вяра за думата-не че няма такива хора, но с непознати е трудно,
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщение
          След като веднъж ме разкара до там и не си вдигна телефона под предлог, че го били извикали по спешност на работа, днес отидох отново до Садово и отново телефона му беше изключен.
          Колега, като веднъж те е вързал защо отново се хващаш! При такава ситуация му слагаш "Х"-а и си търсиш гумите на друго място.
          Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
          Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
            Колега, като веднъж те е вързал защо отново се хващаш! При такава ситуация му слагаш "Х"-а и си търсиш гумите на друго място.
            Ами колега, и мен да ме питаш, но нали сме хора и си викам - случват се такива работи... Обаче след това нещата прерастнаха в подигравка.
            Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
            Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Трябва да си имаме доверие иначе не става и няма и да стане... Иначе е прав човека, че бизнеса си е бизнес, ама след като си прави бизнес във форума, трябва да е готов да си понесе и последствията от това, че неговия приоритет е да си вземе парите.

Иначе не по конкретния случай, но все пак по темата, напоследък и аз съм свидетел на брутална наглост и липса на каквото и да било уважение и принципи... В предишните няколко седмици продавах едната си кола, по която имаше разни ъпгрейди (някои от тях струваха повече от цената за която я продадох в крайна сметка) и десетки (ако не и стотици) човекочаса труд (мой и в сервизи и майстори)... Е няколко "колеги" от форума на съответната марка автомобили ми писаха ЛС-та, как можело да съм толкова нагъл да и искам толкова пари, да видя, че в мобилето има за наполовина по-малко, да преценя, че колата е морално остаряла (това даже не искам и да се пробвам да го разтълкувам), нали съм знаел, че за повече от 1000 лева примерно няма да мога да я продам (ама айде от тях да мине, дават ми 1200 примерно) и т.н.... Това всичкото от хора, които са фенове на тази марка и не само, че знаят кое точно колко струва по колата ами и се очаква да оценят и труда и старанието вложени в нея... Естествено, че не се бях изхвърлил с цената, или по-точно свалях буквално всяка седмица и то с доста докато се намери някой да я оцени и всъщност първия човек който дойде да я види я купи на секундата (даже едвам го убедих да и направи едно кръгче преди това за мое лично успокоение)... Даже ме пита поне 5 пъти дали съм сигурен, че за толкова малко пари я давам тая кола... Не беше от форума/клуба на марката...

А пък за тарикатското пазарене в "купува/продава" не искам и да почвам...

Не искам да обидя никого от истинските фенове на която и да е марка коли - просто отбелязвам, че напоследък сред феновете на всяка марка е пълно с тарикатчета, които под предлог, че са фенове гледат да се възползват от доверието на другите "колеги" по марка и правят всичко за лична изгода (обикновено свързана с някакви мизерни левчета буквално), което щеше да е смешно ако не беше тъжно...

Comment

за доверието

Аз все си мисля, че се извъдиха хора, които си мислят че ние тука не се познаваме, че тука е анонимна работа и могат да ни въртят на малкия си пръст и да ни се присмиват после. Мисля си че има хора които не смятат че България е малка а - форума е задружен и всичко се разбира.
                Май такива безсмъртни ентусиасти са и тия дето в сряда ми изпочупиха най-нагло Алфата и ми откраднаха 5 годишния изтъркан "Нипон"... Само че ние сме пуснали въдичката и да видиме кой ще се закачи на нея...
                Alfa 156 2.0 - ех,
                Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Working...
                X