If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хъхъ, тоя сервиз Джоки не обслужва само Армеец, а още един куп застрахователи, отделно поддържат полицейския парк. И не е като да нямат техническа база, просто са дебили.
Мойта алфичка е застрахована в армеец и наскоро ми се наложи да ми платят предния капак че някой го е надраскал пред входа! И изродите ми дадоха само 80лв! Викам им да ми намерят някой да я боядиса за 80 лв тея викат незнам опраай се за толкова е оценена щетата! Аз така и не го опраих и парите заминаха вече!
На мен БулИнс одраното на вратата ми го оцениха на 56 лв ... добре че познат го боядисва, та ми взеха само 30 лв, вкл. и изчукването на калника. Иначе не виждам как щяха да стигнат тези пари ...
Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
БулИнс-фиат добло 2002г. преден ляв калник, фар, броня некви гредички и планки вътре.... изчукване и боя на калника, нов фар, лепене и боя на бронята... всичко се направи в Аутоиталиа-БулИнс задължава... и струваше 5 дена чакане и 1 шише ракия Застрахователите всичко си поеха-освен ракията :P колата е перфектна
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
На мен БулИнс одраното на вратата ми го оцениха на 56 лв ... добре че познат го боядисва, та ми взеха само 30 лв, вкл. и изчукването на калника. Иначе не виждам как щяха да стигнат тези пари ...
Да де колега ама забравяш, че не всички коли могат да се правят в доверени сервизи иначе и аз мойта така си я правя и ме боли фара колко пари излиза ремонта.
Не е точно така, щото мойта, като я правиха в АутиИталия, ся дясната врата е цвят арлекин и забележете, само от една ключалка стана цялостно боядисване
Можем да обменим опит със застрахователи в тази тема. Веднага искам да ви кажа, че съм доволен от Орел в Бургас - изплатиха ми всичко до стотинка когато тази пролет жена ми се наниза в една мантинела. Ремонтът ми струва около 1800 лв. Имам пълно каско и ми платиха всички разходи в рамките на две седмици. За други застрахователи съм чувал, че даже не се занимаваш със автосервизите а трябва само да подпишеш някакъв протокол, че колата ти е готова и толкова. Предполагам, че повечето от нас имат опит със застрахователи и би било добре да го споделят.
Приятели аз съм застраховал колата в ИНТЕРАМЕРИКАН.Какво да Ви кажа не се е налагало да ги търся но чисто нови джанти с фактура не искат да ми ги застраховат.Те дори нямаха апарат да ми снимат колата та аз с моят си я снимах и им изпратих снимките.Всички са измамници,дай пари и чакай.Желая на всички безаварийно шофиране и умната нека се пазим един друг,че траурните агенций са препълнени.Нека се радваме на утрешния ден.
аз бях застрахован в ДЗИ Чрез застрахователния брокер ММ и си забърсах задния калник в един камион. И там в ДЗИ едно момче от ММ ми оправи всички документи, без да плащам допълнително и моята работа беше само да закарам колата в сервиза и да си я взема след 2 дни перфектно направена.. Истината е да се застраховаш в голяма компания с международен имидж. Незнам кога хората ще спрат да се застраховат при тия измамници от БулИнс.. При положение, че всички знаят, че са мафия..
аз бях застрахован в ДЗИ Чрез застрахователния брокер ММ и си забърсах задния калник в един камион. И там в ДЗИ едно момче от ММ ми оправи всички документи, без да плащам допълнително и моята работа беше само да закарам колата в сервиза и да си я взема след 2 дни перфектно направена.. Истината е да се застраховаш в голяма компания с международен имидж. Незнам кога хората ще спрат да се застраховат при тия измамници от БулИнс.. При положение, че всички знаят, че са мафия..
ОПС и аз така с брокера - само че е Деливери ИНС брокера ми - каското към ДЗИ
Comment