Известие

Collapse
No announcement yet.

Петиция

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

проблиема с цинаните е наш щото ние сме такива - нали знаете колко често се къпе средностатистическия българин?

на мен лично отдавна ми е писнало някой други - ес мес сив мив и т.н. да ми решават проблемите

та така - докато броим циганите за не-българи щеу има проблеми и ще са за сатурн сапун или ариел

е затва е за коша темата щото (според мен) нема ни е дна смислена идея в нея а само кръчмарско думкане по гърдите ...
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от търтей
        проблиема с цинаните е наш щото ние сме такива - нали знаете колко често се къпе средностатистическия българин?

на мен лично отдавна ми е писнало някой други - ес мес сив мив и т.н. да ми решават проблемите

та така - докато броим циганите за не-българи щеу има проблеми и ще са за сатурн сапун или ариел

е затва е за коша темата щото (според мен) нема ни е дна смислена идея в нея а само кръчмарско думкане по гърдите ...
        Не е темата за коша!
        Ако всички сме като теб и се примиряваме с действителността, скоро новините ще бъдат само на цигански
        Тази петиция ще има ефект, защото е ориентирана много правилно, но за съжаление много малко хора са недоволни от ситуацията Това поне показва бройката на тези, които са я подписали ...
        NO COMMENT - по-добре да умра, отколкото да ме управляват цигани
        sigpic

Comment

С двете ръце подкрепям колегата. Не може българите в собствената си страна, за която дедите им са проливали кръвта си за да я запазят чиста, да траят такъв геноцид. Защото поведението на правителството към собствения му народ напоследък не може да се опише с друга дума. Не се ли сборим ние за нашето си право на живот и съществуване тук, в България, скоро няма да ни има !!!
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Скоро и турците ще се надигнат и ще видите тогава българска държава
            Сутринта гледах БТВ и коментираха един случай при който 2 кокони са влезли със забрадки в час Щом почнаха да не ебават законите и правилниците в училищата нещата отиват на зле ...
            sigpic

Comment

Mен пък ме шокира това ( виж удебеленото)

Установено е кой полицай е прострелял убития в понеделник край село Дорково Георги Божанов. Това съобщи заместник-началникът на пловдивската Военно-окръжна прокуратура полковник Максим Караджов.

Името на полицая обаче остава следствена тайна и няма да бъде изнесено в медиите.

Георги Божанов бе прострелян смъртоносно в понеделник край село Дорково, когато полицаите Стоян Пачалов и Росен Стоянов решили да изпробват личното си оръжие.

"Има съвсем леки деформации по проектила на куршума, улучил Георги Божанов. Затова със сигурност на сто процента не може да се твърди дали е имало или нямало рикошет при стрелбата”, заяви полковник Максим Караджов.

Според него обаче попадението в главата на Георги Божанов е пряко.

Обвинения срещу полицаите ще бъдат повдигнати най-късно във вторник, съобщи още Максим Караджов. До края на деня се очакват и кръвните проби от двамата полицаи, като наличието на алкохол може да утежни обвиненията срещу тях.

Според новите промени в Наказателния кодекс стрелецът може да бъде осъден само на глоба до 1000 лева, ако е бил трезвен, тъй като е положил всички усилия за спасяване на жертвата и има добри трудови характеристики.
              "
              Ми те могат да си трепят когото си искат - ако съм мафиот то по изгодно да наема полицай да убие конкурента ми - отколкото руски килър. Щом него само го глобяват до 1000 лева - предполагам за 20 000 ще се навие - ебати тъпото
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Приятелю,в така наречената люлка на демокрацията Америка нямаш право да докоснеш с пръст полицай.
                Снощи по новините даваха за някакви полицай който хванали цигани да крадът релси и те започнали да им налитат,
                говорителя каза че е имало ''изблъскване на полицайте''къде другаде го има това???????????/
                С което не оправдавам гореказаният случай.
                1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от LuckyMan
                  Приятелю,в така наречената люлка на демокрацията Америка нямаш право да докоснеш с пръст полицай.
                  Снощи по новините даваха за някакви полицай който хванали цигани да крадът релси и те започнали да им налитат,
                  говорителя каза че е имало ''изблъскване на полицайте''къде другаде го има това???????????/
                  С което не оправдавам гореказаният случай.
                  Абе то това е коренно разллично - как ги е докоснал гъбаря и какво са правили по вилите без сигнал - да те светна ли - гледали са къде какво има за да могат да ги оберат (техни хора). Кво ми говориш - кое е докосвал полицай - завръщаме се в началото на комунизма - ченгетата да могат да си трепят и правят каквото си искат.

А с последната промяна на НПК - за непредумишлено убийство от полицай да се налага глоба до 1000 лева нарушаваме конституцията - защото не може непредумишлено убийство да се приравнява на административнои наказания (глоба). То в случая май се оказа пряко попадение без рикошет - значи и са излъгали и мак не е непредумишлено - може просто да е неудобен свидетел...а. Да не говорим че единия от тези двамата полицай скоро пак писаха за него че набил някакъв защото спорел че неговата кола е по-бърза от аудито на полицая (единия от тия двама стрелци) Как пък се случва все случайно да прострелят хората в главите - преди време и за едно 16 годишно момиче пак в главата - случайно. Ей те щом случайно в главата ги целят . И е пак поредния опит за потулване на случая в началото - така се опитаха да потулят и убийството на Чората(макар и бандит) пребиха го като куче. Това на демокрация ли ти прилича - има много мутри в униформи, които петнят малкото свестни с униформа - вярвам че има и такива.
                  2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                  CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Вече се разбра името на убиеца, както и това, че е нямало никакъв рикушет ...без коментар:

http://www.dnes.bg/article.php?id=26133

П.П.-Съжалявам за оффтопика

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

Първоначално публикувано от BatVas
                      Според новите промени в Наказателния кодекс стрелецът може да бъде осъден само на глоба до 1000 лева, ако е бил трезвен, тъй като е положил всички усилия за спасяване на жертвата и има добри трудови характеристики.
                      Търся спонсори за ромско прочистване
                      Ще си ги трепя трезвен, после ще ги водя за констатация в ПИРОГОВ и ще си плащам по 1000
                      Тия нещастници (полицаите) са нагли, гадни, малоумни и т.н. типове
                      Имат законни оръжия, които спрямо написаното по-горе, значи са законни убийци
                      Е да п***м на този НПК и скапаната държава
                      sigpic

Comment

Аз се присъединявам към идеята. Даже може да помислим за по-ефектен начин за справяне с тая измет - примерно някоя по-едрокалибрена скорострелна метла... Може да си направим и точкова система за оценка на ефективността - примерно за дърт циганин - 10 точки, за малко циганаче - 2т, за бременна циганка с дете в ръка - 35т, и така ... Предлагам набраните точки да бъдат добавяни в НОИ към точките за пенсия, за да се преборим с така тромавата система за осигуряване на българите...
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                        X