Известие
Collapse
No announcement yet.
Паркиращи селяци
Collapse
X
-
начинът е мега елементарен и изпробван и действа
купуваш си метални капачки за винтили за москвич (или уредче за развиване на винтили) - махаш винтилите на сладурите и им ги оставяш на предния капак
ПС с кво го снима тва?Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
-
Аз имах същият проблем като твоят, и го реших по следният начин тъй като няколко пъти правих скандали и резултат нямаше и на двете кочини дето спираха пред гаража и им свалих по една ог гумите и им сложих по една бележка ако искат да си получат обратно гумите да ми званнат и ще си ги получат. Та свалих ги аз и след няколко часа ми звани единият и почна да ми вика и да ми се праи на интересен и му теглих една и го заебах и естествено не му върнах гумата веднага а след една седмица, а вторият най- културно дойде до нас и се извини и престана да ги праи тиа номера при порожение, че и двамата имат гаражи но явно ги марзи да ги пребират. А вторият се оказа голем терикат и след
като му варнах гумата реши да го напраи втори път и тоя път ми кипна лайното и послучайност се оказа на трупчетаи да видиш как вече от месец не смеят да припарват до гаражите ми.
Малко е брутално от моя страна но това беше единственият начин да престанат да паркират пред двата ми гаража.
Според мен ако не успееш по друг начин пробвай по моя. Вече е изпитанAlfa Romeo 156 2.4 JTD 99’
Comment
-
Има и по брутални вариянти за супер оли....и Като например купуваш терминатор 1 литар от някоя бояджииница и заливаш цялата боя става ..... Или пък флакон с пяна за алуминиева дограма палниш му аспуха ...... стои и гледаи може и по фугите на вратите да му сложиш пяна ще влиза като танкист през джамовете.... или тулол в резервоара да почне да се фали из махлата колко му варви колата ....а варха на мизерията е ... спираш някои циганин с фекалка палниш 2 кофи с ярма
и му ги лисваш под чистачките ......
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
Alfa Romeo 145 1.4 16v
BMW 520i E39
Comment
-
Предните гумите ги изпускаш на 1/2 и с Локтайт 603 - фиксатора за метал/ лагери / му залепваш / фиксираш игличките да не би някой да му ги вземе. Има да шляпа като БТР по улиците , пък и волана се върти едно леко.
Също много е практично и пяна в ауспуха.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
Много благодаря за свежите идеи. "Хубавото" е , че снощи някой разбил едната кола и отмъкнал касетофон па да ги видя сега тия. Подземни гаражи паркинг ли са
Лепило вече съм купил....97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
Първоначално публикувано от YonМного благодаря за свежите идеи. "Хубавото" е , че снощи някой разбил едната кола и отмъкнал касетофон па да ги видя сега тия. Подземни гаражи паркинг ли са
Лепило вече съм купил....
Comment
-
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
Comment
-
== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Comment
Comment