Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркиращи селяци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Паркиращи селяци

Колеги дайте идея за надпис пред гараж или начин да се отърва от тия паразити, че вече немам си идея кво да ги правя ни кавги ни заплахи едни се махат други идват

97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

начинът е мега елементарен и изпробван и действа

купуваш си метални капачки за винтили за москвич (или уредче за развиване на винтили) - махаш винтилите на сладурите и им ги оставяш на предния капак

ПС с кво го снима тва?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
      ПС с кво го снима тва?
      С Нокията

Comment

ако отвориш вратата на гаража ... по-силничко ... и така няколко пъти ...
        147 1.6 TS

Comment

И друг вариант-сложи си шипове пред гаража...на никой няма да му се занимава да ги мести...

П.П.-варианта на Търтея с вентилите много помага...казвам го от личен опит!

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Аз имах същият проблем като твоят, и го реших по следният начин тъй като няколко пъти правих скандали и резултат нямаше и на двете кочини дето спираха пред гаража и им свалих по една ог гумите и им сложих по една бележка ако искат да си получат обратно гумите да ми званнат и ще си ги получат. Та свалих ги аз и след няколко часа ми звани единият и почна да ми вика и да ми се праи на интересен и му теглих една и го заебах и естествено не му върнах гумата веднага а след една седмица, а вторият най- културно дойде до нас и се извини и престана да ги праи тиа номера при порожение, че и двамата имат гаражи но явно ги марзи да ги пребират. А вторият се оказа голем терикат и след
            като му варнах гумата реши да го напраи втори път и тоя път ми кипна лайното и послучайност се оказа на трупчета и да видиш как вече от месец не смеят да припарват до гаражите ми.
            Малко е брутално от моя страна но това беше единственият начин да престанат да паркират пред двата ми гаража.
            Според мен ако не успееш по друг начин пробвай по моя. Вече е изпитан
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD 99’

Comment

Има и по брутални вариянти за супер оли....и Като например купуваш терминатор 1 литар от някоя бояджииница и заливаш цялата боя става ..... Или пък флакон с пяна за алуминиева дограма палниш му аспуха ...... стои и гледаи може и по фугите на вратите да му сложиш пяна ще влиза като танкист през джамовете.... или тулол в резервоара да почне да се фали из махлата колко му варви колата .... а варха на мизерията е ... спираш някои циганин с фекалка палниш 2 кофи с ярма и му ги лисваш под чистачките ......
              Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
              Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
              Alfa Romeo 145 1.4 16v
              BMW 520i E39

Comment

Предните гумите ги изпускаш на 1/2 и с Локтайт 603 - фиксатора за метал/ лагери / му залепваш / фиксираш игличките да не би някой да му ги вземе. Има да шляпа като БТР по улиците , пък и волана се върти едно леко.
                Също много е практично и пяна в ауспуха.
                Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Много благодаря за свежите идеи. "Хубавото" е , че снощи някой разбил едната кола и отмъкнал касетофон па да ги видя сега тия. Подземни гаражи паркинг ли са

Лепило вече съм купил....

Comment

-Аз си мисля нещо, мисля си .
                    -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
                    Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Първоначално публикувано от Yon
                      Много благодаря за свежите идеи. "Хубавото" е , че снощи някой разбил едната кола и отмъкнал касетофон па да ги видя сега тия. Подземни гаражи паркинг ли са

Лепило вече съм купил....
                      Като не разбират от дума ,ще си носят последствията!
                      Alfa156 Against All

Comment

Надписа нека гласи така(един чичка си е турил такъв тук):
                        ЗАБРАНЕНО ПАРКИРАНЕТО ПРЕД ГАРАЖ,СЕЛЯЦИ!
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

След като разбраха , че съм се въоръжил с разни "строителни материали" в продължение на дълго време се радвах на липсата на всякаква паплач но уви ето снимчица от днес с едно опитно зайче за проект "нова генерация"

Comment

Първоначално публикувано от Yon
                            След като разбраха , че съм се въоръжил с разни "строителни материали" в продължение на дълго време се радвах на липсата на всякаква паплач но уви ето снимчица от днес с едно опитно зайче за проект "нова генерация"
                            хак да му е!

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Много мек характер имаш! Досега ако бех аз щеха да патат,и то яко
                              Паркираш един камион отпред и да се оправат
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                              X