Първоначално публикувано от dani_alfata
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Минах на червено .....
Collapse
X
-
акт е извинявам се, ми чакам да излезе и вече намерих хора да ми помогнат да видим кой е минал на червено!Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!
Comment
-
Първоначално публикувано от dani_alfata Покажи съобщениеакт е извинявам се, ми чакам да излезе и вече намерих хора да ми помогнат да видим кой е минал на червено!.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
За съжаление минаването на червено е най-шибания акт, който могат да ти напишат. 50 лв. и 8 точки. Ако обжалваш и спечелиш, ще ти отпаднат само точките. Глобата си остава. И да допълня, че наказателното постановление влиза в сила от датата на получаване, а не от датата на съставяне. Така, че 7-дневният срок за обжалване влиза в сила от момента, в който го разпишеш.Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
-
Преди няколко месеца ми се случи нещо подобно и на мен в София.След едно кръстовище чака патрулка и двама служители на реда спират почти всяка кола.Спират ме и мен.Същата ситуация - минал съм на червено.След 10 минути безуспешно убеждаване ,че съм нарушил закона и намеци за рушвет,разбраха че няма да склоня да се съглася с тях и ме пуснаха.На тази схема са ставали свидетели и други мои познати.Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Аз имах такъв акт и го оспорих в съда /сам, без адвокат/ и падна-преди години.
Сега нещо ми дойде една честитка по пощата, случая е по различен-колата ми угасна на тръгване и докато запаля по инерция съм минал метър два, сигнала се е сменил и след осем месеца ми идва в пощата да ходя и т.н /явно това е/-дойде след датата, на която са ми писали да ходя.Ядосан я хвърлих в коша, бе всичките ми актове и глоби са все от простотияLast edited by fred; d.m.y г., 19:02.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеПреди няколко месеца ми се случи нещо подобно и на мен в София.След едно кръстовище чака патрулка и двама служители на реда спират почти всяка кола.Спират ме и мен.Същата ситуация - минал съм на червено.След 10 минути безуспешно убеждаване ,че съм нарушил закона и намеци за рушвет,разбраха че няма да склоня да се съглася с тях и ме пуснаха.На тази схема са ставали свидетели и други мои познати.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Ще ви светна нещо при такива актове.
Пишете във възражението , че жълтото на светофара е било много кратко и толкоз!
После обжалваш и на делото няма как да докажат, дори и ако не е така, че е така!
Дори и да е достатъчно, минало е време и са го опраявили!
Минава винаги!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment