Известие

Collapse
No announcement yet.

Минах на червено .....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dani_alfata Покажи съобщение
    колеги баси тиииитттттт от 4 февруари карам с фиша! не ми излиза никакво постановления питах викат ми незнаем може да има технически проблем,или поради факта че е писан в монтана а аз съм роден в берковица

незнам и си карам с фиш и стана половината с печати!!!
    Фиш или акт ?

Comment

Ако ще пишеш възражение, вземи наблегни на граматиката
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

акт е извинявам се, ми чакам да излезе и вече намерих хора да ми помогнат да видим кой е минал на червено!
        Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
        Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

Първоначално публикувано от dani_alfata Покажи съобщение
          акт е извинявам се, ми чакам да излезе и вече намерих хора да ми помогнат да видим кой е минал на червено!
          Искай да ти го заверят безсрочно .
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Дано да нямаш малшанса да попаднеш на грамотен полицай, че не знам как ще се оправиш.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

За съжаление минаването на червено е най-шибания акт, който могат да ти напишат. 50 лв. и 8 точки. Ако обжалваш и спечелиш, ще ти отпаднат само точките. Глобата си остава. И да допълня, че наказателното постановление влиза в сила от датата на получаване, а не от датата на съставяне. Така, че 7-дневният срок за обжалване влиза в сила от момента, в който го разпишеш.
              Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Преди няколко месеца ми се случи нещо подобно и на мен в София.След едно кръстовище чака патрулка и двама служители на реда спират почти всяка кола.Спират ме и мен.Същата ситуация - минал съм на червено.След 10 минути безуспешно убеждаване ,че съм нарушил закона и намеци за рушвет,разбраха че няма да склоня да се съглася с тях и ме пуснаха.На тази схема са ставали свидетели и други мои познати.
                Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Аз имах такъв акт и го оспорих в съда /сам, без адвокат/ и падна-преди години.
                  Сега нещо ми дойде една честитка по пощата, случая е по различен-колата ми угасна на тръгване и докато запаля по инерция съм минал метър два, сигнала се е сменил и след осем месеца ми идва в пощата да ходя и т.н /явно това е/-дойде след датата, на която са ми писали да ходя.Ядосан я хвърлих в коша, бе всичките ми актове и глоби са все от простотия
                  Last edited by fred; d.m.y г., 19:02.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
                    Преди няколко месеца ми се случи нещо подобно и на мен в София.След едно кръстовище чака патрулка и двама служители на реда спират почти всяка кола.Спират ме и мен.Същата ситуация - минал съм на червено.След 10 минути безуспешно убеждаване ,че съм нарушил закона и намеци за рушвет,разбраха че няма да склоня да се съглася с тях и ме пуснаха.На тази схема са ставали свидетели и други мои познати.
                    Да това им е любимата схема за рушвети. Само дебнат човека да е сам в колата.
                    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Ще ви светна нещо при такива актове.
                      Пишете във възражението , че жълтото на светофара е било много кратко и толкоз!
                      После обжалваш и на делото няма как да докажат, дори и ако не е така, че е така!
                      Дори и да е достатъчно, минало е време и са го опраявили!
                      Минава винаги!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                      X