Известие

Collapse
No announcement yet.

М-тел мошенници

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

8 МБ не са нищо особено... дори да са по 2.40 - са под 20 лв.

Отивай за преизчисления.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
      Стига сте се вайкали, ами ходете и се оплачете и подавайте жалби, всичко ще ви върнат и оправят.

Майка ми беше решила да пуска жалба, защото изведнъж и е отпаднал един номер от Семейство и приятели и в деня, в който беше решила да ходи и се обадиха от М-тел да й се извинят, че точно същото нещо се било случило и щели да й преизчислят сметката. Та вече и сами са почнали да се проверяват.

Та явно освен "отдел за надписване на сметките", вече си имат и отдел за оправяне, за нещастие на всички фенове на теорията на конспирацията.

Истина е, че сравнение с Глобул например, като им посочиш грешката, я оправят веднага. Баща ми беше поискал, като си подновявал договора, да не му активират Любим номер, защото той от втория месец става платен с такса колкото цялата останала такса, която си плаща по принцип. Те обаче я оставили, идва двойна сметка третия месец... бащата отиде, показа им документа, който си е поискал, като е отказвал услугата, и следващата фактура излезе с корекциите и беше на стойност по-малко от левче.
      Докато моята одисея с Грабул продължи 10 месеца... за да ми върнат едни 30 лв...
      Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Благодаря за информацията матричар. Отидох, но съм на бизнес тарифа ще изчакам шефа да се върне от Полша и тогава ще ги мятам. На него например не му начукват сметка. До момента той има 3лв. аз имам 111лв. Казаха, ми че на мен не могат да ми изведат фактура за Декември трябвало шефа да дойде.

---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:59 ----------

От къде тогава тази сметка при 8мб за последните 30дена !?!?! Направо не мога да си седна на задника. Изпити имам,а трябва да се занимавам с обиращи монополистки фирми!!
        Alfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
        146 1.4 - Темпераментната друсалинда
        Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Ако си в бизнес група, не знам дали тези предварителните данни (за неизлязла още фактура) не са за цялата група.

Много разговори ли имаш в самата бизнес група или към други телефони с отстъпки?

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Не. Цялата бизнес група сме два телефона.Имаме неограничени безплатни минути попринцип, но и не комуникираме чак толкова в момента. Освен да ми надчисляват някакви минути. Незнам, ще изчакам шефа да преизчислим фактурата както каза и отивам после да подам жалба, че никой не ме е уведомил за превишаване на моя лимит и с извинение, че не могат да предложаят такава услуга да уведомят поне за това!!
            Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Иди някой дето разбира да ти прегледа телефона... нещо странно става тук.

Comment

Ще мина аз да един валчер или на някоя стоп сметка пък да видим какво ще ми вземат тогава. Само голямит ми ... Но ще се пуска жалба
                Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Мен ме занимава друго-защо въобще трябва да имаш договор -като някакви крепостни сме, и да не може да го прекратиш по всяко време ,а да чакаш да изтече.Просто нямаме избор -ако искаш телефон приемаш всички условия безропотно иначе няма телефон-всички оператори са така ,не монопол ,жив картел.вчера се обадиха на дъщеря ми ,че минутите към сем.и приятели можело да се наложи да се заплатят и после да пишеш жалби и дълга и широка.3 телефона по 200 мин. =600 по 0.32 ст. 200 лв .-те луди ли са?И се обадих на оператор ,чаках 20 минути докато ми вдигнат и дочаках онзи смени тона и каза че може и да не се плаща предварително ,а да се напише жалба за, преразглеждане. И още нямам фактури на въпроса защо- не можа да отговори ,не мога да проверя колко съм говорил,пълен хаос вече месеци?Незнам дали има в света подобен аналог?А за интернета съм изтрил всички настройки-и на трите си телефона иначе как натиснеш нещо без да искаш и веднага влиза в мрежата .Сега периодично ми изпращат настройки без да ги желая ,но ги игнорирам бързо
                  Last edited by lordliness; d.m.y г., 18:39.
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Аналози всякакви...

Инак който не желае договори - има предплатени.

Comment

Да и затова ходя с 5 телефона за приятели ,за жената ,служебен,за кучето-като звънне някой и не мога да разбера кой е вадя наред-сигурно изглеждам странно.Те ни работят и ние се опитваме да ги работим-само се опитваме.

Comment

Първоначално публикувано от oTBpaTuTko Покажи съобщение
                        Ще мина аз да един валчер или на някоя стоп сметка пък да видим какво ще ми вземат тогава. Само голямит ми ... Но ще се пуска жалба
                        Първо си виж сметакта, за да видиш къде е проблема. Вариантите са много. Ако има грешка, ще ти преизчислят сметката. Ако вината е в теб - гориш
                        Но без да си видял от къде идва тази сума, не можеш да имаш никакви претенции.

Аз друго не мога да разбера. Всички викате обикновенно плащам по 50лв и като ви дойде сметка 200лв, отивате плащате и после ревете. На мен като ми дойде сметка 4 пъти по-висока от нормалната, първо видях къде е проблема, пък след това претенции и последното нещо, което ми мина през главата, беше да я платя.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                          Да и затова ходя с 5 телефона за приятели ,за жената ,служебен,за кучето-като звънне някой и не мога да разбера кой е вадя наред-сигурно изглеждам странно.Те ни работят и ние се опитваме да ги работим-само се опитваме.
                          Това с тия 2, 3 или 4 телефона има някакъв смисъл само ако изговаряш по 20 часа и нагоре изходящи.
                          Ако си сметнеш разправиите и таксите, ще се окаже, че я си спестил 10% я не...
                          Оферти всякакви, малко мислене трябва (не визирам само Мтел).

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                            Първо си виж сметакта, за да видиш къде е проблема. Вариантите са много. Ако има грешка, ще ти преизчислят сметката. Ако вината е в теб - гориш
                            Но без да си видял от къде идва тази сума, не можеш да имаш никакви претенции.

Аз друго не мога да разбера. Всички викате обикновенно плащам по 50лв и като ви дойде сметка 200лв, отивате плащате и после ревете. На мен като ми дойде сметка 4 пъти по-висока от нормалната, първо видях къде е проблема, пък след това претенции и последното нещо, което ми мина през главата, беше да я платя.
                            Моята е бизнес тарифа. Аз не плащам сметката, аз плащам на шефа !!
                            Fiat Punto 1.2 - Сефтака

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                              Това с тия 2, 3 или 4 телефона има някакъв смисъл само ако изговаряш по 20 часа и нагоре изходящи.
                              Ако си сметнеш разправиите и таксите, ще се окаже, че я си спестил 10% я не...
                              Оферти всякакви, малко мислене трябва (не визирам само Мтел).
                              Здраво си говоря ,5-6 часа и сигурно мозъка ми вече се е сварил (и пиша глупости понякога )

Comment

300 - 400 минути значи...
                                И колко такси плащаш и за колко карти?

Мтел Актив+ 300 минути до всички мрежи в такса от 30 лв.
                                (10 ст. на минута в таксата, 30 ст. след това, 10 ст. цена на МБ мобилен нет)

Любопитното е, че първенците до скоро по подобни теми - Виваком, нямат подобно нещо в новите си планове, имат някакви миксове по-сложни и от Мтелските... а Глобул са тотален аут в областта.

За същите 300 минути в таксата бизнес абонатите на Мтел трябва да платят такса от 85 лв. - абе откачени са и 3 те оператора.
                                Last edited by morfius; d.m.y г., 22:17.

Comment

Working...
                                X