Такааамммм...., колеги днес славният ни колега promiss ме разходи от София до Садово, ей тъй за спорта! От една седмица се бяхме разбрали, че днес между 15:30 и 16 часа ще отида да взема гумите за които сме сеуговорили от по-отдавна. След като веднъж ме разкара до там и не си вдигна телефона под предлог, че го били извикали по спешност на работа, днес отидох отново до Садово и отново телефона му беше изключен. Този път с помощта на едно момче от една гумаджийница открих къде живее, отидох до тях и той с цялата си наглост ми заяви, че днес бил обещал гумите с джантите на някакъв друг човек, след като снощи му се обадих и той ми потвърди за уговорката ни за днес! В тази връзка хора от Садово с които говорих ми споделиха, че той си бил мошеник и такива случки при него не били рядкост!
И какво в крайна сметка, аз съм вътре с 40 лв гориво 10 за винетка, един загубен ден за мен, както и за бащами, тъй като го заангажирах и него и какво... колегата, най-нагло се направи на луд!
КОЛЕГИ НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА УГОВОРКИТЕ, НЕ КЪПУВАЙТЕ И НЕ ПРОДАВАЙТЕ КАКВОТО И ДА Е НА ТОЗИ ЧОВЕК, ЗАЩОТО ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН ЩЕ ВИ "МЕТНЕ"!
И какво в крайна сметка, аз съм вътре с 40 лв гориво 10 за винетка, един загубен ден за мен, както и за бащами, тъй като го заангажирах и него и какво... колегата, най-нагло се направи на луд!
КОЛЕГИ НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА УГОВОРКИТЕ, НЕ КЪПУВАЙТЕ И НЕ ПРОДАВАЙТЕ КАКВОТО И ДА Е НА ТОЗИ ЧОВЕК, ЗАЩОТО ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН ЩЕ ВИ "МЕТНЕ"!

Comment