Известие

Collapse
No announcement yet.

Новото Ferrari FF - Mъкаааааа...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Aйде бе, сериозно ли говориш.

Нещо много заядлив ще ми дойдеш, а? Изглежда имаш проблеми с общуването и битуването тук, дали само аз си мисля така?
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Aйде бе, сериозно ли говориш.
      Вероятно така мисли ... което не оправдава безпредметния въпрос, трупайки брой мнения и вероятно съчувствие и състрадание у известни кръгове от потребители!?!

пп Това е неофициално предупреждение, официалното би трябвало да се маркира като мнение без връзка с темата.

Comment

Изключителен дизайн! Хейтърите да се засрамят, все пак всички караме италиански коли!

Comment

Аз не се заяждам, ами мнения от рода "грам не си познал и т.н." са заяждане. Това да не е тото че да познавам. Сега по темата,365 GT2+2, 412, 456 са предишни модели на този клас Ферарита наречени Гранд Турер и малко или много имат нещо общо по между си. Между другото този клас Ферарита не са от най-впечетляващите особено пък 456. Дайтона е с две места и попада в друг клас.

Comment

Абе само на мен ли ми прави впечатление че тази иначе екзотична марка вади в пъти по-често нов модел от колкото доста по-достъпната Алфа Ромео
            147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
            Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
            156 2.4 JTD - ex

Comment

Ами нямат проблем с продажбите. Всички бройки се продават преди още да излезе модела.

Comment

Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
                Абе само на мен ли ми прави впечатление че тази иначе екзотична марка вади в пъти по-често нов модел от колкото доста по-достъпната Алфа Ромео
                Което не е никак лошо ... Лошо е за Алфа Ромео ...

А това Ферари си има доста добри черти и пропорции . Бих карал едно такова с кеф . Повечето сравнения нямат нищо общо ! То на някого може и на Ескорт хечбек да прилича , но се вгледайте в отделните черти . От друга страна мисля, че трябва да има и още един модел , който да е точен заместник на 612 за по-консервативни клиенти .

А Ферари надали ще пуснат SUV в близкото бъдеще . Дори да има , ще бъде с емблемата на Мазерати
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Страхотно е! Аз лично много си падам по хеджбеци..

Comment

...
                    Last edited by pooh; d.m.y г., 12:03.

Comment

Страхотно изглежда!Pooh напълно съм съгласен с твоето мнение.Сега вече бих си купил Ферари.
                      алфа 156 1.8тс16v

Comment

Първоначално публикувано от fuji Покажи съобщение
                        Страхотно изглежда!Pooh напълно съм съгласен с твоето мнение.Сега вече бих си купил Ферари.
                        Maлииии, ужас.
                        Ако пуснат и дизелов модел, съвсем ще избият рибата.
                        Не знаех, че средностатистическият собственик на Ferrari мечтае само за това - да може да натовари жената, децата, кучето, котката, хамстерите, рибките, детската количка, памперсите, куфарите, палатката, газовия котлон, ските и колелото и да отпраши с 300км/ч. към залеза.

Явно вече глезотията и презадоволеността на богаташите е стигнала нова висота.
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                          Maлииии, ужас.
                          Ако пуснат и дизелов модел, съвсем ще избият рибата.
                          Не знаех, че средностатистическият собственик на Ferrari мечтае само за това - да може да натовари жената, децата, кучето, котката, хамстерите, рибките, детската количка, памперсите, куфарите, палатката, газовия котлон, ските и колелото и да отпраши с 300км/ч. към залеза.

Явно вече глезотията и презадоволеността на богаташите е стигнала нова висота.

Абе то навремето и феновете (май по-скоро сектантите) на Порше се изприщиха, когато представиха Кайен през 2002 г. Такива приказки се изприказваха, че никой няма да си го купи, че това е гавра, че средностатическите собственици на Порше никога няма да си купят подобна изгъзица, че това било ни риба, ни рак и т.н.

Ама пазарът си каза думата - от 2002 до 2010 г. всяка година се продаваха средно по 40 000 Кайена (рекордна е 2006 година, когато са продадени близо 49 000 екземпляра). И то при средна цена на автомобил около 70 000 евро, но най-често над 100 000 евро.

Та - това е най-продаваният модел на всички времена, модел, който извади Порше от финансовите затруднения, позволи на фирмата да се замогне и дори да се опита да изкупи Холцваген през 2008 г. И щяха да успеят, ако не беше ги праснала икономическата криза.

А по отношение на ФФ - за мен това шедьовър и като дизайн, и като концепция, и като маркетингов ход. Няма да се учудя, ако се превърне в най-продаваното Ферари на всички времена. Всъщност съм почти сигурен, че ще стане така. Лично аз, ако имах парите, бих си купил точно това Ферари - и заради багажника, и заради задната седалка, и заради 4х4.
                          Last edited by pinko; d.m.y г., 21:36.
                          Volvo XC90 D5 '06
                          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

...
                            Last edited by pooh; d.m.y г., 12:03.

Comment

Кисело е гроздето, кисело е

А аз колкото повече го гледам, толкова повече ми харесва...

Хибриди, електромобили, водородни, ако ще със самолетно гориво да ги задвижват, Ферари са си Ферари... и го доказват всеки път
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                                А по отношение на ФФ - за мен това шедьовър и като дизайн, и като концепция, и като маркетингов ход. Няма да се учудя, ако се превърне в най-продаваното Ферари на всички времена. Всъщност съм почти сигурен, че ще стане така. Лично аз, ако имах парите, бих си купил точно това Ферари - и заради багажника, и заради задната седалка, и заради 4х4.
                                Не мога да се съглася за дизайна, но то това е субективно, така че не виждам проблем.
                                За купуването, не. По-скоро бих си взел 458 Italia.
                                Aко ми потрябва, все ще имам пари за друга кола със задна седалка, голям багажник и 4х4.
                                Е, няма да развива 300+км/ч., ама нещо ме съмнява, че ти би возил семейството си с такива скорости.
                                Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
                                Дизел не, ма до 1г. ще има хибрид.
                                Хибридно 599, ако не се лъжа има вече повече от година, но е прототип. Всъщност, май беше с KERS система, а не хибрид.

morfius стига с това грозде бе да му се не види, трябва ли да мога да си купя това, което не ми харесва, за да мога да имам право на мнение. Несериозно е това.
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Working...
                                X